Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Прав си за 20-то и 22-ро, но силистра питаше за други квартали. Иначе има няколко добри частни училища, факт. Обаче образованието до 7 клас на 2 деца в добро частно училище ще "глътне" 100К лева и то ако се дореди до Питагор/ПЧМГ. Иначе може и 100К евро да литнат. За мен е тъпо да спестиш 50-100К като се набиеш в лош квартал, а после да дадеш още повече пари за частно училище.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениедотук беше с наемите .
от година са само надолу точно от както го съобщих
сега остава и капиталовата да се срути
с 30% в идващата година и виенето от банско и слатина
полека ще затихва
хиххихи
От тогава са се покачили с 30+%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениедотук беше с наемите .
от година са само надолу точно от както го съобщих
сега остава и капиталовата да се срути
с 30% в идващата година и виенето от банско и слатина
полека ще затихва
хиххихи
Резултатите показват, че ЕЦБ ще пренебрегне заплахата от надвиснала рецесия в 19-членната еврозона, за да даде приоритет на борбата с растящите цени. Повишаване с три четвърти пункта, което сега се наблюдава и от паричните пазари, би приближило ЕЦБ по-тясно до Федералния резерв, който вече осигури две увеличения от такъв мащаб.
„ЕЦБ ще продължи да повишава лихвените проценти с ускорени темпове и ще изпрати ястребово послание“, каза Нериус Мачиулис, икономист в Swedbank. „Тя трябва да поправи репутацията си и да може да претендира за победа, след като инфлацията започне да отстъпва.“
По-бързото повишаване на лихвените проценти може да окаже известна подкрепа на еврото, което се срина, тъй като централната банка на САЩ увеличи разходите по заемите. Това направи вноса, особено на базирани на долари стоки, по-скъп, добавяйки към кризата на разходите за живот, която тежи върху европейската икономика.
По-голямата част от анкетираните анализатори прогнозират, че брутният вътрешен продукт ще се свие за поне две тримесечия, въпреки че повече от половината не виждат спадът да продължи повече от това.
„ЕЦБ ще продължи да води твърда линия срещу инфлацията, въпреки доказателствата, че растежът се забавя“, каза Клаус Вистесен, икономист в Pantheon Macroeconomics. „Ние дори очакваме ЕЦБ направо да признае, че сега икономиката навлиза в рецесия, но независимо от това тя ще продължи да расте.“
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
И ти прочете ли какви са наемите.300 евро за тристаен дето струва 150 к евро.40 години да го избиеш.better писа за апартамент за половин милион обзаведен за 700 лв наем.Всичко са брокерски полюции.Аз си купих гараж в нова кооперация и като гледам всички се готвят да дават под наем.Ще има много разочаровани.
Тва е реалността.... "инвестирай" половин млн. и после чакай 70 год да избиваш (ако дотогава не паднала сградата де). Баси далаверата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И по каква причина точно ти, даскалът в 93-то спортно (което както сам призна е последна дупка на кавала) ще оценява кой е "полуидиот" и кой не? Има повече даскали, от деца вече. Само най-голям неудачник става учител и ходи да се бъхти за 2 хиляди левчета макс. Точно заради некадърни преподаватели 90% от децата са функционално неграмотни и сме на последно място в Европа. Чиновник някакъв, на държавна хранилка, тръгнал да пише за инвестиции и за имоти. СмЕх.
Относно какви са българските учители, имам преки впечатления.
Трудът им не е оценен. Едва в последно време дават хубави заплати.
Работят при шум и стрес, децата са отвратителни, невъзпитани и са по 30 души в клас, трудни за овладяване.
Самите родители не са си свършили работата да ги научат на труд и да ги възпитат.
Единствено в елитните държави гимназии е по-добре положението.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
За съжаление в момента не съм там и не мога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва,че един човек пише от поне 5 различни ника
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Силистрата дава вид да има пари и за частно, което моментално му разширява интересните райони иначе 20 и 22-ро също не са зле до 7 клас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва,че един човек пише от поне 5 различни ника
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Глупости. Не стига, че не знае, ми парадира с агресивното си невежество. Нещата се нагласят след 4-ти клас, а не чак в гимназията. НАЧАЛНОТО училище е по местоживеене и при него има значение единствено да няма много цигани, да няма агресивни дебилчета в класа и класната да не е откачена. След 4-ти, ако пропуснеш да се преместиш, оставаш в Б група. Всички елитни държавни "гимназии" приемат след 4-ти клас.
В р-н Слатина нищо не става след 4-ти клас, но най-малко зле е 138-мо. Бастилията преди 15-20 години може и да е ставала за нещо, но сега е маматаситрака.
Държавни гимназии са НПМГ, НГДЕК, ТУЕС, НУКК. Първите две приемат след 4 клас, ТУЕС след 7, НУКК за 1 и след 7.
От общинските елитни гимназии само СМГ приема след 4 клас. Немската, английската, испанската, френската и т.н. са след 7 клас. Професионалните гимназии също.
Така "ВСИЧКИ" се свежда до 3 опции след 4 клас.
пп Я, редактирали са ме. Но не са направили същото за агресивния невежа terziev. Браво keep_calm , така се стимулират простаците!Last edited by BONI; 02.09.2022, 12:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Скъпа, да пием по едно кафе, какво ще кажеш? Аз ще дойда до Созопол на Аполонията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеОбиждай ме на "бездетен" колкото си щеш, това за мен не е обида, това е личният ми и оказал се много правилен засега избор.
Коментар
Коментар