Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Този форум не ми е бил интересен тогава. За набутването май ти си го направил, точно на върха. Аз както показах съм купувал от 2017 та, точно 2020 та краша съм увеличил покупките, а на върха съм разтоварил една част. Качих и картинки затова, ако искаш потърси назад в темата, ако искаш недей, все ми е тая.
П.с я посочи къде съм продал жилище? Или ме бъркаш с някой или сънуваш.
Коментар
-
Те квото и да си мислят, не са по-умни от онези дет са измислили Биткойн, да не говорим, че най-големите мозъци работят в криптосверата, а тия дет говориш за тях обърнаха палачинката и решиха, че могат да печелят от криптото, вместо да гледат отстрани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха,те правителствата и Централните банки,и те това си мислят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не можем да вярваме какви си ги вършил 19та и 20та, защото не си споделял нищо до пролетта на 21-ва. Но от приказките ти тогава личи, че си набутал в убити_коне парите от продадено жилище баш февруари миналата година.
П.с я посочи къде съм продал жилище? Или ме бъркаш с някой или сънуваш.Last edited by better; 01.11.2022, 16:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАнглийската Централна банка днес стана първата в света ,която започна да разтоварва след 13 години на покупки
АЙ ЧЕСТИТО ВИ
- 1 like
Коментар
-
Аз също съм предвидил, щом съм купил 2019 та и 2020 та. Тоз ledosvetlenie купил ли е, щото ако не е купил кел файда, че е предвидил.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А,да бе ,направил си ти ама друг път -на твоите години вече бях баща ,така че не се ослушвай -останеш ли без деца с годините се превръщаш в егоистичен ,стар дебил ,заложено си е биологично и в мъжете и жените -имам такива познати ,станаха дебели ,кръвно рано,рано ,само плющят и пият като прасета са .
Ей сега за празниците ще изпратя на детето в Испания подаръци ,след това живи и здрави ще мина и да се видим ,така че мисли му годинките си минават ,а има и риск да тръгнеш да правиш ,както един приятел чакаха,чакаха и сега и инвитро не могат да направят ,дефекти някъде има по трасето
Last edited by Evgo; 01.11.2022, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеUK вече са в мечи пазар на НИ на месечна база.
GBP Nationwide HPI (MoM) (Oct) -0.9% 0.0%
The Nationwide House price index is a statistic designed to reflect the average change of house prices across the country . This survey is preformed by Nationwide Housing society, UK's second largest mortgage provider,
Средните цени на жилищата паднаха с 0,9% на месец, според индекса, изготвен от кредитора Nationwide, оставяйки ги нагоре със 7,2% спрямо година по-рано. Това е най-бавният темп на годишен растеж от април 2021 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
"Градивността"е много относително понятие.Ако всяко поколение получи добро образование и се научи на труд,ще има добър стандарт на живот, дори и да не е много богато.
Чингис ханLast edited by anonymous6718; 01.11.2022, 14:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Успокой се. Това, че не си купил, когато си имал пари щото берти мерти и другите дървени философи са те подкокоросали, не значи, че трябва да откачаш. Дишай дъълбоко и се примири, че до пенсия ще живееш в бащиния дом. Easy as f==k.
Само Бони предвиди покачването по ковид, всички останали блеехте за намаление с 80 процента.
Не ти е виновна Бонка, акъла ти е толкоз.
Коментар
-
Ит та не ни мисли, минаваме на разплащания с крипто и ще ни хванете за шлиферО.
Коментар
-
Вие ИТ,тата ще гърбите за всички -така е по новата доктрина за света -секторите с висока добавена стойност ще генерират обществени блага и пари за тези от по-ниска добавена стойност-затова сектори и като земеделие ,култура и други се дотират но парите идват от секторите на технологиите ,така че не се улисвай във форума ,ами бачкай да не изпуснеш някой код или да го объркаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така съм съгласен. Естествено, че трябва да се осигури жилище за всяко дете, щото под наем не си е работа.
Но взех за пример днешната статия за турчина, който купил трето жилище,а имал едно дете.Тоя е малко вероятно да е някой ,печелещ огромни доходи, а по-скоро мизерства,той и семейството му и всичко изкарано го влагат в имоти.Е това мислене не мога да го разбера.
Коментар
Коментар