Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Ако искаш да знаеш мен парите най-малко ме интересуват - предпочитам да ги загубя на 100% отколкото да напълня джоба на някой брокер като теб и да купя боклук, който не струва и половината. Мога да си позволя да живея където си поискам, знаеш ли колко ми пука дали имам имот до Южния или нямам? На баща ми парите също са в имоти, даже не знам колко са и къде са. Знам само за поне два гаража в район Оборище, защото ме объркаха с него и идваха да ме разпитват. Със сигурност има няколко апартамента. Аз съм се отказал от наследство и с него не контактувам, освен ако не е напълно наложително. Идваха едни смешници от новите чиновници да ме проверяват, защото били подавани сигнали срешу мен. Един такъв дойде веднъж у нас с една папка документи и ми искаше 20 хиляди лева за тая папка. Какво имаше вътре така и не разбрах, изгоних го. Всичката тази измет да ми е на главата - не мерси. Предпочитам 50% данъци, но да ми е спокойна главата и да не съм обикалян от разни паразити, които само да гледат как да закачат по нещо.
Коментар