Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
На морето къщите станаха безобразно скъпи. Лично бих препоръчала апартамент в хубав и добре поддържан комплекс на юг от Бургас.
Има къщи за ремонт, но здрави (със здрав покрив) с хубаво разпределение, които са по джоба му.
Една реална сделка от преди няколко месеца:
тристаен апартамент от 1972, първи етаж, с хубава локация, на 5 мин от плажа на север при нас, за ремонт в симпатичен блок от времето на НРБ се продал за 50 000 евро. Собственикът иска изцяло да го реновира и тогава ще го ползва. Продал се е бързо, човекът е следял пазара ежедневно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не те съветвам да купуваш къща в Балкана.
След няколко години ще ви омръзне, няма да искате да ходите, а после трудно ще се продаде. Имаме такъв случай в селото на баба и дядо. Наби доста пари и никой не иска да ходи сега. Отделно, той не се сприятели с местните хора както трябва.
Купете на морето, дори да е скъпо, ще вземете кредит и за няколко години ще я изплатите.
Ще я ползвате всички в продължение на много години и ще се изплати, ще ви спестява пари за море, ще си свиркате и ще ви е хубаво, като си пиете бирата и гледате морето,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми аз искам къща на морето да си почивам, полезна би била срещу стреса и естеството на работата ми. Но не мога да си позволя да купя това което искам. Без да е ,,Искрено и лично" цените растат, аз го осъзнавам, споделям и ме е яд. Но те растат. Това е.
След няколко години ще ви омръзне, няма да искате да ходите, а после трудно ще се продаде. Имаме такъв случай в селото на баба и дядо. Наби доста пари и никой не иска да ходи сега. Отделно, той не се сприятели с местните хора както трябва.
Купете на морето, дори да е скъпо, ще вземете кредит и за няколко години ще я изплатите.
Ще я ползвате всички в продължение на много години и ще се изплати, ще ви спестява пари за море, ще си свиркате и ще ви е хубаво, като си пиете бирата и гледате морето,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Румъния и БГ в Шенген зоната = +30% към цените на имотите и наемите.
Чехия очаква България, Румъния и Хърватия на разговор за членството в Шенген - Investor.bg
Олимпийския отбор сега ще трябва да противодейства и на присъединяването на БГ към Шенген. От 2024-та пък ще има нов проблем: Еврото ще стане официална валута в БГ... отново +30%...
Уверено крачим по пътя на 30/70 и през 2029-та нищо чудно да сме достигнали 40/60.
пп. Търся майстор който да направи деЦката с отделен вход, така, че когато си водя приятелка, мама да не ни усети.
Някой познава ли читав майстор?
Last edited by ВълчоМечков; 07.09.2022, 11:08.
- 5 Харесвания
Коментар
-
кольовия бенчмарк се завърна на 1786 и ще продължи да катери нови висини до 2029-та
https://www.imot.bg/8eamjr
Наемите са също яко нагоре. Положението за олимпийския отбор не е никак розово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Само Априлци - да не вземеш да тръгнеш пак към циганските села. Похарчи някой и друга хилядарка повече.
Кметът Кукенски е тръгнал уж да прави лифт в кв. Острец - предполагам, че ще доведе до поскъпване и то сериозно ( и до тотално освинване на природата естествено). Чух, че бил направил и някакви паркове покрай реката - големи чудесии. Много зависи и дали Нанков ще вземе пак някой пост. Със сигурност обаче е по-добър вариант за теб от разни забутани и забравени от бога Троянски села.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лично аз ако успея със смяната на къщетата и ковна на Балкана съм спрял с имотите. Определил си бях таван от 1650€ квадрат в Сф за покупка и не го прекрачих. Най-скъп на квадрат излезе мавзолея. Но пък утепа рибата, даже съжалявам че не захлупих втори гараж, прост гараж.
Кметът Кукенски е тръгнал уж да прави лифт в кв. Острец - предполагам, че ще доведе до поскъпване и то сериозно ( и до тотално освинване на природата естествено). Чух, че бил направил и някакви паркове покрай реката - големи чудесии. Много зависи и дали Нанков ще вземе пак някой пост. Със сигурност обаче е по-добър вариант за теб от разни забутани и забравени от бога Троянски села.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
7 години е много
нещата ще са драматични значително по-скороLast edited by bulgarian lev; 07.09.2022, 00:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, и сега ще познае. След 3 години и аз казвам че ще има изгорели. А докато им припари баш на масовката и банките ги притиснат ето ти 2029.
нещата ще са драматични значително по-скоро
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
за краси не си прав чел съм негови статии 2005-6-та, че идва гобален крах, но печатарите все го отлагат
той е нещо като българският рубиниОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Оф, те мълчаха като задници спецовете анализатори при предишното Мяу, и сега маяукат, ама мяуто ще дойде от другаде - енергийна, банкова криза...как скоро не са гръмнали някоя бамка, щото им е трън в очите ЕЗ на мафията, та и дълг натрупаха, вече сме далеч и от там по тази причина...а парламентарно-политическата ни поредица от кризи тепърва започва.
Та балона им в имотите е не щото са грамотни, а имат готови ,,знания" от предишния път. Сухо повторение и цитати. Голи цитати. Истинските знания тук са сложни и не дотам достатъчни да се каже какво предстои. Това е истината. Не съм ли прав?
той е нещо като българският рубинитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Та балона им в имотите е не щото са грамотни, а имат готови ,,знания" от предишния път. Сухо повторение и цитати. Голи цитати. Истинските знания тук са сложни и не дотам достатъчни да се каже какво предстои. Това е истината. Не съм ли прав?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
за 'ремонтирана' със стиропор къща на гредоред с 2 климатика и покрив за ремонт след 5 години ще ти вземат пари за 2 къщи да си построиш сам с бригада в момента - та по-добре съборетина, която без много обяснения да изринеш и вдигнеш отново без да ти пукаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нали си губих времето с морето и селата около Плевен, та без да искам заковах два апарта. Сега ще се насоча по Троянския вилает, дано ковна нещо. Да, това което казваш е опцията ми.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар