IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
    Въпрос към всички драскачи , колко пари направихте последните 3г ?! И в какво инвестивахте ?!
    Хубав въпрос. Аз отговарям. Много (не от имоти).

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Глупости. Турция расте с 1 млн на год. У нас купуват за да спасят кеша - даже тук списващите го казват.
      Ами ще повторя - гледаш само опаковката, а не какво има под нея. На Кавръка му написах веюе къде ви е заблудата. За теб не знам, ама той е икономист и може би е учил демография поне малко..., но май не е било задълбочено :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тук съм съгласен. С всяка година 2039 става все по-близка....:-)
        Нали ползваме като бечмарк Щатите. Там всички предполагаме, че цените ще обърнат. Няма как да е иначе при ипотечно доминиран пазар. Но все още не се е случило.... Наречи го куха инерция или както искаш, но спада го няма все още....
        Сложи 1-2 години до нас евентуално след това....
        Уж инвеститор, пък говори за 1~2 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Върнах се от Турция преди няколко дни и често ходя там ,това което си написал по-горе може да буди само смях ,вземи иди разгледай и после пиши,ама не до Одрин ,пообиколи хубаво страната и тогава говори врели некипели .
          Кавръче, да не знаеш нещо не е проблем. Проблем е че като ти кажат, че нещо си се объркал не потърсиш къде и дали е така.
          Както написах от няколко години раждаемостта в Турция е под 2.1 , което потърси в гугъл да разбереш какво означава.
          В Турция не съм ходил от няколко години и не мисля да ходя освен евентуално за някоя летищна връзка....:-)

Коментар

• Въпрос към всички драскачи , колко пари направихте последните 3г ?! И в какво инвестивахте ?!

Коментар

Колега, пак гледате повърхностно на нещата.... Нищо не се е променило :-)
              Турция е с отрицателна демография от няколко години насам официално. Страната НЕ расте а ЗАСТАРЯВА. Със Сирийците може да позакрепят положението демографски за някое десетилетие евентуално... Не съм сигурен.
              Но всичко това не променя фактите - а именно, че имотите рЪстЪт в крак с инфлацията. Може да е с малко закъснение, може да е + - 10-20-30% , но накрая след ДЪЛЪГ период като се тегли чертата струват същите килограми розАви домати....:-)
              У нас , ако няма търсене кой купува имотите ?! :-)
              Глупости. Турция расте с 1 млн на год. У нас купуват за да спасят кеша - даже тук списващите го казват.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам къде си се наредил но при положение че в цял свят имотните пазари са надолу ,в България е въпроса на още малко време .
                Тук съм съгласен. С всяка година 2039 става все по-близка....:-)
                Нали ползваме като бечмарк Щатите. Там всички предполагаме, че цените ще обърнат. Няма как да е иначе при ипотечно доминиран пазар. Но все още не се е случило.... Наречи го куха инерция или както искаш, но спада го няма все още....
                Сложи 1-2 години до нас евентуално след това....

Коментар

Турция е с отрицателна демография от няколко години насам официално. Страната НЕ расте а ЗАСТАРЯВА. Със Сирийците може да позакрепят положението демографски за някое десетилетие евентуално... Не съм сигурен.
                  Но всичко това не променя фактите - а именно, че имотите рЪстЪт в крак с инфлацията. Може да е с малко закъснение, може да е + - 10-20-30% , но накрая след ДЪЛЪГ период като се тегли чертата струват същите килограми розАви домати....:-)
                  Върнах се от Турция преди няколко дни и често ходя там ,това което си написал по-горе може да буди само смях ,вземи иди разгледай и после пиши,ама не до Одрин ,пообиколи хубаво страната и тогава говори врели некипели .

Коментар

Защо трЕбе Некой да ми казва как да пиша ?! Пиша както ми харесва и смятам за подходящо.
                    Ама, не мисля, че щото някой пише на диалект, с грешки, без запетайки и т.н. или не ще промени негово величество ПАЗАРЯ !
                    От друга страна давам малко аванта / душевно успокоение/ на Олимпийците, които да си помислят глей кви диви селяни и простаци са тея дет не прогнозират 50% спад. Нема как да познаят по-добре от нас виртуалните мЕлеонери :-)
                    За зеУеното съм се наредил на опашката. просто трябва да съхраня кеша с минимална загуба до старта....
                    Не знам къде си се наредил но при положение че в цял свят имотните пазари са надолу ,в България е въпроса на още малко време .

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Турция не я давайте за пример! Всяка год населението расте с 1 млн. Ердо обяви, че ще строи нови 500 000 жилища. Има търсене - цените се покачват. Тук е обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не знам кой ви казва (на теб и още няколко човека), че писането с опит за елементарен диалект придава смисъл на думите... не придава.
                        Изгодно зелено има в момента ако си шаран - гранулирана люцерна, но и тя поскъпна с 50%...
                        Защо трЕбе Некой да ми казва как да пиша ?! Пиша както ми харесва и смятам за подходящо.
                        Ама, не мисля, че щото някой пише на диалект, с грешки, без запетайки и т.н. или не ще промени негово величество ПАЗАРЯ !
                        От друга страна давам малко аванта / душевно успокоение/ на Олимпийците, които да си помислят глей кви диви селяни и простаци са тея дет не прогнозират 50% спад. Нема как да познаят по-добре от нас виртуалните мЕлеонери интеУектОалци :-)
                        За зеУеното съм се наредил на опашката. просто трябва да съхраня кеша с минимална загуба до старта....
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.09.2022, 15:48.

Коментар

Колеги, гледам темата не се е променила много.... Перона е все така пълен, Берти продължава да твърди, че спад от 50% не може да имаи никога не го е прогнозирал / а само до 40%. Така е от 2016 и ще познае накрая :-)/, Сички катаклизми, данъци и не нам ко се изброени и цените не падата и туй то....
                          Разбира се и куп измислици, как рабираш ли в Щатите имало вече срив 20-30%, като в същото време има САМО забавяне на ръста , който за последните 12 месеца е 7%. Факт - по-малко от инфлацията е...., начи имотите губят. Но и тва е нормално - нема как постоянно да са над инфлацията. И като написах инфлация се чудя в Турция кое е повече ? Инфлацията, ръсТТТа на цените на имотите или загубата от кеша е цар :-)
                          Понякога е по-добре човек да приема малка загуба вместо голяма :-)
                          Турция не я давайте за пример! Всяка год населението расте с 1 млн. Ердо обяви, че ще строи нови 500 000 жилища. Има търсене - цените се покачват. Тук е обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
                            Това ми напомня Б.Борисов, който сега наляво и надясно плещи за ракети, ядрени удари и ядрени централи и какъв апокалипсис ще настане, ако не се върне на власт. Същата психопатия.
                            Това са щуротии. Според мен единствената ракета, която може да 'удари' нашия пазар е лихвената ракета, която банковия картел да пусне в един момент рязко и мощно.
                            Last edited by X_Y; 26.09.2022, 15:24.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Писано е няколко пъти в темата как се определя лихвата на БНБ. Не е тайна.
                              Не ми требе ипотека ....Требе ми сгодно зеУено...
                              Не знам кой ви казва (на теб и още няколко човека), че писането с опит за елементарен диалект придава смисъл на думите... не придава.
                              Изгодно зелено има в момента ако си шаран - гранулирана люцерна, но и тя поскъпна с 50%...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това ми напомня Б.Борисов, който сега наляво и надясно плещи за ракети, ядрени удари и ядрени централи и какъв апокалипсис ще настане, ако не се върне на власт. Същата психопатия.
                                Last edited by X_Y; 26.09.2022, 15:23.

Коментар

Working...
                                X