IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Другари, ко стааа с туй евро бре?
    Всичко е по график! Учудени?

За това говорим още от нач. на войната. Който внимавал - внимавал!

Също и за лихвите - у щатско вече подминават нивата от 2008... юриборчето вече е почти 2% а основната на ЕЦБ тепърва почва да катери, а ако някой още мисли, че надигащото се цунами ще ни подмине... значи много надълбоко си е заврял главата в ......................

Още малко като поскъпне ресурса и майките ще почнат да се обръщат към евтините депозити у нас. Но бърза работа няма - нещата си ескалират постепенно и настъпателно, само инфантилите подскачат ежедневно и викат: Ето виждате ли, виждате ли - няма спад!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да, но е отделно помещение.
      Никога няма да възприема кухня в хола - да ти смърди на пръжки и чесън докато гледаш телевизия. Това е и една от причините новото да отпада изцяло като вариант за мен. По-хубаво разпределение от старите сгради в центъра няма - с вестибюл, всичко направено от хора, които са мислили. Не от разни съвременни палячовци архитекти.
      Не съвпада със съвременните очаквания всеки да има спалня. А ние не знаем какво е тясно - поколенията преди нас са живяли дупе-у-дупе в двустайни панели. И са били доволни. Днес, трябва да е апартамент мин 150м2, спални за всеки кеф и мърморене колко било скъпо. Защо да е евтин апартамент с квадратура на два нормални апартамента?

Коментар

Не е точно Вазов (малко са понапудрили обявата), а е високото ЕПК до Епъла, откъм Стрелбище.
        Гледката е най-ценното- и към Витоша, и към Парка гледаш само зелено и отвисоко. Изглежда и в прилично състояние отвътре.

Цената е добра ако я сравняваме с останалото на пазара. Но е все още висока. 1500 е таргетът (за Докторски), знаеш. За това тук - 1000 макс.
        Ако искаш гледка в ЕПК-то на козяк. Един братчед си купи на 17- етаж. Ама гледката е 1 месец макс и естествено да се похвалиш на гостите кат мен. После САМО НЕГАТИВИ
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Втората реакция винаги е отричане. После в етапите има и паника,и огорчение и т.н.

Last edited by keep_calm; 28.09.2022, 09:56.

Коментар

• Прави ми впечатление, че в София има имоти пуснати и под наем и за продажба в същото време. Гледах един, който е пуснат за под наем преди година и наемът е свален няколко пъти , а в същото време седи и за продан...

Броя имоти продава се качва, а броят имоти под наем пада (това за София град). От една страна е сезонно заради студените, но според мен се усеща и елемент на осъзнаване и се опитва да се вземе висока цена (за повечето няма кой да я плати, но ги пускат обявите)
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Вие пръжки с чесън ли ядете?
              По полека с комплексите. Не си сядал в американски елитен ресторант, къде специалитетите са пръжки за предястие и свински гърди с кисело зеле за основно. И да, холокухнята е само за хора, които не ползват кухнята. Преди повече от 10 години ходих на оглед в блок на ул. Тракия, до парка Заимов. Едни руски гъзета продаваха апартамент - етаж. ОГРОМЕН. Въртях се и се чудех какво точно липсва, а то няма кухня. Просто няма. Един плот с микровълнова само. На собствениците и през ум не им е минавало, че у тях ще се готви.

... не го купихме. Не заради кухнята. Просто ни беше скъпо, а те не отстъпиха и лев от цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Случвало се е.
                Но и Т-боун стек да печеш - пак е същото. Смрад, която никой аспиратор не може да премахне. Диван за 15к, който да смърди на манджа. Не мерси.
                Не бих се учудил и кенефи да почнат да слагат вече в хола - да се пести място, че да могат да продадат 50 квадрата за четиристаен.
                Last edited by ejonny2376; 28.09.2022, 00:45.

Коментар

Никога няма да възприема кухня в хола - да ти смърди на пръжки и чесън докато гледаш телевизия. Това е и една от причините новото да отпада изцяло като вариант за мен. По-хубаво разпределение от старите сгради в центъра няма - с вестибюл, всичко направено от хора, които са мислили. Не от разни съвременни палячовци архитекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да, де, ама от такова високо място имаш неповторима гледка и към Костинброд - и въобще, накъдето и да се завъртиш. От кулокран гледката е още по-впечатляваща, ако ще да живееш и на Редута, където блоковете са на разстояние едно чи-хуа-хуа.
                    Вертиго, брат. Става за половин час скай бар, но там не бих живяла. Виж да го давам под наем може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мани кухнята, мене ме е страх от толкова високо място.
                      Да, де, ама от такова високо място имаш неповторима гледка и към Костинброд - и въобще, накъдето и да се завъртиш. От кулокран гледката е още по-впечатляваща, ако ще да живееш и на Редута, където блоковете са на разстояние едно чи-хуа-хуа.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	43.2 КБ
ID:	3969620
                        Другари, ко стааа с туй евро бре?

Коментар

"Кухнята" цепи мрака.

Коментар

"Кухнята" цепи мрака.
                            Мани кухнята, мене ме е страх от толкова високо място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Убеждавай се сам, ама нещо само хейтиш по столицата за какво? Нали не ти понася, нали е "гето". Откъде извира тази омраза към цените в София и кого убеждаваш, че била кочина и прочее, освен себе си а? Върнал си се на се на село от голямата локва и си мислиш, че си нещо ли? В краварника само ти изтискват жизнените ти възможности и ви пращат недъгави обратно, затова е тази злоба, ама малко от вас си признават, че живота ви е пропилян зад голямата вода и си мислите, че като се върнете, някой като през 90-те, ще изпадне в телешки възторг, че бай Пешо от село,бил в Америката, хахахаха
                              ти да си ме чул да хейтя цените на селските къщи плетарки около 120 км от пловдив?
                              не.
                              ми нема и да ме чуеш, защо аз немам мераци за там.
                              ако имах, но без да имам пари, щях да съм най-активния след...
                              нема да казвам,кой, че модерацията само това чака.
                              препоръка е

Коментар

"Кухнята" цепи мрака.

Коментар

Working...
                                X