Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМи уж чета, ама..... не намирам досега да са махали 000 от долара!
Ще споделиш ли коя година е станало туй чудо?
p.s.
А "дали ще се стигне" е съвсем отделен въпрос - бъдещи пророчества не ги пише в архивите.
Чака се първо да станат факт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Оооо Юлка как е ? Дефлацията жули ного яко добре че позна за нея :-))))
Вече сичкото касиер от Лидъл се чуди дали да купува на Московска или във Вазов Ама се притеснявам да не изкупят Манхатън и да балонизират цените в Хамерика. Тва заради растящите им доходи и 30-те % дефлация дет ти прогнозира :-))))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чети история брат
рано или късно и до там ще се стигне, защото не спират да правят дефицити
Коментар
-
Гледайте ,гледайте - един от най-големите производители на мед в света и суровини е изправен пред проблеми с ликвидността -китайците спират да плащат ,ха ха
Една от най-големите компании за добив на суровини - Glencore, е изправена пред сериозни проблеми с китайския си бизнес, след като местният партньор изпитва затруднения с погасяването на дълговете си. Maike Metals International, търговската къща, която е една от най-големите, що се отнася до търговия с мед, се бори с ликвидна криза.
Трудно вече им е с дълговете
Glencore е изправена пред проблеми с продажбите на мед в Китай
Китайският партньор на компанията има сериозни ликвидни затруднения
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениечети история брат
Ще споделиш ли коя година е станало туй чудо?
p.s.
А "дали ще се стигне" е съвсем отделен въпрос - бъдещи пророчества не ги пише в архивите.
Чака се първо да станат факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВие сериозно ли........... ?!?
И какво сте очаквали - че ще допуснат хиперинфлация и после ще махат по три нули от еврото/долара ли?!?
Хах, шегаджии сте вие............
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЕто до преди година бях убеден, че ЦБ са тръгнали към тотална девалвация на валутите(респективно дълговете) и който има метали, имоти, земя, акции ще е добре - обърни внимание, че на никой не съм казвал - стой си на депозит. Оказа се обаче, че кукловодите решиха да отложат ресета на парите и почнаха да брулят с лихви. Кой е очаквал 30г ипотека в САЩ да отиде на нива двойно по-високи от България (известна още като швейцария на швейцариите по линия на лихвения процент на БНБ).
И какво сте очаквали - че ще допуснат хиперинфлация и после ще махат по три нули от еврото/долара ли?!?
Хах, шегаджии сте вие............
Коментар
-
чета през цитати и не мога, всъщност и не желая да влизам в диалог.
но колко по-лесно и достойно е да кажеш,
сори, но от 2017-та насам прогнозите ми са точно обратното на което се случва.
всъщност, добре, че родителите ми правят сами инвестициите си, защото бих ги посъветвал някоя глупост.
сега за да не ме е много срам, за пореден път ще се извъртя и ще кажа, че е трябвало да се прави точно обратното на моите прогнози,
защото аз всъщност това съм имал предвид.
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ти си живият пример
Виденовата зима е обрулила семейството с мащаб 1-2 апарта. От този момент нататък тулата е самоцел, а кешът е горещ картоф.
Питаш ме защо не чакам МЯУ на депозит - питай баща си. Като казвам мяу-то само крайнте екстремисти в тули си мислите, че според мен ще страдат само имотите...а всъщност една криза би била многопластова и може да засегне като НИ така и финансовия сектор, така и работните места, енергията, храната.
БАЛАНС БАЛАНС БАЛАНС (както би се изразил Боеко) и диверсификация. ДА - вероятността да се изкара максимална доходност при едно ва-банк залитане в 'топ-актива' е малка, а доходността би била впечатляваща... но диверсификацията е това, което ще ни осигури известно спокойствие при едно Голямо Мяу, защото ние предполагаме какво би било, а господ разполага какво да е...
Ето до преди година бях убеден, че ЦБ са тръгнали към тотална девалвация на валутите(респективно дълговете) и който има метали, имоти, земя, акции ще е добре - обърни внимание, че на никой не съм казвал - стой си на депозит. Оказа се обаче, че кукловодите решиха да отложат ресета на парите и почнаха да брулят с лихви. Кой е очаквал 30г ипотека в САЩ да отиде на нива двойно по-високи от България (известна още като швейцария на швейцариите по линия на лихвения процент на БНБ)
Дали да продадеш или не зависи от много неща - Ипотека, наличен капитал, парични потоци, работа, други активи и др.
Масово хората имат по 1 апарт, в който живеят. Това изцяло покрива дела на имотите в портфейла и е абсурд да се купуват повече имоти.
Коментар
-
Т.е не искаш сега да продадеш и като стане МЯУ-то и цените паднат с 50% да купиш 2 с тези пари ?
Това не е далновидно Берти.
ПП Знам добре как са наемите, но ти отдаваш на 2.5% бруто спрямо настоящата му цена....тотална загуба. На депозит ще вземеш повече и след 5 години купуваш 2 или дори 3 с лихвата от депозита с парите....
Не съм вярвал, че можеш такава финансова некомпетентност да показваш Берти....
Виденовата зима е обрулила семейството с мащаб 1-2 апарта. От този момент нататък тулата е самоцел, а кешът е горещ картоф.
Питаш ме защо не чакам МЯУ на депозит - питай баща си. Като казвам мяу-то само крайнте екстремисти в тули си мислите, че според мен ще страдат само имотите...а всъщност една криза би била многопластова и може да засегне като НИ така и финансовия сектор, така и работните места, енергията, храната.
БАЛАНС БАЛАНС БАЛАНС (както би се изразил Боеко) и диверсификация. ДА - вероятността да се изкара максимална доходност при едно ва-банк залитане в 'топ-актива' е малка, а доходността би била впечатляваща... но диверсификацията е това, което ще ни осигури известно спокойствие при едно Голямо Мяу, защото ние предполагаме какво би било, а господ разполага какво да е...
Ето до преди година бях убеден, че ЦБ са тръгнали към тотална девалвация на валутите(респективно дълговете) и който има метали, имоти, земя, акции ще е добре - обърни внимание, че на никой не съм казвал - стой си на депозит. Оказа се обаче, че кукловодите решиха да отложат ресета на парите и почнаха да брулят с лихви. Кой е очаквал 30г ипотека в САЩ да отиде на нива двойно по-високи от България (известна още като швейцария на швейцариите по линия на лихвения процент на БНБ)
Дали да продадеш или не зависи от много неща - Ипотека, наличен капитал, парични потоци, работа, други активи и др.Last edited by bertram; 28.09.2022, 14:26.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Ако си се замислил за тази специална оферта, погледни чл. 5, ал.1, т.1 от Закона за гарантиране на влоговете в банките.
накаврък, слушай мене, злато и имПулс. това ти е играта.
после под наем при ментора, чиито родители ще купуват нов апартамент с твоите пари от наемите.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.banker.bg/finansov-dnevn...o-visoki-lihvi
Финансов дневник
Банките привличат парите на българите с по-високи лихви !!
Предлагат ми 2% лихва за една година спешъл офер
Коментар
-
Т.е не искаш сега да продадеш и като стане МЯУ-то и цените паднат с 50% да купиш 2 с тези пари ?
ПП Знам добре как са наемите, но ти отдаваш на 2.5% бруто спрямо настоящата му цена....тотална загуба. На депозит ще вземеш повече и след 5 години купуваш 2 или дори 3 с лихвата от депозита с парите....
мисля, че корените на тази поговорка са от района на ереван
не ме слушай какво говоря, гледай какво вършапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
За 7г празен точно един месец, между смяна на наемателите (2-ма дългосрочни).
По-скоро при следващия 'отворен прозорец' това жилище ще 'купи' още нещо в района.
Шараните да обикалят за зелено и ипотека сега. Аз си 'седя на ръцете' що се касе до ЖНИ.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар