Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Относно втората част, най-добре се разберете с Жонката на саме :-) Макар и репродукцията да не ми е ясно точно как ще се случи :-)
Иначе за съжаление тоя път съм съгласен донякъде с него - все още голяма част от нещата у нас стават с връзки, особено в държавните структури. Пиша го от първо лице защото жена ми е минала през Народното събрание, СУ и т.н. Имам представа също от МЕИ, УНСС, ХТИ, учителската организация.... Няма почти нито един човек попаднал там случайно и поради качества само. Нови хора/позиции не се обявяват публично почти никога , а се кара само между познати, а и се създават позиции за наши хора.... Всичко е зверски прогнило, а и корупцията огромна....Само като се сетя какъв боклук се кани да стане ректор на СУ догодина неам думи.....
Това е и част от причините да държа на тулите толкова. Знам, че децата ми нямат нужният гръб, а в частният бизнес у нас голяма част е бетонирана и на нови конкуренти им се случват случки. Така юе могат да са само заплатаджии некъде, което само по себе си е равно на това, че сами никога няма да могат да си купят жилище....
За учител не е трудно да си намери работа човек, стига да има нужното образование. То обаче не се издържа на този стрес и шум.
Иначе в СУ всичко става с връзки и тайно. И си държат кокала и искат да работят до 70 г., отделно преподават стари знания и не винаги са адекватни за пазара на труда.
Просто дадох приятелски съвет на Джони, както ти даваш на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
вчера в История.бг говориха за старата номенклатура и че все още нейното влияние се усеща. Че много обичали да уреждат децата и внуците си и че правили номера на хората да не могат да си купят ведомствените апартаменти, за да могат те после да си ги разпределят. Господ да ги съди!
Аз съм живял в такъв блок, дори съм качвал обява от него, обаче днес почти няма живи от поколението на баба ми и дядо ми (90+). От това което помня, старата номенклатура бяха възпитани, не бяха окъсани, културни, но тези с дебелите връзки бяха неуслужливи. Иначе младите семейства с ипотека си гледат себе си и не ги интересуват общите части. И като са станали родители си мислят, че са открили Новия свят. Но в София заплатите са високи и има евтини стари строителства все още, въпреки повишението.
Според мен, Джонка, търси жена и не стой сам. Не си тъп, тук много хора те харесваме, защо да оставаш без репродукция.
Това и за мен важи.
Поздрави
Иначе за съжаление тоя път съм съгласен донякъде с него - все още голяма част от нещата у нас стават с връзки, особено в държавните структури. Пиша го от първо лице защото жена ми е минала през Народното събрание, СУ и т.н. Имам представа също от МЕИ, УНСС, ХТИ, учителската организация.... Няма почти нито един човек попаднал там случайно и поради качества само. Нови хора/позиции не се обявяват публично почти никога , а се кара само между познати, а и се създават позиции за наши хора.... Всичко е зверски прогнило, а и корупцията огромна....Само като се сетя какъв боклук се кани да стане ректор на СУ догодина неам думи.....
Това е и част от причините да държа на тулите толкова. Знам, че децата ми нямат нужният гръб, а в частният бизнес у нас голяма част е бетонирана и на нови конкуренти им се случват случки. Така че могат да са само заплатаджии некъде, което само по себе си е равно на това, че сами никога няма да могат да си купят жилище....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.11.2022, 12:17.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако го купи това на тази цена ще ги загуби парите в момента на сделката. 100к+ за боклук с отрицателна стойност - такъв имот е тежест, по-добре да го няма отколкото да го има, а ти искаш и пари да даде за него.
отколкото за това малко бижупрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
съжалявам, джони, но аз за накавръка го търсих
не мога да позволя да загуби спестяванията си на зелено
преди 20 години сигурно толкова е струвало, около 10к $
Я гледай за същата цена на квадрат какво може да се вземе:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...klm&f1=1&fe7=1Last edited by ejonny2376; 15.11.2022, 12:12.
Коментар
-
Май една нула в повечко има в цената. Давам 10400, не 104000.
не мога да позволя да загуби спестяванията си на зелено
преди 20 години сигурно толкова е струвало, около 10к $препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепочти цяла нощ не спах и търсих подходящо епк
и чак призори успях да намеря идеалното
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...gwy&f1=1&fe7=1
Коментар
-
почти цяла нощ не спах и търсих подходящо епк
и чак призори успях да намеря идеалното
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...gwy&f1=1&fe7=1препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нормални съседи = млади семейства прошляци с ипотечка. Не мерси. По-добре баби-стара номенклатура със стабилни връзки от Соца.
вчера в История.бг говориха за старата номенклатура и че все още нейното влияние се усеща. Че много обичали да уреждат децата и внуците си и че правили номера на хората да не могат да си купят ведомствените апартаменти, за да могат те после да си ги разпределят. Господ да ги съди!
Аз съм живял в такъв блок, дори съм качвал обява от него, обаче днес почти няма живи от поколението на баба ми и дядо ми (90+). От това което помня, старата номенклатура бяха възпитани, не бяха окъсани, културни, но тези с дебелите връзки бяха неуслужливи. Иначе младите семейства с ипотека си гледат себе си и не ги интересуват общите части. И като са станали родители си мислят, че са открили Новия свят. Но в София заплатите са високи и има евтини стари строителства все още, въпреки повишението.
Според мен, Джонка, търси жена и не стой сам. Не си тъп, тук много хора те харесваме, защо да оставаш без репродукция.
Това и за мен важи.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
195 € комплекс Green нещо си в Добрич.
Възможност за закупуване на парцел за жилищно и обществено застрояване, С налични всички разрешителни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемного дребна снимката, полаксчо.
да не е неко промоция из варна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Гледал съм го още като го продаваха на 640 или 560 беше преди 2-3 години. Мястото и сградите са на много шумен и мръсен булевард....буквално на 5-6 метра от него. Иначе метрото е на десетина минути. Като цяло още тогава прецених че не става по моите разбирания поне.Last edited by pwise; 15.11.2022, 00:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Така нема да се разбереме! Значи ти и ратко да си се кефите у чисто ново строителство с нормални съседи, а кавръчето да се мъчи у вмирисано ЕПК и разни баби дето не си плащат таксата за етажната собственост з асансьорите и осветлението.
Коментар
Коментар