IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнение

Виж казвам го за всички, няма как да целиш дъно или връх поне според мен. Но на теория според мен, отлива от високоликвидниактиви е изчерпан, който на теория се случва при вдигане на лихвените проценти и не вярвам, че има накъде да продължи. Т.е. крипрото момента е сега, защото са най високоликвидни, акциите по мое виждане хоризонта е сега до половин година за вход. След 3 години когато инфлацията е преборена криптото и акциите според мен със сигурност ще са възстановили отдавна че и отгоре. Говоря генерално не визирам нито конкретна акция нито конкретно крипто. Поздрави
    https://www.investor.bg/a/541-kripto...mama-i-zabluda
    Милиардерът Чарли Мънгър: Криптовалутите са зловредна комбинация от измама и заблуда

Заместник-председателят на Berkshire е дългогодишен скептик по отношение на криптосвета

Добрите идеи, доведени до злочесто прекаляване, се превръщат в лоши идеи“, каза Мънгър. „Никой няма да ви каже имам един боклук, който искам да ти продам. Те казват – имам блокчейн“.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Гаражите дългосорочно не са опция ,дизела ще го направят непокупаем идните години ,електрическите коли ще са скъпи и малко хора ще могат да си ги позволят .
      Идеята е малко коли в градовете и силно развит обществен транспорт извън тях и във тях ,това е плана и в момента го виждаме в развитие ,гаражи близките 10 години няма да трябват в такива количества
      Леле, това ако го кажа на мъжа ми да си знаете ще трябва да се крия някъде хахаха Оставете ама и аз няма да си оставя колата на трупчета, та гаражите ще са си много актуални дълго време още
      Как не се усетих да забия десетина гаража още ме е яд. Купила съм само шест и ще се изям от яд, а последния когато го купих 2018 г. за 10000 € вече знаех какво ще се случи и пак се Успах. Тъпа глава !!! Е, за гаражите няма да си го простя !!!
      Last edited by Дюри; 15.11.2022, 17:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Nov 15 (Reuters) - Solana, a poster coin of the crypto future, is in trouble.

https://www.reuters.com/technology/c...sh-2022-11-15/

Като част от срива на FTX повечето криптовалути рязко паднаха в стойност. Биткойн отбеляза срив от над 20 процента в рамките на няколко дни. Много алткойни отбелязаха спад от над 30 процента. Но някои монети или токени претърпяха още по-силен срив в цените.

Монетата Crypto.com, CRO, претърпя огромен спад на цената от над 40% през последните 7 дни. Този спад на цената е знак, че доверието в крипто борсата е спаднало след срива на FTX.

Сори пич, не си за този форум... пак казвам, за да си инвеститор трябва да можеш да виждаш бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това важи за зони с много добър обществен транспорт и въпреки това е нужно време докато тук се пречупим да нямаме масово коли
          поне още едни 10тина години на пепе-то ще му е зор, а на електричките ако им падне цената... пак ще има бум
          То ако проблема беше да се пречупим ,здраве му кажи ,проблема е че ТЕ ЩЕ НИ ПРЕЧУПЯТ ,искаме ли не .
          Скъпи горива,скъпи добавки,спиране на колите с ДВГ,ограничение на колите в много зони ,изобщо самата кола за да я имаш ще стане тлкова скъпа че най-много хората с повече възможности ще редуцират броя им ,тези с малко ще ги махнат .
          Навън е така и тук ще го докарат

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

И аз не държа да набивам в тухли. Като казваш, че е време за акции сега, мога ли да скачам на СИП? Харесал съм https://finance.yahoo.com/quote/SXR8.DE , но не знам кога да го атакувам.
            Виж казвам го за всички, няма как да целиш дъно или връх поне според мен. Но на теория според мен, отлива от високоликвидниактиви е изчерпан, който на теория се случва при вдигане на лихвените проценти и не вярвам, че има накъде да продължи. Т.е. крипрото момента е сега, защото са най високоликвидни, акциите по мое виждане хоризонта е сега до половин година за вход. След 3 години когато инфлацията е преборена криптото и акциите според мен със сигурност ще са възстановили отдавна че и отгоре. Говоря генерално не визирам нито конкретна акция нито конкретно крипто. Поздрави

Коментар

и да дойде не мисля, че тук ще има особено значение ние сме в голямата си част аутсорсинг дестинация, т.е. нема страшно ножа е дървен.

раттен, далеч съм от мисълта, че е подвила опашка, но считам че започва процеса, в който сме или в плато или пикът е достигнат и започва спада. Също така считам че войната свърши и смятам, че оттук насетне е много благоприятен момент за инвестиция във високоликвидни активи. За НИ писах какво мисля.

Поздрави и успех на всички
              Nov 15 (Reuters) - Solana, a poster coin of the crypto future, is in trouble.

Като част от срива на FTX повечето криптовалути рязко паднаха в стойност. Биткойн отбеляза срив от над 20 процента в рамките на няколко дни. Много алткойни отбелязаха спад от над 30 процента. Но някои монети или токени претърпяха още по-силен срив в цените.

Монетата Crypto.com, CRO, претърпя огромен спад на цената от над 40% през последните 7 дни. Този спад на цената е знак, че доверието в крипто борсата е спаднало след срива на FTX.

Коментар

• ...

Коментар

damage by russian rockets to a residential quarter of Kyiv during the G19 summit, PARDON?

https://twitter.com/search?q=%23Kiev.&f=live
                  казах ти, не ме занимавай с тъпотии... гледай си купона. За да си инвеститор е необходимо да виждаш в бъдещето, т.е. не съм ти в таргет групата за манипулация

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Гаражите дългосорочно не са опция ,дизела ще го направят непокупаем идните години ,електрическите коли ще са скъпи и малко хора ще могат да си ги позволят .
                    Идеята е малко коли в градовете и силно развит обществен транспорт извън тях и във тях ,това е плана и в момента го виждаме в развитие ,гаражи близките 10 години няма да трябват в такива количества
                    това важи за зони с много добър обществен транспорт и въпреки това е нужно време докато тук се пречупим да нямаме масово коли
                    поне още едни 10тина години на пепе-то ще му е зор, а на електричките ако им падне цената... пак ще има бум
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тц, имаше изказване на френската централа банка, че борбата с инфлацита от ЕЦБ се очаква да продължи около 3 години, една вече мина. Освен всичко друго като приемем еврото лихвите тук ще са значително по-ниски от това, каквто бяхме свикнали предходния цикъл. В момента е най подходящо времето за инвестиции в крипто и акции, е джонката и карвъка да слушат и да ми благодарят след няколко години.
                      И аз не държа да набивам в тухли. Като казваш, че е време за акции сега, мога ли да скачам на СИП? Харесал съм https://finance.yahoo.com/quote/SXR8.DE , но не знам кога да го атакувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

прецакан си брат
                        докато при 'апартите' е пълно с тъмни прозорци - то гаражите са масово пълни, защото е нормално вече да има по 2 коли на семейство, а паркоместата ги смятат в най-добрият случай 1 място на 1 апартамент.

дефицит при гаражите има и ще има

Коментар

ти лекинко си се объркал, гледай Г-20 не руска пропаганда, айде със здраве, че следва да се обръща повече внимание на здравето особено
                          психичното в тези времена.
                          damage by russian rockets to a residential quarter of Kyiv during the G19 summit, PARDON?

https://twitter.com/search?q=%23Kiev.&f=live

Коментар

Е ясни са. За съседния гараж на зелено ми искат 40к ама требва и апартамент на 2200 евро на квадрат да взема иначе не може. Та затова питам кога и на колко да атакувам ? 2016 като купих ми искаха 14к за гараж, таратайката ми струваше 2,5к тогава.
                            прецакан си брат
                            докато при 'апартите' е пълно с тъмни прозорци - то гаражите са масово пълни, защото е нормално вече да има по 2 коли на семейство, а паркоместата ги смятат в най-добрият случай 1 място на 1 апартамент.

дефицит при гаражите има и ще има
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Войната е в ход е генерал ЗИМА поема ръководството -
                              Власти Киева сообщили о двух взрывах в городе

https://www.gazeta.ru/army/news/2022...19042225.shtml
                              ти лекинко си се объркал, гледай Г-20 не руска пропаганда, айде със здраве, че следва да се обръща повече внимание на здравето особено психичното в тези времена.

Коментар

и да дойде не мисля, че тук ще има особено значение ние сме в голямата си част аутсорсинг дестинация, т.е. нема страшно ножа е дървен.

раттен, далеч съм от мисълта, че е подвила опашка, но считам че започва процеса, в който сме или в плато или пикът е достигнат и започва спада. Също така считам че войната свърши и смятам, че оттук насетне е много благоприятен момент за инвестиция във високоликвидни активи. За НИ писах какво мисля.

Поздрави и успех на всички
                                Войната е в ход е генерал ЗИМА поема ръководството -

Власти Киева сообщили о двух взрывах в городе
                                https://www.gazeta.ru/army/news/2022...19042225.shtml

Воздушная тревога объявлена на всей территории Украины
                                https://www.gazeta.ru/army/news/2022...19042135.shtml
                                Last edited by unimog; 15.11.2022, 17:12.

Коментар

X