Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има един много лесен начин. Щом е разведен, значи не е ангажиран семейно. Жени се за някоя жена със собствено жилище и проблемите му се решават. Хем ще има ново семейство, хем и жилище.
Коментар
-
https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403
Да не си помислите че има прилика със комунизЪма нещо ,да знаете свободни сте ,демокрацията е стабилно облечена в червен плащ
ЕП реши: В управителните съвети 40% ще са жени
Новите правила няма да се отнасят за малките и средните предприятия
Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Нали ти писах вече, че щом нямаш скрупули, можеш много бързо да си решиш имотните въпроси
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Къде съм написала ,че са безполезни ? Много са си полезни ,но само за теб. Написах, че си колекционер, а не инвеститор и то си е точно така в което лошо няма, поне според мен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не може. До лятото тук планират да ти ги вземат, защото не са ти основни жилища. Ако обаче пуснеш две студентки, на тънък наем с доплащане в натура, никой няма да те закача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
…………
Всичко е снимано и документирано:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНародът е казал “трай си, за да ти е мирна работата”. Що ми трябваше преди малко да се хваля, че ги скубя… Сега ми звъни единия и щял да напуска на нова годинаЩе пиша, каква е посоката като има развръзка. А ако знаете как не ми се сменя СИМ карта отново…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
да, определено е проблем. За съжаление си имаме и съфорумец, който се хвали с това. Всичко е снимано и документирано:-)
В момента се е закрепил с що годе честен бизнес ,внос на лекарвства през украински дружества
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Готов съм да убия човек който ме нападне пряко,косвено по един или друг начин/не само физически/,мисля че всеки би го направил ,със съдилища не ми се занимава ,присъдите са малки така просто елиминираш проблема ,ще си ги излежиш и изработиш ,но да не се отклоняваме от темата ,нали сама разбираш че при такъв стандарт данъците са съобразени с размера на доходите все пак ,но пак казвам това работи само при реално работещо правителство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Кавръков, като те знам какъв си си представям как ти взимат 80 % от дохода и ти се кефиш ,че парите ТИ отиват за хубавини хахаха
Не знам сам дали си вярваш, че искаш и останалите да ти повярваме , та ти си готов човек да убиеш ако загубиш пари ,а 80-90 % ?!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
отдавна чакам да ме зарадваш с новината, че си помогнал на накавръка да купи койни.
това ще докаже или отхвърли една много устойчива хипотеза във форума
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ехеее къде ги видя тия 2,5к евра? 2019 та цените бяха доста по-надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениепроблема е когато парите заминават в партийните каси
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетерчо е броил 2,5к Е на квадтат, бре
и то у вадите, как ще е боклук
сега и за 3к може да го продаде
а аз не мога и да си представя такъв човек
бетверчоо, с лесни пари така става
Коментар
Коментар