IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Средната цена на жилищата в София през третото тримесечие, на база реално сключени сделки по данни на Bulgarian properties, е 1 470 евро/кв.м. при 1 425 евро/кв.м. през второто тримесечие и 1 200 евро/кв.м. година по-рано. Това представлява рекорден номинален ръст на цените в София от 23% на годишна база.

https://www.economic.bg/bg/a/view/sl...arija-zapochna

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

То няма какво да се следи, става въпрос за картинка, отделно е покрайнините на сф, т.е за наем не става.
      Е, тогава не ти и трябва. Няма да си правиш конфитюр от ненужни имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Депозирането на средствата по депозитни и други сметки е известно изискване при сключване на сделки , като средствата от една сметка отиват в друга . Защо мислиш , че съществуването на пари извън банкови сметки / депозити има някакво отношение към пазара на имоти ?
        Явно не си ме разбрал. Естествено ,че парите в банките участват в имотните сделки, но в тях участват и парите от чуждестранни банкови сметки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Внимавай сега със зеленото, но следи строежа на твоя приятел и когато напредне ако и локацията е добра тогава скачай
          То няма какво да се следи, става въпрос за картинка, отделно е покрайнините на сф, т.е за наем не става.

Коментар

Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
            "Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."

Депозирането на средствата по депозитни и други сметки е известно изискване при сключване на сделки , като средствата от една сметка отиват в друга . Защо мислиш , че съществуването на пари извън банкови сметки / депозити има някакво отношение към пазара на имоти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Търсенето е спряло преди да са дошли по-високите лихви. Днес един познат строител ми предлага отстъпка за Сф, обаче е на зелено.

Внимавай сега със зеленото, но следи строежа на твоя приятел и когато напредне ако и локацията е добра тогава скачай

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

На мен ми плаща от месец ,два по 120 евро на месец
                За депозит?

Коментар

Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
                  +1

Коментар

Съгласна съм и е редно ,не може всеки да е собственик на имот в Столицата. Трябват и наематели ,а и всеки Сульо и Пульо, става вече строител и това трябва да се спре !!!
                    Търсенето е спряло преди да са дошли по-високите лихви. Днес един познат строител ми предлага отстъпка за Сф, но на зелено. Както и предишния път, оттам се започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.

Коментар

Лъжкиня,лъжкиня ...ха ха стига си лъгала най долно...

https://youtu.be/9SD96saGHF4
                        Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
                        Хахаха, не знаех ,че брокеразката е капацитет хахаха
                        И внимавай със заплахите, че ще се присъединя към иска на моя приятел Бетер !!! По НК нямаш право да ми отправяш заплахи за физическа разправа и убийство !!! Ясно ?!

Коментар

Лихвите идват ,но още не са дошли. При стопиране на строителството цените се вдигат. Тези с кеша винаги са били фактор, я попитай Кавръков и Бетер, какво мислят по този въпрос Ето и финала на статията :
                          "Докато хората си държат парите в банките при такива лихви и лихвите по кредитите ще стоят ниски."
                          Това очаквам и аз за СЪЩЕСТВУВАЩИ кредити, но по-горе в статията обясняват, че вдигат по НОВИТЕ, намалят оценките и вдигат самоучастието. Това ще повлияе на търсенето навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                            Да споделя чудо. Банката ми е платила лихва. Лихва не съм виждала от поне 5-6 години. Стоя, гледам и не вярвам
                            На мен ми плаща от месец ,два по 120 евро на месец

Коментар

Те цените може да се вдигнат, но няма кой да ги плаща.
                              Кешовица не е добре да се държи дългосрочно.

Коментар

Лъжкиня,лъжкиня ...ха ха стига си лъгала най долно...

https://youtu.be/9SD96saGHF4
                                Все повече задлъжняват и хората с високо доходи,видео от преди 2 дни...аман от лъжите на Дъри и онази Бони и двете са за трепане
                                Вярно е, няколко деца от класа се преместиха в държавни училища.

Коментар

Working...
                                X