Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
посредствена като земя нива, но с лице на първокласен път
категорията (6-та в случя) на земята е предимство,защото до 4-та вкл. см обръщат значително по-трудно и скъпо (ако въобще стане,че нещо затегнаха режима)
сменя се статута и стават 10 декара 50 * 200м на асфалт
една ограда, водата със сондаж е на 30м средно за района с добър дебит
кеф ти бусове, кеф ти инертни материали или нещо от сорта
оставил съм си го като проектче за идните 2-3г.
лека ви вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кой извер бе ?! Тука ме загуби тотално ! Путя си е на местото, просто саксонците са мноо нагли , и на Путя проблема му е ,че много изчака .
Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!
Гледаме риска,а той не намалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Значи разбрах го така. Русия печели след опустошителна война с Европа, ние ако сме живи изобщо и сме обрани като кокошки, но налупваме каскетите и вземаме апарта на Живкова.
Днеска като гледам Кирчо с оня от ДБ тлъстак още повече ми се прииска да им забия знамето българско в гърлата,боклуци жадни за власт.
България има нужда от нов Стамболов,нов Буров а не мишки.
Който умре ,тоя до него продължава,в България комунисти не трябва,да останат нито децата им ,нито никой от тях.
Коментар
-
Даже е евтино неговото, каза. Аз така го разбрах, комшиите продавали по 2 цени. Ами така са понижителите. Понижават, за да купят още. А кибиците с париците в кесийката чекат, кво чекат и те не знаят.
категорията (6-та в случя) на земята е предимство,защото до 4-та вкл. см обръщат значително по-трудно и скъпо (ако въобще стане,че нещо затегнаха режима)
сменя се статута и стават 10 декара 50 * 200м на асфалт
една ограда, водата със сондаж е на 30м средно за района с добър дебит
кеф ти бусове, кеф ти инертни материали или нещо от сорта
оставил съм си го като проектче за идните 2-3г.
лека ви вечертова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Бертовата може. Равна е на тепсия. С люцерничка. 10 дка. Петънце, за което съседите му дават 3К лева. Но той иска 3К€.
Коментар
-
Незнам но за 3к евра декар , не земеделска земя не съм чувал !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ония какво да ги чета,като тая война я предсказах аз ?
И то на базата че счупиш ли световната търговия идва войната.
Остана само едно нещо.
Не бутнат ли оня изверг в Кремъл от вътре ...нещата оттичат.Никой няма да го остави с територии +
По Чешката граница разпродават бункери по 1000 евра бройката.
Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!
- 1 like
Коментар
-
Обещал съм ти имота на Людмила Живкова така че искам да си в първите редици на Революцията.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ники ,войната вероятно ще плъзне по Европата , и тогава ,сме загинали .Дано да не , но не е ясно . Ако да , зануляването ще е на основно бейсик ниво, ще живееш или няма да живееш . Тогаз нашите дупедавци на прът тряя да ги набием . Чети темата за украйна . Матейката и още няколко трола са като агент смит от матрицата , вечно със жица във ухото .
И то на базата че счупиш ли световната търговия идва войната.
Остана само едно нещо.
Не бутнат ли оня изверг в Кремъл от вътре ...нещата оттичат.Никой няма да го остави с територии +
По Чешката граница разпродават бункери по 1000 евра бройката.
Коментар
-
Даже е евтино неговото, каза. Аз така го разбрах, комшиите продавали по 2 цени. Ами така са понижителите. Понижават, за да купят още. А кибиците с париците в кесийката чекат, кво чекат и те не знаят.
Коментар
-
Така де , но Берти явно смята ,че потенциала на имота е х 6 ! Що нека да обясни , и ако не го направи детайлно , се излага като кифладжия .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И Кавръка главен разсилен - с два пищова и огън!
Коментар
-
Поляците слагат на масата война с Русия до 5 години....
ПП Ако не се бяха правили деца през войните или след тях , ти и аз нямаше да сме тук .Как да ти го обясня , живота трябва да се живее, не можеш да се спасиш така или иначе , неможеш и да предвидиш щото Дедо боже ще ти се смее. Та вземи се в ръце .
ПП Поляците ще го ядът отново , и ако се стигне до там ,всички ,ще го ядът .Незнам но се сещам за един монумент в щатите ,на който пише ,че човечеството тр да е 500 милиона ! Ясно е че е конспирация , но съвремието показа много конспирации за вярната теза .Last edited by pa4anga; 24.11.2022, 00:56.
- 1 like
Коментар
-
Жена му трябва , да му избие глупостите,деца още да направи и да го натисне нуждата/неволята , за да го бори тоя живот а не да чака в засада,щото фазаните за отстрел ще са тия чакащите с малко парици .
Коментар
Коментар