IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    ти таргетираш бп, има резон.
    Точно така, Бизнес парка е магнит за програмистчета с 5 цифрени заплати и чуждестранни мениджъри на които фирмата им плаща наема. 95% от хазяите не могат да издават фактура за този разход и не е проблем да надуеш едни 200Е към наема за да може мениджъра да е на пешеходно разтояние до офиса, защото те и коли не карат в БГ:-))) Та има и нисши в които наемодателя определя правилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

300 000 лева за двустаен ,,,без коментар
      свиквай 2029 ще е по-зле, питай купчо
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.

Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
        ти таргетираш бп, има резон.
        имаше много обяви продава в м4 като затвориха офисите
        бях започнал да се замислям, макар, че гледам да купувам само в 1 и 1а, 3 също ми е на прицел, но нищо не излиза там.
        я кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.
        Last edited by ratten; 24.11.2022, 14:27.
        препоръка е

Коментар

Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.

Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
          300 000 лева за двустаен ,,,без коментар

Коментар

много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам

Коментар

Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.
              двустайка с голяма тераса не звучи - 'артистичен пентхаус' е по-добре.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Свръхпроизводството на имоти е добре за всички без рентиерите.
                Това е така, но само донякъде. Има много рентиери, които постоянно надграждат имотното си стопанство. И като няма ново предлагаме също е лошо.
                Абе пазар...винаги е в някакво прилично равновесие.

Коментар

Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.
                  много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам
                  препоръка е

Коментар

я останал някой последен етаж с 60% тераса непродаден я не

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Строителите гушат, банките гушат, посредниците гушат, държавата гуши яко ддс и такси, ерп-тата, вода, продавачи на мебели, фаянси, и тн ....

За ратко е добре цените да се мега високи, че да не му бягат наемателите и да не си купуват...

това май за никой не е добре
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мио тези ще се появят и ще те конкурират. А дали някой ще ги пусне под пазарната незнам, зависи колко е нагъзен.

Строителите гушат, банките гушат, посредниците гушат, държавата гуши яко ддс и такси, ерп-тата, вода, продавачи на мебели, фаянси, и тн ....

За ратко е добре цените да се мега високи, че да не му бягат наемателите и да не си купуват...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Мио тези ще се появят и ще те конкурират. А дали някой ще ги пусне под пазарната незнам, зависи колко е нагъзен.
                          не е невъзможно. ще видим
                          препоръка е

Коментар

успокояваш ли ме или

кои имоти тепърва ще излизат на пазара
                            тия в моя обсег са продадени още на чертеж и на строеж
                            може да се появят на оферта една малка част взимани с цел спекулация
                            но колко да са като % и дали ще ги пуснат под пазарна цена
                            ако излиза нещо ще е в новите "квартали"

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Кой извер бе ?! Тука ме загуби тотално ! Путя си е на местото, просто саксонците са мноо нагли , и на Путя проблема му е ,че много изчака .
                              Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
                              ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!
                              Оня дет изби 100 к Укри и всеки ден им бомби къщите. Освен че е извеР е и чист терорист. Знаеш как свършват терористите.

Коментар

Ам нормално, пазарът се наводнява с имоти, които тепърва излизат на пазара и ще дъмпят цените.
                                успокояваш ли ме или

кои имоти тепърва ще излизат на пазара
                                тия в моя обсег са продадени още на чертеж и на строеж
                                може да се появят на оферта една малка част взимани с цел спекулация
                                но колко да са като % и дали ще ги пуснат под пазарна цена
                                ако излиза нещо ще е в новите "квартали"
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X