Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
300 000 лева за двустаен ,,,без коментарпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.
Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
имаше много обяви продава в м4 като затвориха офисите
бях започнал да се замислям, макар, че гледам да купувам само в 1 и 1а, 3 също ми е на прицел, но нищо не излиза там.
я кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.Last edited by ratten; 24.11.2022, 14:27.препоръка е
Коментар
-
Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.
Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСвръхпроизводството на имоти е добре за всички без рентиерите.
Абе пазар...винаги е в някакво прилично равновесие.
- 1 like
Коментар
-
Двустайките на последен с тераси около и над 20м2 са в моето инвестиционно полезрение. :-))) Така, че за всеки влак си има пътници.много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениея останал някой последен етаж с 60% тераса непродаден я не
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Свръхпроизводството на имоти е добре за всички без рентиерите.
Строителите гушат, банките гушат, посредниците гушат, държавата гуши яко ддс и такси, ерп-тата, вода, продавачи на мебели, фаянси, и тн ....
За ратко е добре цените да се мега високи, че да не му бягат наемателите и да не си купуват...
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мио тези ще се появят и ще те конкурират. А дали някой ще ги пусне под пазарната незнам, зависи колко е нагъзен.
Строителите гушат, банките гушат, посредниците гушат, държавата гуши яко ддс и такси, ерп-тата, вода, продавачи на мебели, фаянси, и тн ....
За ратко е добре цените да се мега високи, че да не му бягат наемателите и да не си купуват...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Мио тези ще се появят и ще те конкурират. А дали някой ще ги пусне под пазарната незнам, зависи колко е нагъзен.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
успокояваш ли ме или
кои имоти тепърва ще излизат на пазара
тия в моя обсег са продадени още на чертеж и на строеж
я останал някой последен етаж с 60% тераса непродаден я не
може да се появят на оферта една малка част взимани с цел спекулация
но колко да са като % и дали ще ги пуснат под пазарна цена
ако излиза нещо ще е в новите "квартали"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кой извер бе ?! Тука ме загуби тотално ! Путя си е на местото, просто саксонците са мноо нагли , и на Путя проблема му е ,че много изчака .
Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ам нормално, пазарът се наводнява с имоти, които тепърва излизат на пазара и ще дъмпят цените.
кои имоти тепърва ще излизат на пазара
тия в моя обсег са продадени още на чертеж и на строеж
я останал някой последен етаж с 60% тераса непродаден я не
може да се появят на оферта една малка част взимани с цел спекулация
но колко да са като % и дали ще ги пуснат под пазарна цена
ако излиза нещо ще е в новите "квартали"препоръка е
Коментар
Коментар