Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=u0yi...мойблог
Вижте клипчето. Не вярвам германците много-много да се застоят в Германия. Ще им трябват квартири тъдява.
В моята кооперация от 20 ап. вече 3 са заети от германци. В св.св. Константин и Елена навсякъде се чува немска реч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига си продвал и пресмятал имоти от които имаш 1/2 (по ясни причини)
гледай останалите топ инвестиции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеАз съм шефче и прибирам печалбата. Не ги разбираш тия нещаПървоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеТова ако ми е служител, няма да го изтърпя и един ден.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига си продвал и пресмятал имоти от които имаш 1/2 (по ясни причини)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, как да решим да продадем нашата къща, която сме закупили за 34000$ през 2002-ра , сега за същата сума, вмести 370000€, каквато е пазарна цена в момента, при тогавашна цена на самун хляб за 40ст. Всъщност, забелязвате ли, че стотинките все повече изчезват:::?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е как да решиш кат НЕ Е ТВОЯ. Мен що никой не може да ме спре да продам квот си искам?
Аз съм си го купил, аз ще си го ползвам и аз ще си го продам. НИКОЙ не питам как, защо бля бля
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Искам да я обявиш на обява за 370000 евро и с нотариус да проследим огледите,офертите и кой на колко ще купи?
Айде ,давай да видим че на плюнки и калкулатори и това е малко ,ама само тъпотии до безкрай,абре изобщо осъзнаваш ли какво си написал ?
Май не
Коментар
-
Е, как да решим да продадем нашата къща, която сме закупили за 34000$ през 2002-ра , сега за същата сума, вмести 370000€, каквато е пазарна цена в момента, при тогавашна цена на самун хляб за 40ст. Всъщност, забелязвате ли, че стотинките все повече изчезват:::?
Аз съм си го купил, аз ще си го ползвам и аз ще си го продам. НИКОЙ не питам как, защо бля бляНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пак ли "догодина"
вече шеста година
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Нито са 30% необитаеми, нито населението на София се е увеличило с 70 хиляди за 30 години... Всъщност населението на София за 30 години горе долу се е удвоило....:-)
5 млн повече в Токио като процент са МНОГО по-малко увеличение за населението от това в София :-) Друг е въпроса, че населението му е минало покрай 30 милиона.....аха, аха и ще ги стигне около 3500 година....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
На работа ходят бедните. Аз съм шефче и прибирам печалбата. Не ги разбираш тия неща
Коментар
-
Айде ,давай да видим че на плюнки и калкулатори и това е малко ,ама само тъпотии до безкрай,абре изобщо осъзнаваш ли какво си написал ?
Май не
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...peyskite-borsi
Догодина ще е сеч...
Очакванията за лихвите през 2023 г. повлякоха надолу европейските борсиИнвеститорите бяха повлияни и от новините от Японската централна банка
вече шеста годинапрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimmas Разгледай мнение
Като гледам как пишеш , си в някаква утопия за цени, които всички знаем , че няма как да се случат. И аз чакам да си купя къща в центъра за 30 000 долара (както баща ми купи) през 99г. ама уви...такива цени продължавам да не виждам
Коментар
Коментар