Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Друг е въпроса, че където живея не търся връзки, а СПОКОЙСТВИЕ. Повечето съседи ги знам само по физиономия и никога ама никога не си говоря с тях за работа или кои къде какъв е....За някои знам по нещо случайно.....За мен освен роднините на инвеститора другите не би трябвало да знаят нищо, а и съседа инвеститор 1 път ме пита с кво си изкарвам хляба - викам му келнер братче...мъкна таблите яко........
Като има деца особено малки не знам как си го представяш да не вдигат шум. Няма как да се случи. И аз имам малки деца и повярвай ми повтарям им на всеки 10 минути по-тихо и не става за повече от 5 минути / никой не се е оплакал засега/. Като те дразни най-добре си вземи къща щото блок без малки деца би било ужас.... някакъв апокалитичен филм. Знам , че не го разбираш, но децата са смисъла на всичко което правим през живота си....
Обаче си много забавен - човека който не му харесва България и сплуващото се в нея мечтае само за ВРЪЗКИ, ДС , далавери не знам какво си . Ама не ти ли е ясно, че точно заради тези неща сме на положението в момента ?!
Баси немаш си идея колко съм щастлив, че малкото което съм постигнал в този живот е без никакви връзки...Сигурен съм , че и това не можеш да го проумееш....
ПП Не знам колко пъти да ти го напиша, ама НЯМАМ съседи с кредити бре човек . Ново ново на добро място се купува 95% кеш. Кредити за ново има по Ихтиман евентуално , там е масово, но при мен няма....Аз съм вероятно най-бедният от всички съдейки по автопарка...., но не ми пука за това....
Коментар