Знам, че много хейт се излива по Ливадите (има защо). В Ман-запад до булеварда и мола отдавам 2 апартамента във високия сегмент (1000е двустаен, 1400е тристаен) и излитат като топъл хляб. Да подчертая, че съм ги купувал на 1300-400 евро на зелено, което беше към 30% над средното за пазара 2019-2020. Скъпо, но изцяло си заслужаваше.
Според моя опит е изключително читаво място за отдаване. И за покупка/продажба е доста ликвидно. Кварталът на заможните млади от прованса и силиконките
Само че Кошера няма да го бъде, Софбилд много са си повярвали и в момента продават на 3 хиляди и нещо евро квадрата за средните имоти, хубавите по 4-5
Това е още във фаза на строеж, а и квадратурите са големи (двустайни близо 100кв). Та не знам какви наеми ще им търсят собствениците там.... трябва да дойде към 2К евра наем за стегнат двустаен с паркомясто и не знам кой ще ги плати тези суми.
Според моя опит е изключително читаво място за отдаване. И за покупка/продажба е доста ликвидно. Кварталът на заможните млади от прованса и силиконките

Само че Кошера няма да го бъде, Софбилд много са си повярвали и в момента продават на 3 хиляди и нещо евро квадрата за средните имоти, хубавите по 4-5

Коментар