Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
+ парк Врана
+ Боровец -30мин. по-бързо
+ Цариградско с кола до Орлов мост +/-5 мин (без трафик)
Коментар
-
Ма ти верно ли се оглеждаш у Лулин? Заживееш ли там ще виждаш София по 2-3 пъти годишно. А за какво ти е на тебе пък гараж? Ако е на зелено трява и + 400-500/м2 да сметнеш за довършване и обзавеждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали каза че ще е евтино ,казвай бърже че ме подпират с един в Люлин ,с паркомястото ми идва на 94 000,66 квадрата чиСта ЖП
Коментар
-
Транспорта не излиза ли към посока София ,където е самото обръщало ,рейсове тролеи би трябвало да вървят към София ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
+ Южното Черноморие е на час път по-малко отколкото локацията на Тобо в Люлин
+ Jumbo в района
+ 204 начална спирка
+ Боровец -30мин. по-бързо
+ Цариградско с кола до Орлов мост +/-5 мин (без трафик)
Коментар
-
Виж сега, Кольо и той ще почерпи след подписването на договора. Малко ще му е напрегнато няколко месеца докато се завърши на А.16, но пък после пей сърце. Само да видим Тобо-вците какви цени ще избацат за проекта в Дружба, че после и довършването няма да е без пари. Според мен цените ще са около 1500-1600 на шз. и около 2000 за до ключ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
За мен е куцо мястото, но всеки си гледа от неговата камбанария. Това е така наречената Дружба 5та част. Въпреки, че няма Дружба 5, там блоковете започват с 5**. Метростанция на пешеходно разстояние няма. Трамвай 20 е далеч, автобусното и тройлено депо са близко, но основната посока на транспорта е в обратна посока. Има транспорт де, но мястото не е комуникативно. Допреди 20 години това бяха горублянски ниви и ливади и си пасяха кравите там. Трафика по Димитър Пешев и излизане на цариградско е ад. Лидъла и Практикера са единствените +ве. Успехи!
+ Jumbo в района
+ 204 начална спирка
Коментар
-
Виж сега, Кольо и той ще почерпи след подписването на договора. Малко ще му е напрегнато няколко месеца докато се завърши на А.16, но пък после пей сърце. Само да видим Тобо-вците какви цени ще избацат за проекта в Дружба, че после и довършването няма да е без пари.
- 1 like
Коментар
-
За мен е куцо мястото, но всеки си гледа от неговата камбанария. Това е така наречената Дружба 5та част. Въпреки, че няма Дружба 5, там блоковете започват с 5**. Метростанция на пешеходно разстояние няма. Трамвай 20 е далеч, автобусното и тройлено депо са близко, но основната посока на транспорта е в обратна посока. Има транспорт де, но мястото не е комуникативно. Допреди 20 години това бяха горублянски ниви и ливади и си пасяха кравите там. Трафика по Димитър Пешев и излизане на цариградско е ад. Лидъла и Практикера са единствените +ве. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеако някой се е наиграл в зеленото
най-добре да се спасява
аз лично отивам да се моля да разваляме договора и 30-те % платени до сега, няма и да ги търсяLast edited by ВълчоМечков; 24.11.2022, 16:10.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...ya-i-retsesiya
Гледаме Световното извън България -мача се развива така засега
Нова Зеландия се подготвя за още лихвени повишения и рецесия
Най-голямата ни изненада от август насам е устойчивостта на световната инфлация, каза управителят на централната банка
Основните лихви в Нова Зеландия трябва да бъдат покачени допълнително, а икономиката на страната трябва да изпадне в рецесия, за да се озапти рекордната инфлация. Това обаче би могло да доведе до проблеми за някои собственици на жилища. Такова мнение изрази управителят на централната банка на Нова Зеландия Ейдриън Ор, цитиран от Ройтерс.
По думите му това е накарало комисията към банката да осъзнае, че трябва да се направи повече и по-скоро, за да се прекъсне тази спирала - прогнозите са върхът на лихвите да достигне 5,5% спрямо 4,1% предишни очаквания.
"Сега мога да кажа, че всички (в комисията) можем да си сложим ръка на сърцето и да кажем, че официално към този момент сме със свиващата (растежа) парична политика", заяви Ор.
Той предупреди, че може да се наложи някои домакинства да говорят с банките си, за да потърсят различни опции, като плащане само на лихвите по ипотеките или да преминат към разсрочени плащания.
Коментар
-
Тобото е до Лидъла ,там до обръщалото на градския до Враня ,не знам дали е добро мястото около 500 метра навътре от Цариградското
Коментар
-
Дружба много дръпна в последно време заради метрото. Много нови строежи се завършиха. И около метростанцията и около езерото към 28мо ДКЦ. Бутат цигански коптори и се строи. Имам една позната циганка, чистачка, имаха къщичка там и ги обезщетиха с 2 двустайни. Викам и: Снежеее вече ще живееш като бял човек, а тя вика, ааа ще си ходим в Хр. Ботев, че бай ти Рангел няма къде да държи коня:-) Обаче зеленото е за рискови играчи.
Коментар
-
ключовите думи са: Тобо, Дружба, 4 седмици, търпение, Купата съкооператор
- 1 like
Коментар
Коментар