Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Там изобщо понятията за бедност и богатство са съвсем различни от тук.
Отиди в столицата на Руанда Кигали- по-чист град няма и в Швейцария, a са бедни и жертви на геноцид и какви ли не издевателства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ходил съм и за съжаление там където бях имаше бедстващи хора . Беден е едно , бедстващ е друго .
Отиди в столицата на Руанда Кигали- по-чист град няма и в Швейцария, a са бедни и жертви на геноцид и какви ли не издевателства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ходил ли си в Черна Африка ? Джони да ти разкаже... Не съм виждал по-усмихнати искрено хора... Бедни но щастливи.....много бедни не от туристическите трипове...
ПП В България бедстващи хора има сега-забравени от бога , от родата, от децата и пак по кофите има храна Но едно време не е имало ,земя плодородна , климат убав , семейства по 6-12 човека.
ПП У Африка по кофите храна няма !Last edited by pa4anga; 12.01.2023, 00:35.
Коментар
-
Четене с разбиране бе аланколу , казах коптора за живеене .Стойността на живуркането е да разбереш кво е да живееш а не да си роб я на имот я на ядене и ебане я на нещо друго . Ти все си си роб . Ма викаш като си роб поне да ядеш боклук и да ебеш боклук . Екстра !
Повечето новобогаташи , западняци казват ,че най щастливи са били като са бедни . Тъпаци ниедни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Повечето новобогаташи , западняци казват ,че най щастливи са били като са бедни . Тъпаци ниедниLast edited by better; 12.01.2023, 01:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекакво става, бутнахте ли ги?Удри едно рамо на Песито, че остана сам тука на амразурата да брани туулите, жал ми става вече за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами лошо ли е?Човек квото види, хапне, пийне.... ебне, тва му остава. Да станеш роб на бамка за 30 год и да си стоиш вкъщи, по-добре ли е?
Повечето новобогаташи , западняци казват ,че най щастливи са били като са бедни . Тъпаци ниедни
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Едно време ги дледах и дори си водех статистика за това колко броя са с намалени цени. После видях че броокитата ползват тази функция за да генерират клиенти. Пускат менте цена първият ден и на вторият я свалят и обявата е в справката... и от там много гледания....
Брокитата не бива да се подценяват за дребните номерца...добри са в това :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръче, прав си за лошите новини, но и ти имаш един по-горчив опит от един друг дон Педро, който ти открадна семейството и го занесе през девет планини в десета, като в приказките на 3000км. разстояние.
Не си мисли, че е подигравка, и аз съм изпадал в подобни дилеми, само имотите са ме спасили, на по бира или на лични, мога да обясня...
Добре се развива,сама изяви желание да дойде в България лятото.Стана вече голяма,гаджета са и в главата,преди за рождения и ден задълже бях там ,само един съм пропуснал защото бяха тук и веднага заминаха ,нямах и отпуска вече,сега ми вика тати вече съм голяма искам с приятелки не е проблем и да дойда аз, и после да се чуем,напролет живи и здрави ваканцията ще се видим,трудно е спор няма,но бившата и нейния мързел не го пожелавам и на най големия си враг да ти кажа.
Казвал съм ти много пъти и 100 жени да имаш гледай децата,те са богатство ,да са добре ,да ги подкрепяш дори не материално само,с думи ,с присъствие,с опит,да имат сила да се борят с живота...това е,в моя казус тежки решения съм взимал,от най лошото избрах най малко лошото иначе щяхме всички да потънем в кавги,съдилища,и тотален срив на психиката и на дете и на всичко.
Дори и малкия,брат и и той хубаво, живо дете расте,казвал съм и ще го обичаш,ще го уважаваш,от една майка сте .И тя слуша,онзи малкия и той търчи след нея..
Такива са нещата,някой ден ще пием по едно за здраве...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
За това има голяма вероятност да видим, най-големия ръст на безработица в света, а и у нас, от поне 70-80 години насам
Коментар
-
Бе не съм съгласен мноУ, пробвай да наемеш човек за заплата от преди 2 години ! Проблема ,че корекцията от повишената заплата отива у магазина и после директо в кенефа, ако ме разбираш какъв е смисъла на Тъпченето с боклуци .,мол манията и манията печем си мъдете у гърция,турция па по заможните , дубай,тайланд и прочие .И имам в предвид точно мания , щото човек трябва да попътува ,да види свят ,но от познаните имам хора които ако не счупят х-брой жълтици за почивчица всеки месец ,смятат че не са бели хора ,после счупват жълтици за модните парцали, колите , и сещай се колко още безброй глупости .
Та тия на 20-е и нещо искат да разполагат и живеят като тия дето са се развили и са на 40-и нещо . Познай на 40 как ще се събудят .
Още едно робство , ако не консумирам и ако не е по много , не съм човек !Човек квото види, хапне, пийне.... ебне, тва му остава. Да станеш роб на бамка за 30 год и да си стоиш вкъщи, по-добре ли е?
- 1 like
Коментар
-
Бе не съм съгласен мноУ, пробвай да наемеш човек за заплата от преди 2 години !
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Много голяма е ножицата между скока на цените и скока на заплатите. Инфлацията порастна с близо 30% комулативно за последните 2 години, а доходите я има, я не с 6-7%. Няма кой да купува! Следва да се изравнят двете криви. Или ще запчнат да се вдигат заплатите, или ще падат цените, при това не ти говоря само за имоти!
- 1 like
Коментар
Коментар