IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В момента по Нова ТВ дават перипетите на зеленото строителство. Една група изгорели в Пловдив стоят на тъмно и студено навън, подсмърчат и говорят пред камера. Вече 2 додини имот нямат, платили са 90-100%, имат АКТ 14 и даже вече плащат и данъци на нероден Петко.

Семейства твърдят, че не са получили апартаменти, които са купили преди години - Общество - България - Здравей, България - NOVA
    Last edited by БОНВИВАН1; 02.12.2022, 09:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ее, верно бе!
      казвай сега, къде е добре да се взима и как става отдаването дистанционно.
      данъци е ясно, че ще крием
      На лични . selena ако не пазиш мейла веднага ти го пускам. Не е толкова просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

+++

Ратко, споменавал съм тука в темата, че идилията ще настане, когато имаме пари да купуваме навън и отдаваме под наем. Както те дърпат от нашата икономика, чрез големи хипермаркети и фирми работодатели. Така и ние да дърпаме отвън, чрез имотите. Тогава мнението ни ще има тежест и ще сме до някаква степен независими. Не само финансово. Щото като ти надуят цените на храната, ти ще им вдигнеш наемите у странско. Тогава ще сме в положение кой-кого, а не както сега в поза партер.

За малки народи това е единствения шанс да не бъдат "асимилирани". Евреите са го направили много преди нас, но имат лоша световна репутация. Нашия коз е именно в това.
        Става. Но не за всеки. Управление, езикова бариера, контрол, вярно, има фирми за това, но като цяло е за професионалисти.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Този да не би да е от тугедърчетата, че на такъв ми прилича ?
          не знам, но тоя човек не си намери място на стола и все на една кълка въртеше да седне.
          на втората, от трите минути, които гледах, вече си мислех, че ще рекламира препарат за хемороиди.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Много пораженческо мислене и поведение и много слабо самочувствие,...после защо някои не купуват имоти...то е видно, като бял ден
            като бях малък мишок, дедо ми ме наставляваше;
            - и запомни, момче, мека пишка имот не купува
            а аз такъв;
            - дядо, дядо, а какво е имот
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

А добър ден. Аз ти трябвам. Съвсем сериозно го казвам. Не си рекъл не съм го уредила. С ресурс разполагаш.
              ее, верно бе!
              казвай сега, къде е добре да се взима и как става отдаването дистанционно.
              данъци е ясно, че ще крием
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Абе нали приказката беше всичко било различно и на финала ,хоп резултата пак същия ,всичко е различно ,тоя път така нямало да стане ,ала ,бала ,но както виждаме ония горе си затягат финансите ,виждаме и нашето заспало БНБ се събуди и изпрати ОЛП във въздуха рязко ...така че какво да говорим
                Аз такова нещо не съм говорил ! Аз казвам ,ще ни прецакат пак всички , по параграф !

Коментар

• Много пораженческо мислене и поведение и много слабо самочувствие,...после защо някои не купуват имоти...то е видно, като бял ден

Коментар

не можах и 3 минути да ги слушам, но попаднах на момент, че сега в испания може д асе отдава на 12%
                    накаврък, поразпитай там, къде се търси, как върви, на колко се отдава
                    дай да не наливаме всичко тука
                    А добър ден. Аз ти трябвам. Съвсем сериозно го казвам. Не си рекъл не съм го уредила. С ресурс разполагаш.
                    Last edited by Arana; 01.12.2022, 21:08.

Коментар

+++

Ратко, споменавал съм тука в темата, че идилията ще настане, когато имаме пари да купуваме навън и отдаваме под наем. Както те дърпат от нашата икономика, чрез големи хипермаркети и фирми работодатели. Така и ние да дърпаме отвън, чрез имотите. Тогава мнението ни ще има тежест и ще сме до някаква степен независими. Не само финансово. Щото като ти надуят цените на храната, ти ще им вдигнеш наемите у странско. Тогава ще сме в положение кой-кого, а не както сега в поза партер.

За малки народи това е единствения шанс да не бъдат "асимилирани". Евреите са го направили много преди нас, но имат лоша световна репутация. Нашия коз е именно в това.
                      +100

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти да не си бай ху? или първанката или доган или някой от бандата, че да осребряваш геополитическата ни позиция..

това дето го мечтаеш няма как да стане при положение, че БВП едвам ни стига тук да вържем бюджета камо ли да завладяваме в чужди държави имоти...
                        Някои го направихме.
                        Па тука се надпреварвате за бахура на банкстерите, строителите и брокерастите
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И да и не. България има ЛОКАЦИЯ. Само заради мястото на което се намираме е фактор. Понижителите ще го разберат по трудния начин.
                          Светът не знае къде се намираш на картата, ти говориш за локация... С какво точно може да ти помогне местоположението?

Коментар

вземи поне ти тогава
                            няма да ми се получи .... и аз не съм лъвче-играч
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И да и не. България има ЛОКАЦИЯ. Само заради мястото на което се намираме е фактор. Понижителите ще го разберат по трудния начин.
                              ти да не си бай ху? или първанката или доган или някой от бандата, че да осребряваш геополитическата ни позиция..

това дето го мечтаеш няма как да стане при положение, че БВП едвам ни стига тук да вържем бюджета камо ли да завладяваме в чужди държави имоти...
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

+++

​​​​​​Каква солидарност... Да разбираме ли, че ще има държавна помощ за това завладяване на чужди имоти? Все пак нали ще намалявате цените на храните в полза на обществото. Някоя субсидия, програма за целта?

Коментар

Working...
                                X