Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Честно казано, другите прогнози не съм ги следял, но за имотите доста от прогнозите се сбъднаха. Благодарение най-вече на теб, "пропуснах възможността" да се набутам на върха.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Честно казано, другите прогнози не съм ги следял, но за имотите доста от прогнозите се сбъднаха. Благодарение най-вече на теб, "пропуснах възможността" да се набутам на върха.
даже може и лост да използваш като изплющиш един хубав кредит на хубава лихва (бони каза, че няма да ги пипат и с кредитите е мед и масло) - имаш имоти ще заложиш. 10г бичи цикъл какво е... нищо работа...поне още 10 ще изкара ... нали така
2029-та ще продадеш богатоLast edited by bertram; 31.01.2023, 17:58.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТук е заровено кучето. Поне до юли 2023.
Брутните необслужвани кредити и аванси в края на декември 2022 г. възлизат на 4.45 млрд. лв. (при 4.74 млрд. лв. в края на септември), а делът им в общата сума на брутните кредити и аванси е 4.63% (при 5.09% в края на септември).
https://bnb.bg/bnbweb/groups/public/...2212_a7_bg.pdf
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4019059[/ATTACH]
Защо България ще се бори да приеме еврото до 2024 г
Analysis by Slav Okov and Alexander Weber | Bloomberg
https://www.washingtonpost.com/busin...39c_story.html
PS: гугъл транслейт може да е подвеждащо грешен, съветвам те да не го ползваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пак си идваме на думата, че дори спрелия часовник показва вярно времето 2 пъти в денонощието. Това не променя факта, че имотните мечки в темата проспаха 10 годишен бичи цикъл. Ти представяш ли си какво биене в гърдите щеше да е, ако пазара 10 години върви в тяхната посока? Фанфарите щяха да се чуят и на Марс.
Както виждаш в момента голяма част от биковете също се въздържат от покупки, поради несигурността на пазара. Ако бяха толкова убедени, че предстои срив, щяха да разпродадат и после да купят с жадувания коригиран от 70% на 50% дискаунт. А мечките са сигурни, че всичко ще се срине, ама пуст карък няма какво да продадат, щото проспаха момента за покупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бетърчо,
Имам 2 точни като бръснач прогнози :
1.Събитоето тип криза 2020 година ,що подигравки бяха преди това ,Март идело ,ха ха направо ме скъсваха от подигравки и хоп дойде Март ,ДОЙДЕ 13 МАРТ ,Беше петък и какво ?
Ами ЗАТВОРИХА СВЕТА !Заради Ковид ,и тогава СТУПОР,МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА ,х аха !
Това е ,сега някой ще каже ама не си познал не знам си какво ,НИКОЙ не може да предскаже че банките ще разтворят кесите до откат ,това направиха но събитието/а и кризата трябваше да е тогава/,го предсказах аз с точност до деня и месеца.
2.Пазара на имоти -Инвестор ме поканиха да коментирам публично пазара ,има го записано за поколенията ,тогава в УНИСОН на всички в статията какви ли не бяха банкери ,строители ,агенции за имоти -ЯСНО подчертах тази ИНФЛАЦИЯ ще излезе солено на пазара СЛЕД средата на 2022 година !
ИМА ГО ЗАПИСАНО !
Така и стана ,пазара обърна реално средата на 2022 година ,сделките паднаха и паднаха в ТРЕНД !
Това е ,ама много хора ги е яд на всички тези факти
Аааа да не забравя и война обясних че след КовИд ще има ...
Какво стана ?
Путин влезна в Украйна и заплахата от 3 световна все още е НА МАСАТА
Коментар
-
Аз много добре видях как се развиват нещата, затова "обърнах палачинката" (върни се назад и ще видиш, че неведнъж съм влизал в спорове с Кавръков и другите). Нещата се развиват точно както го предсказаха, дори може да се каже, че познаха с точност до месеци обръщането на тренда.
Както виждаш в момента голяма част от биковете също се въздържат от покупки, поради несигурността на пазара. Ако бяха толкова убедени, че предстои срив, щяха да разпродадат и после да купят с жадувания коригиран от 70% на 50% дискаунт. А мечките са сигурни, че всичко ще се срине, ама пуст карък няма какво да продадат, щото проспаха момента за покупка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Кавръка има десетки грешни прогнози, предричал е множество сривове от десетилетие. Дори беше фиксирал март 2020 като голямото зануляване на имотите.
Заедно с Бертрам стават за мезе от години.
Ти или си негов ник или си зверски заблуден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Кавръка има десетки грешни прогнози, предричал е множество сривове от десетилетие. Дори беше фиксирал март 2020 като голямото зануляване на имотите.
Евро чакахте ли ?
Прз крив макарон Ви обясних че ще го видите ,Евро няма
Парите от плана за възстановяване ?
И тях ги няма .
Ковиди,войни ...и пазара на имоти ?Кой ?Пак аз
- 1 like
Коментар
-
Аз много добре видях как се развиват нещата, затова "обърнах палачинката" (върни се назад и ще видиш, че неведнъж съм влизал в спорове с Кавръков и другите). Нещата се развиват точно както го предсказаха, дори може да се каже, че познаха с точност до месеци обръщането на тренда.
Имам 2 точни като бръснач прогнози :
1.Събитоето тип криза 2020 година ,що подигравки бяха преди това ,Март идело ,ха ха направо ме скъсваха от подигравки и хоп дойде Март ,ДОЙДЕ 13 МАРТ ,Беше петък и какво ?
Ами ЗАТВОРИХА СВЕТА !Заради Ковид ,и тогава СТУПОР,МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА ,х аха !
Това е ,сега някой ще каже ама не си познал не знам си какво ,НИКОЙ не може да предскаже че банките ще разтворят кесите до откат ,това направиха но събитието/а и кризата трябваше да е тогава/,го предсказах аз с точност до деня и месеца.
2.Пазара на имоти -Инвестор ме поканиха да коментирам публично пазара ,има го записано за поколенията ,тогава в УНИСОН на всички в статията какви ли не бяха банкери ,строители ,агенции за имоти -ЯСНО подчертах тази ИНФЛАЦИЯ ще излезе солено на пазара СЛЕД средата на 2022 година !
ИМА ГО ЗАПИСАНО !
Така и стана ,пазара обърна реално средата на 2022 година ,сделките паднаха и паднаха в ТРЕНД !
Това е ,ама много хора ги е яд на всички тези факти
Аааа да не забравя и война обясних че след КовИд ще има ...
Какво стана ?
Путин влезна в Украйна и заплахата от 3 световна все още е НА МАСАТА
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТук е заровено кучето. Поне до юли 2023.
Брутните необслужвани кредити и аванси в края на декември 2022 г. възлизат на 4.45 млрд. лв. (при 4.74 млрд. лв. в края на септември), а делът им в общата сума на брутните кредити и аванси е 4.63% (при 5.09% в края на септември).
https://bnb.bg/bnbweb/groups/public/...2212_a7_bg.pdf
За да изпълни целевата дата 1 януари 2024 г., България трябва да поиска от ЕЦБ доклад за готовността си „най-късно в началото на пролетта“, според Велкова, но ще го направи само ако е готова, каза тя.
https://www.washingtonpost.com/busin...39c_story.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от iceto Разгледай мнение
на Георги Шопов не можеш да му стъпиш и на малкия пръст, ни по постижения, ни по знания и акъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, не бързай да благодариш преди да си видял как ще се развият нещата. Щото и Кавръка така от години сипе благодарности.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар