IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
    Кавръков, не с лошо ,де ! Написах ти само ,че цените на имотите за сега не падат, а ти ме обвини ,че съм фейк профил, каквото и да разбираш под това. Дори има и покачване на цените. Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
    Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
    Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 126845 euro
    Средна цена на кв.м: 1777 euro.
    Интересно, и аз мога да потвърдя , че и по моята справка , че спада който имаше в последните 6 месеца изчезна само за седмица.
    За мен това е доста нелогично още повече, че сега са най-слабите месеци за продажби. Каква ли е причината освен, че продавачите явно не са на зор и не свалят, а дори вдигат....струва ми се ненормална тази работа..
    Сега гледах 1 нов проект на ок място...има няма 300-400 апарта....Верно че е нов, но продадените са само няколко , а обикновено подобни проекти тръгват с поне 10-20% продадени на тъмно....
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.01.2023, 09:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

На вас брокерите започна да ви се привижда леко покачване на цените на имотите при явен спад в Европа, но това явно е част от театралната постановка в която се опитвате да играете!
      Всеки, който е купил изгодно и е доволен от имотите си е брокер. Или фейк профил. Почва да става трагикомично вече, с елементи на истерия. Приемете, че цените няма да падат и толкоз, успокойте се и си плащайте редовно наема.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

така е щото така наречените люкс имоти на ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ се появиха на пазара вместо съвсем да изчезнат
        Кое е така ? Ами те хубавите имоти с добра локация не изчезват когато цената им не намалява Никога не съм писала ,че не се продават такива имоти, а ,че се продават рядко или ги няма когато цените паднат. Ето, Лева, също купи такъв имот евтино преди години. Кое не ти е ясно ?
        Иначе ще се радвам ако живота ме опровергае и всички успеем някога да купим луксозни и хубави имоти на добра локация с много намалени цени

Коментар

така е щото така наречените люкс имоти на ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ се появиха на пазара вместо съвсем да изчезнат
          Със сигурност е така. Идва цунами от оферти, всеки бърза към изхода, но както винаги късно.

Коментар

И как реши ,че съм брокер ?! Продължите ли с тези глупости вече и аз ще започна да ви напомням да излезете от детските стай на родителите си, въпреки ,че това не ми е в речника ! Не съм виновна , че по справката на Кавръков, цените се повишават
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

На вас брокерите започна да ви се привижда леко покачване на цените на имотите при явен спад в Европа, но това явно е част от театралната постановка в която се опитвате да играете!
              И как реши ,че съм брокер ?! Продължите ли с тези глупости вече и аз ще започна да ви напомням да излезете от детските стай на родителите си, въпреки ,че това не ми е в речника ! Не съм виновна , че по справката на Кавръков, цените се повишават

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри

Мдам, на мен също ми прави впечатление, че цените тръгват леко нагоре. Лошо, изглежда няма да пазаруваме сега на промоция ,но ние сме видели и две и двеста, та сме готови за тази ситуация. Да му мислят тези с кеша за един апартамент.

Коментар

• САЩ се обърнаха към пенсионните фондове в опит да не бъде минат лимитът на дълга

Сега некой да не си помисли че после тия пари ще ги печатат та да ги върнат

Нееее ще се спестява от закуски и ще си ги върнат до стотинка даже и през ум нема да им мине да пускат принтера
                  Last edited by 6000; 25.01.2023, 01:41.

Коментар

• Нощеска по едно време се събуждам от зверски трясък

Първото нещо дето ми мина през акъл беше - Кавръка най накрая бутна имотите

Поглеждам на вънка и какво да видя - Паднала мъгла

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Пазара е пълен с потенциални купувачи. Тука у форума битува мнение, че ако някой си има жилище за собствено ползване, все едно излиза от пазара на имоти. А това не е така. Както много хора имат коли, но се оглеждат за по-хубави, така е и с имотите. Като има пари, всеки гледа да се метне на нещо по-хубаво. Само, че за разлика от колата която се продава, защото става излишна. Повечето купувачи, които имат възможност гледат да си запазят предишния имот.
                      Е, не. Малко хора мислят точно така все пак тук е инвеститорски форум . Иначе ти сложих плюсче защото си прав за многото потенциални купувачи с по няколко имота

Коментар

Кавръков, не с лошо ,де ! Написах ти само ,че цените на имотите за сега не падат, а ти ме обвини ,че съм фейк профил, каквото и да разбираш под това. Дори има и покачване на цените. Ето :

Пазара е пълен с потенциални купувачи. Тука у форума битува мнение, че ако някой си има жилище за собствено ползване, все едно излиза от пазара на имоти. А това не е така. Както много хора имат коли, но се оглеждат за по-хубави, така е и с имотите. Като има пари, всеки гледа да се метне на нещо по-хубаво. Само, че за разлика от колата която се продава, защото става излишна. Повечето купувачи, които имат възможност гледат да си запазят предишния имот.

Коментар

• Кавръков, не с лошо ,де ! Написах ти само ,че цените на имотите за сега не падат, а ти ме обвини ,че съм фейк профил, каквото и да разбираш под това. Дори има и покачване на цените. Ето :

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри

Хайде ,да се успокоиш Пускай си статииките за фалити, лихви ,рецесия и война и ще видиш ,че ще ти стане по-леко.
                            За сега цените на имотите не падат
                            може и да му стане по-леко но няма да му мине
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Добре де, що за малоумник трябва да си, че да си дадеш парите на доверие на фирма с името "ДАРКБЛУ ХОУМ" ООД - при това вероятно поне 80% предплата и то за нещо само на картинка...Българинът явно е тотално изтрещял на тема "Апартамент" - за дете, за внуци и правнуци до десето коляно и изобщо действа като заслепен, без да мисли за рискове - апартамен да се купи на всяка цена е най-важното нещо в живота му. Филмът "Баш Майсторът Началник" 1 към 1.
                              Хората хвърлят торби с пари през терасите, за картинка ли няма?

Коментар

че що да няма хубаво семейство. С чужди пари се живее най яко.
                                Иначе калпавите крадци/измамници са в затвора, те нямат семейство. Тез са изпечени МОШЕНИЦИ. А БЪЛГАРИЯ е рай за ПРЕСТЪПНИЦИ
                                Добре де, що за малоумник трябва да си, че да си дадеш парите на доверие на фирма с името "ДАРКБЛУ ХОУМ" ООД - при това вероятно поне 80% предплата и то за нещо само на картинка...Българинът явно е тотално изтрещял на тема "Апартамент" - за дете, за внуци и правнуци до десето коляно и изобщо действа като заслепен, без да мисли за рискове - апартамен да се купи на всяка цена е най-важното нещо в живота му. Филмът "Баш Майсторът Началник" 1 към 1.
                                Last edited by ejonny2376; 24.01.2023, 21:44.

Коментар

Working...
                                X