IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мен ме праща да скачам по изкопите на строежите и да се беся по крановете
    Виж какво ,твоя модел в този сегмент е успешен,всичко ще е наред ,веднъж вече ти го казах ,но дебело подчертавам да не се бърка с другите видове имоти ,отново акцентирам ,твоя сегмент и твоя модел /тип/ имоти !

Коментар

• 07:00 USD MBA 30-Year Mortgage Rate 6.20% 6.23%

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Ти вземи купи накрая нещо че ще вземеш да се гътнеш накрая от нерви.
        Ще ме убиваш ли?
        мен ме праща да скачам по изкопите на строежите и да се беся по крановете
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ти не гледай мен а внимавай ти какво пишеш да не стане така да приключиш с писането бързичко!!
          Ти вземи купи накрая нещо че ще вземеш да се гътнеш накрая от нерви.
          Ще ме убиваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Кавръков може да пише за фед, урсула, мобми, айтита, да истеричничи, да заплашва с убийство и пр. но няма бан.
            Един неудачник от на майната си псува и плюе България във всеки пост и няма бан.
            Модераторите и те май от сървърното/детската работят
            Ти не гледай мен а внимавай ти какво пишеш да не стане така да приключиш с писането бързичко!!

Коментар

• https://www.investor.bg/a/560-vanshn...a-evropeytsite

Експертите световна дъгова криза предвиждат, а вие какви печатници сънувате? Желанията ви нямат нищо общо с реалността!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пак приказаки от вечеринки... ти кредит имаш ли? ако не тегли смело
                След като остави кавръчето без дом, сега искаш хората да се набутват с кредити. Душичка
                Ама намери на кого да предложиш

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Прочетох но не видях модераторите да взимат каквито и да е мерки та за това викам да му отговоря на Кавръков

Или съм пропуснал че само Кавръка може да пише за ФЕД?
                  Кавръков може да пише за фед, урсула, мобми, айтита, да истеричничи, да заплашва с убийство и пр. но няма бан.
                  Един неудачник от на майната си псува и плюе България във всеки пост и няма бан.
                  Модераторите и те май от сървърното/детската работят

Коментар

Факт е че УСА правителството няма пари щом му се налага да харчи парите на пенсионерите което е извънредна мярка

Факт е че не мисля че тук има човек дето да си мисли че пенсионерите няма да си получат пенсиите щото са свършили парите

Та имайки в предвид горното значи много скоро ще се случи това което ти говоря аз и Беъра - Ще се печати

Просто публиката трябва да бъде подготвена трябва да има съспенс не може просто така да почнат да печатат - Трябва да го направят тарикатската та да ви е интересно не може всеки път да е урболешката като при короната

Щатите предлагам да не ги мислим. Всичко им се получава.
                    Направиха война в Европа и ще ескалират напрежението до край. Тогава Байдън, точно преди края, ще каже - stop, и ще стане президента герой, президента спасител на планетата.
                    И тогава вече Европа ще се скъса от работа за да си купува енергия и много, много, много оръжие мейд ин юесей.
                    Ама дали ще се скъса от работа или ще чака на помощи, това е въпроса.

Коментар

значи според теб проблеми няма
                      ще печатат и ще има за всички

не случайно дойче веле пускат подобни материали https://www.dw.com/bg/predi-100-godi...rki/a-64271629

злато купи ли си?
                      Берти и вчера ти го написах явно трудно схващаш

Не само че печатенето не е проблем, а то е търсен ефект

Когато осъзнаеш горното и поради какви причини то се прави ще ти светнат много неща

До тогава прави това което са правили и твоите предци, купувай кога злато кога имоти и не дръж много кеш
                      Last edited by 6000; 25.01.2023, 14:07.

Коментар

не случайно дойче веле пускат подобни материали https://www.dw.com/bg/predi-100-godi...rki/a-64271629
                        злато купи ли си?
                        Ти модерен социализъм как мислиш, че се гради? Да има за всички и никой нищо да няма! Обяснявайки ти, че не трябва да имаш собственост като дом, кола и т.н. В крайна сметка това печатане не е от полза на никой, но нали тук е икономически форум - всеки да си изкаже и защити мнението. Тухлата за добро или лошо у нас винаги е била на почит. И децата от малки се учат, че имот не се продава. В тоя ред на мисли като насложиш печатницата с нашенския манталитет, как ви се види пазара?

Коментар

Трилиони се изляха - Викаш този път ще е различно???

Вчера ти пуснах статия че са почнали да взимат от пенсионните фондове, как точно мислиш че ще ги върнат тези пари???

Като спестяват от закуски???

злато купи ли си?
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

не прочете ли, че ратко много се напряга като се коментира политиката на ФЕД - не му било мястото тук
                            Прочетох но не видях модераторите да взимат каквито и да е мерки та за това викам да му отговоря на Кавръков

Или съм пропуснал че само Кавръка може да пише за ФЕД?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

затворил си цикъла, колега. браво.
                              То ако не ги острижеш по цялата верига къде отива удоволствието от кекса

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Въпроса е преди да я пуснат какво следва ?
                                Я обясни ?
                                Ето да си представим дошъл е месец април и пенсионерите не си получават пенсиите

Излизат няколко милиона на улицата и правителството им казва

- Сори гайс ама Кавръка каза че вашите пари са излишни и повече пенсии няма да се плащат

Предполагам че си сигурен че точно така ще се случи

Коментар

Working...
                                X