Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Ти вземи купи накрая нещо че ще вземеш да се гътнеш накрая от нерви.
Ще ме убиваш ли?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти не гледай мен а внимавай ти какво пишеш да не стане така да приключиш с писането бързичко!!
Ще ме убиваш ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Кавръков може да пише за фед, урсула, мобми, айтита, да истеричничи, да заплашва с убийство и пр. но няма бан.
Един неудачник от на майната си псува и плюе България във всеки пост и няма бан.
Модераторите и те май от сървърното/детската работят
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/560-vanshn...a-evropeytsite
Експертите световна дъгова криза предвиждат, а вие какви печатници сънувате? Желанията ви нямат нищо общо с реалността!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пак приказаки от вечеринки... ти кредит имаш ли? ако не тегли смело
Ама намери на кого да предложиш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Прочетох но не видях модераторите да взимат каквито и да е мерки та за това викам да му отговоря на Кавръков
Или съм пропуснал че само Кавръка може да пише за ФЕД?
Един неудачник от на майната си псува и плюе България във всеки пост и няма бан.
Модераторите и те май от сървърното/детската работят
- 7 Харесвания
Коментар
-
Факт е че УСА правителството няма пари щом му се налага да харчи парите на пенсионерите което е извънредна мярка
Факт е че не мисля че тук има човек дето да си мисли че пенсионерите няма да си получат пенсиите щото са свършили парите
Та имайки в предвид горното значи много скоро ще се случи това което ти говоря аз и Беъра - Ще се печати
Просто публиката трябва да бъде подготвена трябва да има съспенс не може просто така да почнат да печатат - Трябва да го направят тарикатската та да ви е интересно не може всеки път да е урболешката като при короната
Щатите предлагам да не ги мислим. Всичко им се получава.
Направиха война в Европа и ще ескалират напрежението до край. Тогава Байдън, точно преди края, ще каже - stop, и ще стане президента герой, президента спасител на планетата.
И тогава вече Европа ще се скъса от работа за да си купува енергия и много, много, много оръжие мейд ин юесей.
Ама дали ще се скъса от работа или ще чака на помощи, това е въпроса.
- 1 like
Коментар
-
значи според теб проблеми няма
ще печатат и ще има за всички
не случайно дойче веле пускат подобни материали https://www.dw.com/bg/predi-100-godi...rki/a-64271629
злато купи ли си?
Не само че печатенето не е проблем, а то е търсен ефект
Когато осъзнаеш горното и поради какви причини то се прави ще ти светнат много неща
До тогава прави това което са правили и твоите предци, купувай кога злато кога имоти и не дръж много кешLast edited by 6000; 25.01.2023, 14:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезначи според теб проблеми няма
не случайно дойче веле пускат подобни материали https://www.dw.com/bg/predi-100-godi...rki/a-64271629
злато купи ли си?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Трилиони се изляха - Викаш този път ще е различно???
Вчера ти пуснах статия че са почнали да взимат от пенсионните фондове, как точно мислиш че ще ги върнат тези пари???
Като спестяват от закуски???
злато купи ли си?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
не прочете ли, че ратко много се напряга като се коментира политиката на ФЕД - не му било мястото тук
Или съм пропуснал че само Кавръка може да пише за ФЕД?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
затворил си цикъла, колега. браво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Въпроса е преди да я пуснат какво следва ?
Я обясни ?
Излизат няколко милиона на улицата и правителството им казва
- Сори гайс ама Кавръка каза че вашите пари са излишни и повече пенсии няма да се плащат
Предполагам че си сигурен че точно така ще се случи
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар