Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Фрости, кво се радваш на тея стинки нз.Гледам те пишеш в темата за коня от 2014 та год. (както и един друг твой аркадаш
) когато цената е била 200$. Ако тогава, (вместо да хейтиш и гледаш отстрани), беше вкарал само 10 000 гущера, сега (даже на тоя срив с 60%) щеше да си мЕльонер в гущери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Това е добро! Лорде къде си, взимай го че ще те изпреварят!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Друга песен пееш вече, значи влакчето тръгна надолу и все още не е ясно кога ще спре! Който побърза да изчисти, спечели, а останалите ще трябва да преглътнат загубите!Това, че се е сдобил овреме, когато останалите са се ослушвали му гарантира добра сделка. След време може да се окаже, че и сегашния момент е бил подходящ, но времената са такива, че никой не смее да поема такъв риск.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
И що да не може. Някои сме се усетили и сме купили на нормални цени, НЕслушайки умниците у форума.
Купувал съм и готов, обзаведен в центъра за 50 евра. Сега мога да му взема 100. какъвто и наем да вземам, не ми зависи живота от това. Данъка сгради и такса смет са 100 кинта.
Децата като пораснат още малко, ще го ползват. Големи драми, големи сметки...
Коментар
-
Малеее, кво е туй бре? 1600 евра за 44 кв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не съм спец по Берлин, в случая говорим за Вединг, доста араби и турци има там съм чувал.
Но като гледам обявите за наем, изглеждат ми брутално високи.
Ето нещо със сходна квадратура.Говорим за 43 квадрата светла площ без стени:
https://www.immobilienscout24.de/expose/138333221#/
Коментар
-
Тук вероятно шЪ си чупят краката да наемат и то за не по-малко от 1200 евра. Джонка?
Но като гледам обявите за наем, изглеждат ми брутално високи.
Ето нещо със сходна квадратура.Говорим за 43 квадрата светла площ без стени:
https://www.immobilienscout24.de/expose/138333221#/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Еми какво да направя?! Аз съм един скромен дребен инвеститор, дребна риба. Не съм от супер-рисковите агресивни играчи и спекуланти, затова се радвам и на тези стинки. Колкото и малко да са...
Мога само да благодаря на Бога, че продължават да ми влизат в джоба и в тези смутни времена...
Затова избягвам криптото, което е твърде много волатилно и напрягащо за мен .... Който има топки и смелост, е свободен да инвестира и в биткойни, и съответно да се радва на още по-голяма доходност...
... ~ + 10 600
. "Боговете" са го измислили, като резервен вариант, ако (когато) гущера рухне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Темпото е много добро, след година ще е на 1/2 цена.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеКато спихне бизнеса така става + 14% дискунт разбира се -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8w4235&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези още доста пъти ще трябва да правят -5000, за да се продаде
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеБерлин, бре повишители, БЕРЛИН. На 2.5км от центъра.
Ready to move: Bright 2-room apartment next to Schillerpark - Wedding - 1 bed apartment for sale - imotbg
Коментар
-
Като спихне бизнеса така става + 14% дискунт разбира се -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8w4235&f1=1
Коментар
-
Фрости, кво се радваш на тея стинки нз.Гледам те пишеш в темата за коня от 2014 та год. (както и един друг твой аркадаш
) когато цената е била 200$. Ако тогава, (вместо да хейтиш и гледаш отстрани), беше вкарал само 10 000 гущера, сега (даже на тоя срив с 60%) щеше да си мЕльонер в гущери.
Мога само да благодаря на Бога, че продължават да ми влизат в джоба и в тези смутни времена...
Затова избягвам криптото, което е твърде много волатилно и напрягащо за мен .... Който има топки и смелост, е свободен да инвестира и в биткойни, и съответно да се радва на още по-голяма доходност...
... ~ + 10 600
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар