IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ъхъ , имот трябва да се купува с 2-годишен доход макс :-)))) За всяка касиерка в Лидъл Вазовска Десарска тула :-)
    Само дето има дори страни в които ипотечките се наследяват щото първото поколение не може да ги изплати в техният живот :-)
    +1

Това също го пиша отдавна ама няма кой да чете. Всичко това ни очаква ,не си мислете, че ще ни се размине.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=CoXk4KLy15Y

Eй го бре масовия имотен инвеститор в имоти
      КУПИХ СТАРО ПАНЕЛНО ЖИЛИЩЕ! ПАК ЗАГУБИХ ПАРИ И СЕ СБЛЪСКАХ С НОВИ ПРОБЛЕМИ... НАМЕСИХА СЕ И БОРЦИТЕ!

Коментар

• Според този калкулатор 600 000 лв за 360 месеца при 6% лихва правят 3600 лв месечна вноска.
        https://www.calculator.bg/1/krediten...ator.html#imgl

Месечната издръжка (ако живееш като скот) я дават 2500 лв за 3 членно семйство, реално може да се каже, че мин 5000 лв, ако имат и сносна кола на лизинг (2000 лв) и ходят поне 1 уикенд в месеца на спа с тез 10 к не ги виждам, ако им излязат някакви непредвидени разходи.

Според мен, нормален 3 стаен 120 кв не е по силите на семейство с 10к доход.
        Last edited by better; 03.02.2023, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не 4%,в България 6% ще станат ипотеките и който не вярва може да си го запише и да проври до една година
          Новото нормално, това е само рекламата -

Изчисленията в примера са направени при фиксиран годишен лихвен процент за първите пет години 3.49% и плаващ лихвен процент за останалия период на кредита – 2.79%

https://www.unicreditbulbank.bg/bg/i...techen-kredit/

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            юлка, тия разкази са за на по чашка с колегите
            ти на това летище цял ден ли прекара, че да успееш да събереш студентчетата и да им пълниш главите 4 часа с ....полезни наставления относно живота под наем.
            Ами аз си пазя всички самолетни билети, така за историята... виждат се и часовете...

Не че имам зор да се доказвам пред Мики маус...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Има си достатъчно статистически величини и няма смисъл нищо да се изключва. МЕДИАНА и МОДА. Със сигурност модата е минималната работна, медианата е малко над нея - 15-20% макс.
              Близо си. Медианата е около 1 000 лв. Говорим за всички официални доходи.

Коментар

Знам, помня че го каза въпреки шапчицата :-) Ама не мога да го преживея...много съм разочарован, че не помагаш на студентите в правилното направление :-( Моля те да ме извиниш предварително ако пак не се сдържа :-) А и към Краси Петров ще бъде некоректно. Как всичко на него да оставим...не може да смогне човека....
                Като искаш нещо - трябва сам да си го свършиш!

На вълка вратът... знаеш...

Коментар

• Тука няма лабаво -

2/2/2023

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Песи, гледам, че си ме споменавал... Как е, алуминиевата шапчица помага ли с/у вредни излъчвания?

п.п.
                    Казах ти, че със студентите си говорим на теми, дето нямат нищо общо с глупостите дето тука си чешем клавиатурите... даже мога да ти споделя интересен случай - прибирам се по работа от Швейцария и на виенското летище изпускам самолета /не по моя вина/. Едно, че австрийските авиолинии ме обезщетиха, защото беше по тяхна вина, отделно че имат хубав салон, където столовете са с много удобна подложка за лаптоп, направо офис-оборудване! Изолирах се в най-далечния гейт, набързо събрах студентчетата - и си изнесох 4-часова онлайн лекция от виенското летище докато хвана следващия за Бг! Дори не разбраха, че не съм в офиса... не че е и тяхна работа къде съм...
                    Знам, помня че го каза въпреки шапчицата :-) Ама не мога да го преживея...много съм разочарован, че не помагаш на студентите в правилното направление :-( Моля те да ме извиниш предварително ако пак не се сдържа :-)
                    А и към Краси Петров ще бъде некоректно. Как всичко на него да оставим...не може да смогне човека....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Песи, гледам, че си ме споменавал... Как е, алуминиевата шапчица помага ли с/у вредни излъчвания?

п.п.
                      Казах ти, че със студентите си говорим на теми, дето нямат нищо общо с глупостите дето тука си чешем клавиатурите... даже мога да ти споделя интересен случай - прибирам се по работа от Швейцария и на виенското летище изпускам самолета /не по моя вина/. Едно, че австрийските авиолинии ме обезщетиха, защото беше по тяхна вина, отделно че имат хубав салон, където столовете са с много удобна подложка за лаптоп, направо офис-оборудване! Изолирах се в най-далечния гейт, набързо събрах студентчетата - и си изнесох 4-часова онлайн лекция от виенското летище докато дойде следващия за Бг! Дори не разбраха, че не съм в офиса... не че е и тяхна работа къде съм...
                      юлка, тия разкази са за на по чашка с колегите
                      ти на това летище цял ден ли прекара, че да успееш да събереш студентчетата и да им пълниш главите 4 часа с ....полезни наставления относно живота под наем.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще взема да ти сложа един +
                        все пак ти си ми анти индикатора
                        Бях антииндикатор до 2020 година ,после същата година и до сега антииндикатора си ти ,твърде рязко и бурно ме измести ,дори не мога да си помисля да се вредя вече

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не 4%,в България 6% ще станат ипотеките и който не вярва може да си го запише и да проври до една година
                          ще взема да ти сложа един +
                          все пак ти си ми анти индикатора
                          препоръка е

Коментар

Радвам се че преподаватели като Кр. Петров и Юлката помагат във формирането на подобен мироглед в младите :-)

п.п.
                            Казах ти, че със студентите си говорим на теми, дето нямат нищо общо с глупостите дето тука си чешем клавиатурите... даже мога да ти споделя интересен случай - прибирам се по работа от Швейцария и на виенското летище изпускам самолета /не по моя вина/. Едно, че австрийските авиолинии ме обезщетиха, защото беше по тяхна вина, отделно че имат хубав салон, където столовете са с много удобна подложка за лаптоп, направо офис-оборудване! Изолирах се в най-далечния гейт, набързо събрах студентчетата - и си изнесох 4-часова онлайн лекция от виенското летище докато хвана следващия за Бг! Дори не разбраха, че не съм в офиса... не че е и тяхна работа къде съм...
                            Last edited by Julius_BG; 03.02.2023, 16:15.

Коментар

• Селски имот за 5К Евро в Хасковска област, село Устрем, обзор на локацията -

https://www.youtube.com/watch?v=UM7iRlLYNGs

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                                Лихвите по ипотечните кредити ще стигнат 4% тази година и ще нарастват и догодина

Петър Илиев, оперативен директор на Кредитланд, „В развитие”, 02.02.2023

https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...vat-i-dogodina

Коментар

Working...
                                X