Колеги, днес имах честа и удоволствието да се запозная с г-н Кавръков по телефона във връзка с по-ранна кореспонденция между нас в темата. Каквото обеща човека, го направи и ми беше приятно да обменим мнения по въпроса за алтернативната доходност извън наемите от НИ. Момчето отдели от личното си време да дискутираме въпрос, по който се беше подготвил предварително. Затова искам да го похваля и да му благодаря за отделеното внимание. Мисля, че идеята да се общува в подобен форум е точно такава, т.е. да си помагаме в един свят пълен с информация, в който ако някой ти сподели опита си, може само да ти спести време и усилия. На финансовите пазари извън БФБ не можем да сме конкуренти един на друг, тъй като активите ни са незначителни, дори и да са над 6 цифрени.
В държава, в която народонаселението има преобладаващо индивидуалистични наклонности, рядко се среща взаимопомощ и добронамерено споделяне, каквото колегата днес демонстрира към напълно непознат съфорумец. И с други колеги тук съм имал честта да общувам на живо или на лични съобщения и мисля сега е подходящо да им благодаря отново за вниманието, те си знаят кои са.
В държава, в която народонаселението има преобладаващо индивидуалистични наклонности, рядко се среща взаимопомощ и добронамерено споделяне, каквото колегата днес демонстрира към напълно непознат съфорумец. И с други колеги тук съм имал честта да общувам на живо или на лични съобщения и мисля сега е подходящо да им благодаря отново за вниманието, те си знаят кои са.
Коментар