IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хахах покажи дог и може да ти повЕрваме.
    п.с махни имена адреси и всякакви лични данни, дай дог да видим цената.
    Какво е дог ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не, знам от първо лице кое и как е. Все пак отдавам в района и лятото сменях наемател. За двустаен наема е по-висок от този на 3-стайният и имаше опашка от кандидати да го наемат...почти като в Мюних...За да седи това от Септември то има нещо мнооооогооооо ненормално.....
      Ако искаш ми вярвай.
      Хахах покажи дог и може да ти повЕрваме.
      п.с махни имена адреси и всякакви лични данни, дай дог да видим цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
        Ето това вече е топ имот - ако беше излязъл преди 2 години щях да го лапна като топъл хляб. Нищо че е 1 етаж. Сградата е направо в парка.
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67093407888563

Ако това е на цена 3000 (пак е твърде много), в Гоцето средната трябва определено да е под 1000.
        Нали това търсиш ? Не е никак лошо да си призная. Купувай

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Не може с лошо в Гоцето -

500 лв наем на едностаен

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8v9lm4&f1=1

380 евро на тристаен, но стои празен и с дискаунт от СЕП 22

ПС Да идват ИТ-тата и да затварят airbnb, че там се бутат само и стоят по месец в определен град -

7 месеца / 5 града в BG

https://www.youtube.com/@KateinEurope
          4 еу/кв???? Не е истина тва. Аз кът ви казвах, че наводнят пазара на наеми вие се смеехте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Това е разликата между Западната цивилизация и Изтока - едните разчитат на единство, наука, справедливост, а другите на диктатура, завладяване на територии, експлоатация на хора и ресурси. И така хиляди години.
            Хахахаха , голям виц..Явно колониялната история е една голяма черна яма в познанията ви..

Коментар

Остави хоме офиса, а мисли тези 30 000 добре платени ИТ чужденци дето ще внесем къде ще им намираме квартири за под наем ?!
              Едва ли ще е панелка в Света Троица....
              Аве те точеха лиги и за хилядите украински, че и руски ит та, ама нещо ни подминаха май. Да не стане и сега тъй.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

5 еу/кв наем???? При 2000+/еу продажна цена???? Баси катастрофата.
                Като при тристайния има 50 лв скорошен дискаунт. Изнервен ми се струва собственика, защото е минал от EUR в ЛЕВА. Ще е готов и на по-голяма отстъпка ако има кандидати.

Коментар

Написал съм го - за внуците и правнуците, а до тогава за тухлена пенсия щото държавна няма да има. То тя и сега върви добре и почти съм се пенсионирал. Работя за удоволствие, както и жена ми...., а не за кеш....
                  Ама хъбу си го измислил. Гений! Бас държа, че никой друг не се е сетил за тая "далаверка".

Коментар

Остава да отменят home office с декрет и ще скочат наемите до небесата -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8v9g6r&f1=1

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8v9g6r&f1=1

650 лв за тристаен в Света Троица, 500 лв за едностаен пак там е фундамента сега
                    5 еу/кв наем???? При 2000+/еу продажна цена???? Баси катастрофата.

Коментар

• Ето това вече е топ имот - ако беше излязъл преди 2 години щях да го лапна като топъл хляб. Нищо че е 1 етаж. Сградата е направо в парка.
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67093407888563

Ако това е на цена 3000 (пак е твърде много), в Гоцето средната трябва определено да е под 1000.

Коментар

2008 доходите бяха делено на 3, а на ИТ-тата делено на 5 или 10 и нямаше такива чужденци.... Съвсем раазличен сетъп. Тогава и не съм отдавал така че нямам идея как е било на живо....
                        2008 гарсонерите в Младост 3 бяха по 400 лв, сега в Гоцето са умопомръчителните 500 лв при заплата по 3. Логично беше да са 1000-1200 лв. Някой ще се наложи да плати сметката.
                        Last edited by unimog; 27.01.2023, 12:16.

Коментар

Разбрах, викаш гроздето е кисело. И 2008 ли бяха набирателни?

[ATTACH=CONFIG]n4017080[/ATTACH]
                          2008 доходите бяха делено на 3, а на ИТ-тата делено на 5 или 10 и нямаше такива чужденци.... Съвсем раазличен сетъп. Тогава и не съм отдавал така че нямам идея как е било на живо....

Коментар

Разбрах, викаш гроздето е кисело.
                            Не, знам от първо лице кое и как е. Все пак отдавам в района и лятото сменях наемател. За двустаен наема е по-висок от този на 3-стайният и имаше опашка от кандидати да го наемат...почти като в Мюних...За да седи това от Септември то има нещо мнооооогооооо ненормално.....
                            Ако искаш ми вярвай.

Коментар

Джони това е набирателна обява. По текста си личи. Има само 1 от тези 3 които е може би реална / тази дето ще се освобождава/ Вече дали си струва състоянието трябва да се види.
                              За наемите НАД половината обяви са фалшиви - или набирателни или изтекли и т.н....
                              Разбрах, викаш гроздето е кисело. И 2008 ли бяха набирателни?

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	42.0 КБ
ID:	4017080
                              Last edited by unimog; 27.01.2023, 12:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Наем под 5 Евро на квадрат. Това е скандално ниско. За да се изплати за 15 години, колкото е разумното, идва цена от 800-900 на квадрат.
                                Джони това е набирателна обява. По текста си личи. Има само 1 от тези 3 които е може би реална / тази дето ще се освобождава/ Вече дали си струва състоянието трябва да се види.
                                За наемите НАД половината обяви са фалшиви - или набирателни или изтекли и т.н.... Като сменям наемател кандидатите ми разказват потресаващи истории....за обявите и реалността.

Коментар

Working...
                                X