If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, аз казвам само факт който и двамата знаете. А Селена е дама на която се възхищавам и аз. Толкоз. Другото се оправя, ние сме мъже и винаги можем да се разберем. Това казвам.
Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.
Миии, нЕма кандидати, освен двете каки....
Толкова и на перона...
Аз ще доведа две каки от моя екип...да е по-пъстра срещата. Те как ще ме водят на некакъв банкет дето идея си немам кой ще присъства. Ела викат, с нас си, ще те пазим. Викам - ми добре. С вас се чувствам запазен.
Ми, поканих ги тук, ама нещо нЕма анонси....
Явно ще я караме с двете каки...
Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...
И към останалите участници в този форум, поканени сте!
п.п. Едно време организацията я правеше Императора...
Аз ще доведа две каки от моя екип...да е по-пъстра срещата. Те как ще ме водят на некакъв банкет дето идея си немам кой ще присъства. Ела викат, с нас си, ще те пазим. Викам - ми добре. С вас се чувствам запазен.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле. [/QUOT
Не, че се заяждам, но отстрани изглеждате, като секта. Викаш не е редно двама повдигачи да се карат, що? Конфликт може да има само между "чакали" и вашата секта? Айде малко по-сериозно.
Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.
Тоя е бокова калинка, не го брой изобщо и не се занимавай с него...
Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.
Не, че се заяждам, но отстрани изглеждате, като секта. Викаш не е редно двама повдигачи да се карат, що? Конфликт може да има само между "чакали" и вашата секта? Айде малко по-сериозно.
Няма смисъл да влизаш в детайли. Томахавки се зарявят като се видят хората и се усетят. С тяб се познавам от над 7 години, със Селена, почти толкова, с Купата, около 5 години. Няма по-ценно от приятелството!!! Лошо е, когато някой те предаде...
п.п. Знаеш за какво говоря...
Да, аз казвам само факт който и двамата знаете. А Селена е дама на която се възхищавам и аз. Толкоз. Другото се оправя, ние сме мъже и винаги можем да се разберем. Това казвам.
Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар