Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Отново, винаги е имало подобни обяви. Помниш ли като направиха локдахна колко еъри по центъра отидоха на обява ?
Ако искаш да минимизираш донякъде подобни обяви за собствено успокоение просто намери медианата на справката....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Средната заплата е доста безмислен параметър. Пример:
10 чистачки взимат по 1000 лева = 10000÷10 = 1000 лева средна заплата.
9 чистачки взимат по 1000, към тях добавяме и програмист, със заплата 10 000 лева = 19 000÷10 = 1900 лева средна заплата.
Според вас дали вторите ги вълнува, че у тяхното село средната заплата е по-висока?Last edited by unimog; 03.03.2023, 16:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Средната заплата е доста безмислен параметър. Пример:
9 чистачки взимат по 1000, към тях добавяме и програмист, със заплата 10 000 лева = 19 000÷10 = 1900 лева средна заплата.
Според вас дали вторите ги вълнува, че у тяхното село средната заплата е по-висока?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Средният софиянец не взима средна заплата.
Според вас дали вторите ги вълнува, че у тяхното село средната заплата е по-висока?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеЦиганката дето гледа на ръка познава повече от тебе. Много ми е интересно, как ни ви е срам? В смисъл, случва се обратното на това, което грачите с години, не ви ли е неудобно, че в очите на доста хора сте ужасно глупави, или?
няма значение дали са домати, краставици, тухли, акции - залитне ли се някъде да се юрне куцо и сакато да инвестира, спекулира - този пазар го пиши бегал в средносрочен план.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
А циганката дето ти гледа на ръка к'во каза?
Абсолютна манипулация, бла бла!
Ние подкрепяме своите твърдения с конкретни факти, а ти отново постваш недоказани твърдения!
Как искаш да ти повярваме?Last edited by X_Y; 03.03.2023, 15:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
С това дар слово дето го имаш и способността да замиташ и замазваш неотговаряйки на въпроси, да беше станал адвокат. За икономика дори и ти вече сам усещаш, че не те бива. Песимиста ти го писа: бездарна работа.
Виж заучените фрази и сентенции повече ти се отдават.
Коментар
-
Въобще не искам да ми вярвате. Написал съм какво мисля, защо и какво съм чул от ЕСК, както и каква цифра показва офертната ми справка / връх към момента/
Задължително е всеки сам да си решава и да не вярва на никой в тази тема. За някои това е равно на единствената имотна покупка в живота им или липсата и. Ако аз нещо съм се объркал е все тая дали ще купя още нещо или не ...имам достатъчно.... А в твоят случай пък съвсем не разбирам защо трябва да вярваш на някой за нещо....нали всичко познаваш :-) Ето например ако си на стар неактуализиран наем и просрочиш 5-то число можеш с голяма доза вероятност да познаеш, че ще получиш предизвестие да освободиш имота :-)Last edited by ВълчоМечков; 03.03.2023, 15:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Подобряват се и отиват за бонуси на шефовете на Лидъл в Германия, които ви продават всичко на цени 50% над немските, а вие завалиите си мислите, че в БГ е по-евтино и купувате. Последните 5 години средната заплата в София е скочила от 1500 на 2500 бруто, т.е. 900 лева нето. Тези 900 лева допълнително не могат да компенсират само покачването на храната и сметките, камо ли на нещо друго.
Покупателната способност на средния Софиянец след приспадане на разходите за живот е спаднала брутално.
- 1 like
Коментар
-
Всички с изключение на строителите на Бетерчо строят с такива фирми....
Това разбира се води в най-добрият случай до липса на 10-годишната гаранция щото няма какво да и вземеш....Лошите варианти по-добре да не ги коментираме.... зеленото е риск особено сега когато е много
Предстои и тази да я проверя в имотния регистър.
Коментар
-
Доходите у нас се подобряват, но няма как всички да живеят в имоти от над 3К....подобрението не стига.... Вероятно 98% от хората живеят в по-евтини имоти и се чувстват добре в тях
Покупателната способност на средния Софиянец след приспадане на разходите за живот е спаднала брутално.
Коментар
-
Въобще не искам да ми вярвате. Написал съм какво мисля, защо и какво съм чул от ЕСК, както и каква цифра показва офертната ми справка / връх към момента/
Задължително е всеки сам да си решава и да не вярва на никой в тази тема. За някои това е равно на единствената имотна покупка в живота им или липсата и. Ако аз нещо съм се объркал е все тая дали ще купя още нещо или не ...имам достатъчно.... А в твоят случай пък съвсем не разбирам защо трябва да вярваш на някой за нещо....нали всичко познаваш :-) Ето например ако си на стар неактуализиран наем и просрочиш 5-то число можеш с голяма доза вероятност да познаеш, че ще получиш предизвестие да освободиш имота :-)Last edited by X_Y; 03.03.2023, 15:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеТъй като в тази тема всички се интересуват от имоти, дали някои има информация за следната строителна фирма: "ПИ ЕЙ ВИ ИНВЕСТ" ООД, ЕИК/ПИК 203543891.
Гледам ги, че са със 100 лв. капитал., което не ми вдъхва много доверие. Твърдят, че строят от 15-20 години, а фирмата е регистрирана 2020г.
Това разбира се води в най-добрият случай до липса на 10-годишната гаранция щото няма какво да и вземеш....Лошите варианти по-добре да не ги коментираме.... зеленото е риск особено сега когато е много
Коментар
Коментар