Летище София е пълно с хора. Хора се връщат от ски, отиват, заминават на топло, връщат се… вий понижавайте цените у форума, мамини милеонери
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Много е жалко да си брокераст. Мен най ме кефи фактът, че имах успешна година, съответно кешът се понатрупа и дефакто мога да купя каквото си поискам дори при тези абсурдни цени. Рядко, но се обаждам тук там, без намерение да купувам естествено, само да си полафя с брокерките от Луксимо и Юник - има и ставащи момиченца при тях. Те ме знаят много добре, знаят ми и възможностите. Какво мазнене става само, какво умилкване....Брокерството в БГ е скрита форма на проституция.
Плащам там някакъв измислен наем за хубаво жилище, с тераса към езерото. Перо досадни месечни разходи, надницата ми за 2 дни. През оная работа ми е как ще се развиват цените оттук нататък. Глупаците да купуват и да се загробват с кредити, аз си гледам кефа.
П.С Джонка оная арапка (или арменка) къде беше?Last edited by better; 04.03.2023, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокераZи нервни сте нещо, аааах ваща нана калпазанска, само мотика за вас.
Плащам там някакъв измислен наем за хубаво жилище, с тераса към езерото. Перо досадни месечни разходи, надницата ми за 2 дни. През оная работа ми е как ще се развиват цените оттук нататък. Глупаците да купуват и да се загробват с кредити, аз си гледам кефа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Незнам, ама сделки - нЕма. Брокеразите висят във форума и кълнат от глад.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПаднаха ли цените на имотите или още чакаме ЩЕ, АКО и т.н.?
Last edited by better; 04.03.2023, 15:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не винаги е единствен, често е просто наследствен имот. Като оня герой, дето продаде варненския апартамент и си купи битхуйни по 50к долара. Минаха 2 години, сега с тази "инвестиция" и гараж не може да купи в читав квартал, няма измъкване от калните ливади до околовръстното. Раздразнението е обяснимо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не винаги е единствен, често е просто наследствен имот. Като оня герой, дето продаде варненския апартамент и си купи битхуйни по 50к долара. Минаха 2 години, сега с тази "инвестиция" и гараж не може да купи в читав квартал, няма измъкване от калните ливади до околовръстното. Раздразнението е обяснимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВсеки скок в цените на горивата обикновено предизвиква стагфлационен шок!
Зависи от това дали икономиката е импортно-ориентирана, дали валутата ѝ е фиксирана, както и от продължителността и интензитета на шока.
p.s.
Апропо - ядрената гъбка на дядя путя да не завари само некои по бели гащи да месят питки за добре дошъл?
Че няма да имат време даже да ги дигнат за срамотията........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗабелязвам някои закономерности при някои от понижителите, когато продадат имот, обикновено единствения им, като дълго време след тази злополучна продажба, цените продължават да не падат, стават твърде раздразнителни и направо освирепяват
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Все не разбрал, ами на приятели от вътрешното министерство им вдигнаха заплатите през юли миналата година с 10%, на учителите след началото на голямата инфлация от есента на 21-ва, на два пъти, на социалните работници, на пощаджиите. На всички тях вдигнаха заплатите, кое точно не ти е ясно точно на теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Гаранция-Франция. Фирмата има 20 апартамента днес. Утре като тръгнеш да си търсиш гаранцията ще разбереш, че имушеството е прехвърлено и върви да съдиш куха фирма за пари. :-)
===2039===
От друга страна, обаче ако не купи и след година-две мине покрай сградата и види лицата на щастливите новодомци ще се почувства доста кофти предполагам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Именно това са ми притесненията, как може да събираш стотици хиляди на зелено, а да си с капитал 100лв?! Както и да е, преди време взимах на зелено от фирма с капитал 50лв. , но в имотния регистър имаше над 20 апарта на името на фирмата, което си беше гаранция, че има активи, ако стане гаф, има надежда да си върна парите. Иначе да съдиш куха фирма, файда няма.
Предстои и тази да я проверя в имотния регистър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не разбрах, кое не е вярно, но....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар