IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...pazar-v-sofiya
    Навлизането на AI в отделни професии ще свие клиентите на имотния пазар в София

Наско Атанасов, бивш председател на Национално сдружение "Недвижими имоти" и управител на "Виктория имоти инвест", в „Бизнес старт”, 27.04.2023

Най-активните групи купувачи на имотния пазар в момента в София са от IT сектора. Това са основно млади хора, които имат достатъчно високи доходи. С навлизането на изкуствения интелект голяма част от нашите потенциални клиенти ще изчезнат, това ще се отрази и на наемния пазар, защото хората от този сектор предпочитат да бъдат под наем, коментира
    Който си прави сметка за виисоки наеми ,май ще се радва АКО ИЗОБЩО ИМА НАЕМАТЕЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз си го мислех, но още ми е рано.
      но вече може да се се дигнали и там цените
      Замислил съм да си купя един бус, та като нищо можем да направим една екскурзия-пазар и на по-късен етап. Па може да вземем и кольо та да ни развежда из по-евтините сергии за кашкавал, прах, маслини и сиренье

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

а по огледи кой ще ходи вместо тебе? Баш сега ли набара да боледуваш, насред дискаунтите?
        няма да ходи. джонката ще му казва подробностите по обявите
        препоръка е

Коментар

Oтдавна се вдигнаха там цените но има едно други места от които са по добри ,като дойде време ми се обади и ще ти кажа ,а Конан Варварина да се оправя той е богат и има пари от Холандията ,така че с него няма да се занимавам

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Не болен съм и сега съм хоум офис .
            а по огледи кой ще ходи вместо тебе? Баш сега ли набара да боледуваш, насред дискаунтите?

Коментар

Пичове,

Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аз чакам така обещания спад да търся парцел и да строя, и съм на перона. Знаеш ли влака кога ще дойде, тук другите перонаджии казват "Всеки момент" от 6 години и още се бави този влак.
                Дали имат евтин и качествен цимент, тухли, керемиди?
                къде търсиш?

Коментар

Пичове,

Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
                  Аз чакам така обещания спад да търся парцел и да строя, и съм на перона. Знаеш ли влака кога ще дойде, тук другите перонаджии казват "Всеки момент" от 6 години и още се бави този влак.
                  Дали имат евтин и качествен цимент, тухли, керемиди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                    И какво ще стане? В Румъния от известно време ипотечните лихви са над 8.2%1
                    Румъния е 20 години пред нас.Не ги мисли.
                    Изчистиха се от мафия и сега ще си берат плодовете.
                    Отделно виж и колко народ имат,виж им и икономиката.
                    Засега са ок ,защото нямаше криза която да идва отвън и икономиката им се представяше много добре.
                    Но това ще се промени

Коментар

еми той има доверен адвокат и познава домоуправители
                      Вие му се подигравате но едва ли можете да лекувате малария с лоени овчи пържоли, да се напиете и да прекосите Стара Планина за няколко часа през нощта и да се биете с мечки. Всичко това за половината от времето което се прави през деня на трезво. Бас държа и че вода не е пил, само чиста меча кръв(не виното), а челника е светил без батерии само от енергията която излъчва джонито е светил като фар на 747.
                      Last edited by pwise; 27.04.2023, 14:10.

Коментар

• Пичове,

Коментар

е стига си се заяждал, джонката как купи докато прекосяваше Стара Планина?
                          еми той има доверен адвокат и познава домоуправители
                          препоръка е

Коментар

тоя епизод няма как да го докарат
                            ако ще и самия Джордж Лукас да викнат за продуцент
                            е стига си се заяждал, джонката как купи докато прекосяваше Стара Планина?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

То не е въпроса в това който искал работил и го правил.Проблема в България е покупателната способност ,1000,2000,3000,4000 лева заплата няма значение ,въпроса е каква сила имаш за да живееш в България като цяло ти го казвам и за цените на всичко и не на последно място и за качеството на живота.
                              Ето ти справка за покупателната способност на средните нетни заплати във всички европейски държави. Вижда си,че българската е по-висока от гръцката по покупателната си способност .И то при положение, че реалните заплати са поне с 30 процента по-високи заради високите нива на сива икономика в България.

Коментар

Имаше навремето една поредица за баш Майстора: на море, на екскурзия, фермер, началник и тн..

Дали не е време БНТ да започне нова подобна поредица:

нкавръка на екскурзия (в Одрин)
                                нкавръка работодател
                                нкавръка инвеститор
                                нкавръка майстор
                                нкавръка купува имот и тн...
                                тоя епизод няма как да го докарат
                                ако ще и самия Джордж Лукас да викнат за продуцент
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X