IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Според мен ще е 7000. Все пак, хубавите яйца не падат под 50ст. Каква е логиката имоти на топ локации да падат под 7000€м2? Във всяка нормална евро столица, за подобни локации е 5 цифрена на квадрат.
    Зависи кога догодина. Към края на годината вече ще е брутално. Би трябвало да видим цифри по 2 и по 3. ЕЦБ сега отглеждат нова реколта силна трева за пушене. Ще ви се развинтят главите от проинфлационна пропаганда и печатане на пари. Всеки дефлационист ще е национален предател, а който поиска положителна лихва директно в затвора. Цифровото евро вече ще е готово и само е трябва да си изфабрикуват повод да го въведат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

тия са го ударили на дъмпингови цени. Сигур щото нема туристи.
      Направо. Евтиния
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Днес ми се яви една кака у фирмата от един голям крайдунавски град. Убава, убава, с едни големи... очи Може па да те ударим у земята.
        Радвам се. Русенка ли е?. Ще те почерпя аз. Обичам излъчващи и умни каки. Очите са естествени...по класификацията на Тошко Колев

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Между 5 и 6000 лв седмичен олл инклузив предлагат Албена.
          тия са го ударили на дъмпингови цени. Сигур щото нема туристи. По-добре у северна Африка. Ма нещо не ми се верва.
          Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 23:35.

Коментар

Левче, току що един таралеж от моята грдина се шмугна в твоята бъдеща, вчера пък една лисичка се появи, вчера сутринта ено сърне ми се претърча на пътя. В тая гадна Албена само дивотия бе. Е как да гледа крети, като хотела е скъп? След месец черешите ще са готови, а може и първи смокини да берем.
            Между 5 и 6000 лв седмичен олл инклузив предлагат Албена.

Коментар

Ще се грижа за всяка животинка. Те заслужават повече от нас.
              Днес ми се яви една кака у фирмата от един голям крайдунавски град. Убава, убава, с едни големи... очи Може па да те ударим у земята.

Коментар

Левче, току що един таралеж от моята грдина се шмугна в твоята бъдеща, вчера пък една лисичка се появи, вчера сутринта ено сърне ми се претърча на пътя. В тая гадна Албена само дивотия бе. Е как да гледа крети, като хотела е скъп?
                Ще се грижа за всяка животинка. Те заслужават повече от нас.

Коментар

Крети го видях в Ловеч. Бях с една кака в Драката на обяд. Гледаше диво.
                  Левче, току що един таралеж от моята грдина се шмугна в твоята бъдеща, вчера пък една лисичка се появи, вчера сутринта ено сърне ми се претърча на пътя. В тая гадна Албена само дивотия бе. Е как да гледа крети, като хотела е скъп? След месец черешите ще са готови, а може и първи смокини да берем.
                  Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Крети отдавна е в небитието. Немците и индийците го съсипаха. Сега очаквам наперения професор да загине...
                    Крети го видях в Ловеч. Бях с една кака в Драката на обяд. Гледаше диво.

Коментар

А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.
                      Аз не съм и искал по това време да го отдавам. А сега си е далавера. И с наемателя се споразумяхме - той предложи за тази цена да предплати за една година. Иначе беше 900€. 9600€ наведнъж. И понеже е пич, само един депозит.

Коментар

А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.
                        Крети отдавна е в небитието. Немците и индийците го съсипаха. Сега очаквам наперения професор да загине...

Коментар

Лордиевич, прав си, но не се прави така. Започва се не толкова грубо, какви са тия цифри, ми тук в темата четат и михалогонци-нулеваци. Недей така. Ами какви ще станат цените на хубавите ЕПК-та в Зах. фабрика тогава?? По-леко с цифрите, гали им ушите като че берджо да ги гали, со мазно со малце и со кротко.
                          Според Георги Ангелов от института по пазарна икономика, ръста в цените на имотите, тепърва предстои! Честито на печелившите!

Коментар

Така е. Но ниска доходност. Ето аз отдадох апарт за 800€ а цената му е поне 350-400К€ към момента.

Коментар

това беше таргета 2020-та, ся започват от 3600 мазетата, гаражите и таваните.
                              Така е. Но ниска доходност. Ето аз отдадох апарт за 800€ а цената му е поне 400-450 К€ към момента.
                              ПС: чек че не моа да ги сметна

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти с накавръка ли се виждаш, като си тук
                                Възможно е жонката да е пълнил 27-годишния мерцедес с гориво кръщавано от кольо. А мерцовете на чиста водица са ми казвали, че не палят.

Коментар

Working...
                                X