Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
тия са го ударили на дъмпингови цени. Сигур щото нема туристи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Днес ми се яви една кака у фирмата от един голям крайдунавски град. Убава, убава, с едни големи... очиМоже па да те ударим у земята.
. Ще те почерпя аз. Обичам излъчващи и умни каки. Очите са естествени...по класификацията на Тошко Колев
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Между 5 и 6000 лв седмичен олл инклузив предлагат Албена.Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 23:35.
Коментар
-
Левче, току що един таралеж от моята грдина се шмугна в твоята бъдеща, вчера пък една лисичка се появи, вчера сутринта ено сърне ми се претърча на пътя. В тая гадна Албена само дивотия бе. Е как да гледа крети, като хотела е скъп? След месец черешите ще са готови, а може и първи смокини да берем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ще се грижа за всяка животинка. Те заслужават повече от нас.Може па да те ударим у земята.
Коментар
-
Левче, току що един таралеж от моята грдина се шмугна в твоята бъдеща, вчера пък една лисичка се появи, вчера сутринта ено сърне ми се претърча на пътя. В тая гадна Албена само дивотия бе. Е как да гледа крети, като хотела е скъп?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Крети го видях в Ловеч. Бях с една кака в Драката на обяд. Гледаше диво.Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Крети отдавна е в небитието. Немците и индийците го съсипаха. Сега очаквам наперения професор да загине...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.
- 1 like
Коментар
-
Лордиевич, прав си, но не се прави така. Започва се не толкова грубо, какви са тия цифри, ми тук в темата четат и михалогонци-нулеваци. Недей така. Ами какви ще станат цените на хубавите ЕПК-та в Зах. фабрика тогава?? По-леко с цифрите, гали им ушите като че берджо да ги гали, со мазно со малце и со кротко.
- 1 like
Коментар
-
Така е. Но ниска доходност. Ето аз отдадох апарт за 800€ а цената му е поне 350-400К€ към момента.
- 1 like
Коментар
-
това беше таргета 2020-та, ся започват от 3600 мазетата, гаражите и таваните.
ПС: чек че не моа да ги сметнаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти с накавръка ли се виждаш, като си тук
- 1 like
Коментар
Коментар