Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Има, да. В един от най-добрите ресторанти в България има за цена 20лв.
Къде е тоя "най- добър ресторант" в България, че аз в София за вечеря за двама оставям по 100 лева без да се разпускам и все си мисля че не ходя в най- добрите ресторанти
Тоя пич ако някога беше ял сьомга, щеше да знае колко вида има и каква е разликата в цените и най-важното , да не яде сьомга в БългарияLast edited by segato; 15.05.2023, 18:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАбе вие нормални ли сте да сравнявате Германия с БГ?
И още по-големия парадокс ,да изкарвате БГ по-доброто място....
Все съм се нагледал на простотия в този форум,но това леко ми идва в повече
А и в перспектива разликата в стандарта на живот все повече ще намалява.В съчетание с подмяната на местното население в Германия с бонговци и айшета, то до 15-20 години България ще е не по-лошо място за живот от Германия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Вие софиянци ? Чиче много бързо забрави как ходехте до ЦУМА за уикенда и прескачахте трамвайните линииНадявам се поне да можеш да четеш. Това е от днес: PM2.5 concentration in Sofia is currently 3.6 times the WHO annual air quality guideline value
https://www.iqair.com/us/bulgaria/sofia
А зимата мина, студената тапа би трябвало да се е разсеяла а и печките на дърва да са спрени.
Останали са само 20-30 годишните дизели ...
Ето и една по генерална справка да видиш къде е София в Европа.
https://www.statista.com/statistics/...%20six%20times.
В Пловдив има индустриална зона, не си ли чувал ? В момента въздуха в Пловдив е : Unhealthy For Sensitive Groups
PM2.5 concentration in Plovdiv is currently 8.2 times the WHO annual air quality guideline value
https://www.iqair.com/us/bulgaria/plovdiv
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Има, да. В един от най-добрите ресторанти в България има за цена 20лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти тях не ги мисли, службите работят с тях и голяма част се интегрират (дадох пример с нац отбор). Кажи ние тук как работим за интеграцията им и кво ще правим като станат повече от нас.
А нашите бонговци ги пращаме в Германия. Или ги интегрираме в икономиката. Щото социални помощи няма или са дребни суми и само с тях не могат да живеят.Last edited by mirodes; 15.05.2023, 18:09.
Коментар
-
Щото в Бг има сьомга за 10 евро????
Коментар
-
Как да сметна 0 (нула)?
Няма как и да имаш по-нисък данък в България и да искаш същото качество, а цените на суровините, материалите, машините и поддръжката да са същите или с малки разлики.
Номинално сметките не излизат. Това не можеш да разбереш и пееш тая песен колко било хубаво като всички нихилисти. Казах ви вече - заминавйте за където си искате! Но не давай пример с неща, за които не си готов да платиш цената.
Коментар
-
Ти тях не ги мисли, службите работят с тях и голяма част се интегрират (дадох пример с нац отбор). Кажи ние тук как работим за интеграцията им и кво ще правим като станат повече от нас.
Така върви приоритета там.
Имаше едно европейско, мисля, че беше 2016г. където един колега отправи предизвикателство към мен да позная кой е швейцарския и кой е албанския отбор само като гледам съставите им. Практически играеха Албания срещу Албания.Last edited by Kris_; 15.05.2023, 23:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Недей така, че тука Бетера зарязя Варна и отиде в София. Горчиво ще съжалява за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Правиш се на умник, но в София има само транспорт и администрация. Казвам ти, че София има специфична география. Но откъде да знаеш това, когато не си стъпвал в София. Е, ние, софиянци, я знаем тази специфика още от дедово време. И казвам, че в България няма замърсители освен в някои локални точки като Марици-те. Каква индустриална зона има в Пловдив? Има само бази и складове. Какво се произвежда в Пловдив? Какво изобщо се произвежда където и да е? Изнасяме само суровини и скрап - от това ни е износът. Не изнасяме никаква добавена стойност. И добитък нямаме, за да опърдява с метан. За цени в ЕС не ми говори, 30 години съм живял навън - доста повече от теб. Помня и шилингите, и франковете, и марките, и лирите, и на шмърканите холандци - гулдените.Надявам се поне да можеш да четеш. Това е от днес: PM2.5 concentration in Sofia is currently 3.6 times the WHO annual air quality guideline value
https://www.iqair.com/us/bulgaria/sofia
А зимата мина, студената тапа би трябвало да се е разсеяла а и печките на дърва да са спрени.
Останали са само 20-30 годишните дизели ...
Ето и една по генерална справка да видиш къде е София в Европа.
https://www.statista.com/statistics/...%20six%20times.
В Пловдив има индустриална зона, не си ли чувал ? В момента въздуха в Пловдив е : Unhealthy For Sensitive Groups
PM2.5 concentration in Plovdiv is currently 8.2 times the WHO annual air quality guideline value
https://www.iqair.com/us/bulgaria/plovdivLast edited by segato; 15.05.2023, 17:59.
- 1 like
Коментар
-
Сметни го и ми го докажи, защото в противен случай твърдението ти е невярно и се базира на кръчмарски сметки без връзка с действителността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s
Кореняк софиянци почти няма вече в СФ.Най-много 20-30%
Останалото е сбирщайн от цялата държава.Най-ниското възможно качество.Това което е нямало акъл да иде в чужбина,а е предпочело да гърби в СФ в мизерията и мръсотията.Обикновени бачкатори и общи работници,голям % от тях са манго джери в строителството.Задръстен,мръсен и рядко грозен "град" .
Реалните цени на НИ в СФ не трябва да са и 10% от моментните ,на база качество на живот в това гето.
- 1 like
Коментар
-
Бих искал да видя специално в Мюнхен и аз.
Може би да е възможно сьомга за обяд за 10€ в някое село като Кьошинг, ама в град ли е успех!
Коментар
Коментар