Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искашИначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ще има ъпгрейди за тия дето могат и не рЕват кат стара мома пред пенЦия !
Но пак да напомня, имота е сигурна инвестиция дори при най-апокалиптичния сценарии. Даже без хора, една централна банка с изкуствен интелект ще си я кара така че винаги да печата пари. А сървърните помещения винаги ще се ценят и от хора и от изкуствен интелект.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
Сред гадните места в София това със сигурност е едно от топ-местата.
А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.
Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Ей ся петрогъсчо, специално за тебе ще го представя. Опсс, обърках от кой акаунт го написах това.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеАз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искаш
Всеки анонимко може да си пише каквото си иска,но ако иска да не се бъзикат с него,трябва и да доказва думите си.Last edited by petrg5s; 05.05.2023, 21:31.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.
Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.
Коментар
� -
Какво значение има....щом има доста желаещи да го платят, значи сметката излиза. Пък ти само храниш отстрани без да си фактор нито на пазара за покупка, нито продажба, нито наеми. Това не е заяждане, констатирам фактите.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКой ще му даде 2000 евра наемза тези пари на месец в София ще живееш на хотел и ще ти прислужват
Или има талант за писател на къси фантастични преразкази.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Супер! Сещам се и къде са сградите горе долу. Там ми бяха работодателите на номер 1 та горе-долу ми е ясно. Бизнес център, болница...района е топ. Паркът е голямо префимство. Незаменимо условие бих казал. Така че евала! Така се прави. За да вземеш трябва да налееш и дадеш.
Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.Last edited by ejonny2376; 05.05.2023, 21:06.
- 1 like
Коментар
�
Коментар