Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕто ти на Амелия (чисто нов, мин год го пуснаха), дори има -10% остъпка още отсега, чудо невиждано за месец май!
https://booking.albena.bg/accomodati...ure=10.08.2023
Тия хотели,които сочиш най-вероятно разчитат на чужденци,но ако няма резервации ще пуснат свободно стаите и пак ще се напълнят.
Всяка година чета по форумите как всички българи ходели по Гърция и Турция ,а като отида на Черноморието е претъпкано с коли, плажът и заведенията са пълни. Та трябва да ходя рано да пазя места на плажа.Last edited by mirodes; 11.05.2023, 19:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
АхахахаАз като ти говоря, че у нас РЕАЛНИ понижители няма, ти си мислиш, че се бъзикам. Всички които рутят цените са настървени за покупка, само че не им стигат парите или търсят изгодна сделка. Разликата с останалите е в количеството притежавана собственост. Докато на повечето повишители не им дреме толкова, понеже си имат имоти, имат и покрив над главата, та най-много да захлупят още някоя тухла, ако рухнат цените и остане лев. То за хората без имоти, битката е на живот и смърт. Само дето не я водят на правилното място - тука у форума си чешем клавиатурите, нищо повече.
Иначе още предния път ти казах - да видиш назад в темите, за да се убедиш откъде иде неспирната мотивация на Кавръка. Всичкото "довод" което вади от нета е заради изтърван тайминг от негова страна. Ако беше купил, повярвай ми по-върл повишител от него нямаше да има по нашенските ширини.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
Коментар
-
Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътреАз като ти говоря, че у нас РЕАЛНИ понижители няма, ти си мислиш, че се бъзикам. Всички които рутят цените са настървени за покупка, само че не им стигат парите или търсят изгодна сделка. Разликата с останалите е в количеството притежавана собственост. Докато на повечето повишители не им дреме толкова, понеже си имат имоти, имат и покрив над главата, та най-много да захлупят още някоя тухла, ако рухнат цените и остане лев. То за хората без имоти, битката е на живот и смърт. Само дето не я водят на правилното място - тука у форума си чешем клавиатурите, нищо повече.
Иначе още предния път ти казах - да видиш назад в темите, за да се убедиш откъде иде неспирната мотивация на Кавръка. Всичкото "довод" което вади от нета е заради изтърван тайминг от негова страна. Ако беше купил, повярвай ми по-върл повишител от него нямаше да има по нашенските ширини.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето ти на Амелия (чисто нов, мин год го пуснаха), дори има -10% остъпка още отсега, чудо невиждано за месец май!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеЦените и обемите в туризма просто експлоадираха тая седмица. Всеки ден се качват по 5-10% вече за август, изобщо ако има места...Почти двойни цени на миналата година. Инфлацията ще е унищожителна. И пак няма кой да качи лихвите
Няма такава катастрофа за туризъма като тая год! В момента май месец в 5* хотели на Албена има бол места, нещо нечувано досега - до март месец всичко беше резервирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това е фейк профила на Конан Варварина ха ха
- 1 like
Коментар
-
П.С. Ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
Всички тия нацвъкани коптори на шпакловка и замазка тепърва трябва да се довършват и като гледам доста ще си ги довършват сами щото пари нема а майсторите съвсем се самозабравиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/
"Практикер" инвестира 15 млн. лв. в нов хипермаркет в "Красна поляна"
Какво стана ?Нали ми плюехте кварталчето хм а ??
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътреLast edited by segato; 11.05.2023, 19:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Аха. Дефлацията се задвижва от инфлацията. Леви цели с десни средства. Срив на цените с +14%. Втвърдяване чрез топене. Да седнем прави.
Магнит е тази тема, магнит!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Дали в момента има понижение в някой квартал - месечен или жилищен не е важно .
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/
Коментар
Коментар