IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Що го изтри бе, silistra?
    „За” съм основателната и градивна критика.
    Фасадата и цялостната поддръжка на блоковете може да се промени, а ако трябва и съборят.
    Все повече българи ще са узрели и разбрали, че жилището им не свършва до прага на апартамента.
    Last edited by Kris_; 19.05.2023, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Ратко днес ме пита къде има за 5 евра.кв в Младост, ето:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...wyn&f1=2&fe7=1
      не виждам конкретна обява, бетерчо
      вади ми списък със
      Средна цена на имотите в извадката: 463 euro
      Средна цена на кв.м: 7.5 euro.
      препоръка е

Коментар

• Ратко днес ме пита къде има за 5 евра.кв в Младост, ето:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...wyn&f1=2&fe7=1

Коментар

• и мен ме дразни джонката, понякога,
          но айде да не го нападаме всички накуп
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Не е хубаво заради собствени грешни решения и лошо изпълнение да се очерня държавата и хората. Обаче не е нужно да му падате на нивото и да го обиждате. Доста са такива които решават, че ще се завърнат в родината със спестени пари и ще започнат да правят бизнес опитвайки се с трици да ловят маймуни. Накрая маймуните стават самите те, огорчени и принудени да се завърнат безславно при хазяйката в Германия.
            Нихилизмът се е превърнал в национален спорт, дори за тези, които не са при хазяйката в Германия. Много къса им е паметта на хората, а историята не се изучава, изследва, анализира, а малкото позната бързо се забравя.
            Германеца е поробител. Сега го прави много успешно икономически.
            Както се казва, не е луд този, който яде баницата.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Добре бе невъзвращенец, стига си плюл и си се оплаквал и си Аз Аз Азкал, айде отивай да си пишеш по форумите на държавата, където си се посадил, тук ясно че нито се чувстваш гражданин, нито бизнес ще правиш, какво само вониш по форумите?
              Не е хубаво заради собствени грешни решения и лошо изпълнение да се очерня държавата и хората. Обаче не е нужно да му падате на нивото и да го обиждате. Доста са такива които решават, че ще се завърнат в родината със спестени пари и ще започнат да правят бизнес опитвайки се с трици да ловят маймуни. Накрая маймуните стават самите те, огорчени и принудени да се завърнат безславно при хазяйката в Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Господине, един личен въпрос. От какво сте огорчен? От това, че сте докарали пари в държавата и не сте ги умножили или от това, че сте накупил имоти и сега те са непродаваеми? Не мисля, че някой ви е виновен за собствените решения.
                ДС таткото е крал десетилетия и го е оставил с впечатлението, че вечно ще се къпе в пари. Както често се случва, синчето се оказва яма бездънна и е прахосал ВСИЧКО. Още повече се фрустрира от десетките хиляди българи с огромни заплати от западни фирми. Без подкрепа от ДС, от номенклатура, от връзки, от гъзолици.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Всичко в България е построено преди 1989.година. Ако не е бил СОЦ-ът, нямаше нито вода да пиете, нито да имате пътища, нищо.
                  Ченгеджийски ЛЪЖИ. Магистралите сега са ЧЕТИРИ ПЪТИ повече отколкото комунетата направиха за 45 години. А пък това, че СОЦ-а е измислил питейната вода направо кърти!

Коментар

Проблемът е че, цървулите са много много и представляват опасност за другите участници в движението, още по-голям проблем е, че това се толерира от властите, нз защо.
                    По принцип е ясно,че в България много хора са тарикати на дребно. Няма как да го отрека.Но да ти кажа имам доста опит при дела за катастрофи и досега не съм виждал случай заради техническа повреда да има катастрофа.Все са заради човешки грешки .

Коментар

Така е. Има голямо подобрение в стандарта на живот- доходите са на 50% от западните, докато преди бяха 20%, няма и улични стрелби, но всичко това е благодарение на ес, който прогнозирате да се разпадне заради Аамет и Бафетми Гомиз. Какво ще правим ние без тоя ес?
                      Не съм казал,че веднага ще се разпадне. Но след 20 години, когато стандарта на живот в повечето държави от Източна Европа в ЕС мине този в Западна Европа ще има обратна емиграция на западноевропейци към Източна Европа. И тогава може да се оформи нов съюз в Източна Европа.

Коментар

Така е. Има голямо подобрение в стандарта на живот- доходите са на 50% от западните, докато преди бяха 20%, няма и улични стрелби, но всичко това е благодарение на ес, който прогнозирате да се разпадне заради Аамет и Бафетми Гомиз. Какво ще правим ние без тоя ес?
                        Няма да се разпадне заради Аамет, а заради тези, които са създали ЕС и финансират мастафа, чрез печатницата ЕЦБ.
                        Германия е икономическият двигател на ЕС, и кофти демографията, с която би трябвало да излизат сметките е при тях. Няма кой друг да им оправи кочинката освен тях.
                        Нещо са намислили от Голямото Добро Утро, защото нищо не се случва без тяхната благословия.
                        Осланям се на данните, а те не са в полза на щастлив, мирен, благоденстващ и без промени или критични проблеми ЕС.
                        Докато дойде момента за разтурване - я камилата, я камиларя.
                        Last edited by Kris_; 19.05.2023, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Нали сравняваме къде излиза по-евтин ремонта в Германия или България ?Аз примерно винаги при технически преглед настоявам всяка нередност да ми се каже. Това че има цървули, които се движат в неизправни автомобили няма нищо общо с темата.
                          Проблемът е че, цървулите са много много и представляват опасност за другите участници в движението, още по-голям проблем е, че това се толерира от властите, нз защо.

Коментар

С трудностите на живота се борят, за да изградят държава, която да е добро място за живот на децата и внуците им.Повечето във форума са наясно какво беше България през 90-е години и какво е сега.Аз тогава бях студент и имаше гръцки студенти, които демонстрираха висок стандарт на живот. А българите бяха бедни,с някои редки изключения. А сега вече не е така.Следващото поколение студенти ще има родители, които са на нивото на немци и белгийци по стандарт на живот. Затова се борим в тая държава.
                            Имам предвид естествено хора средна класа като мен. Милионери като теб и други от форума сте на друго ниво. Ама смея да се изкажа от името на хората от средната класа в България.

Коментар

9.5г, но са технически изправни, а тук средната възраст е 19.5 г., да не говорим, че дори 10 годишните наши са в много по-лошо състояние от техните 10, заради корупцията при техн прегледи.
                              Нали сравняваме къде излиза по-евтин ремонта в Германия или България ?Аз примерно винаги при технически преглед настоявам всяка нередност да ми се каже. Това че има цървули, които се движат в неизправни автомобили няма нищо общо с темата.

Коментар

Средната възраст на колите в Германия е 9.5 години. Което означава, че има и доста над 10 години. Така че няма как да са рядкост такива коли.
                                9.5г, но са технически изправни, а тук средната възраст е 19.5 г., да не говорим, че дори 10 годишните наши са в много по-лошо състояние от техните 10, заради корупцията при техн прегледи.

Коментар

Working...
                                X