If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна само
За каква инвестиция иде реч тука? Умрял е някой да инвестира в порутена панелка у Бухово над 200к+ лв. Тука за сефте ще се съглася с Джонката, че коптори не пипани от соц време, на кофти локация, нямат стойност.
Ами не е 200 хиляди лева, а 130 хиляди лева. Що си мислиш, че изобщо ще го ремонтират?Имам един приятел с агенция за недвижими имоти и той ми каза, че масово новите жилища се купуват на замазка и така си остават,а старите изобщо не се ремонтират.
Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.
Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
"Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
Е тя хубава салата вече навсякъде е над 10 лв.
Да не говорим че скапано обедно меню излиза на 10 лв. Ако искаш нещо по-хубаво просто хубаво меню със салатка, нещо основно и бира да кажем мнинава 20 лв. в непретенциозно заведение, отива към 25.
След пандемията на ресторант съм ходил 2-3 пъти и направо ми се риве от цените. Ама на обед няма как - трябва да се яде.
Така, така. Така се почва. Бухово, друг изход няма. А и кво му е на Бухово. Досами магистралата е. След години ще си е екстра квартал на София с гледка към Витоша.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
За каква инвестиция иде реч тука? Умрял е някой да инвестира в порутена панелка у Бухово над 200к+ лв. Тука за сефте ще се съглася с Джонката, че коптори не пипани от соц време, на кофти локация, нямат стойност.
Конкретно за този апарт, трябва да се изрине и всичко на ново. Докато стане годен за живеене, цената му ще стигне тази на хубав апартамент в Левски Г.
В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
Е, нямаш ли познати майстори с които работиш отдавна? Така наслука да намираш хора, без препоръка си е нож с две остриета. При това търсене в момента, шанса да попаднеш на неангажиран некадърник наистина е голям. За останалите се чака.
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Ахъм, комшии ще ставаме начи. За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.
Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.
Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
Ми разбира се. Иде ли тричленно или четиричленно семейство ще остави 300 лв минимум в зависимост от това бащата колко пие. И мама колко бело вино ще смукне. Нали и десертчета има.
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.
Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?
Коментар