Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Какво и за колко не знаем, ама сам се хвалеше:
Излязал е в кеш точно със старта на огромната инфлация! Щото прогнозите му се сбъдват!
пп Имаше един тук, дето пет години преди лаконичния продаде 2 апартамента. И он връО бил продал, Фалеше си кеша и сЪга гние у незаконна гробница у затънтена шопска ма'ала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Байло, я кажи като по старши у форума. Много ли са талантите, които продадоха наследството и профукаха парите, докато си играят на инвеститори?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Беше познал за краен срок март, когато изтече една година откак е продал обор. След този месец, само си яде ноктите, особено, след, като се е информирал по трудния метод, че 80% от собствениците и купувачите, въобще нямат заемни отношения с банките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Наистина това ти е нивото на интелекта-да се занимаваш с битовизми и сплетни. От теб и петрогъзчо не съм прочел нито един смислен анализ.
Ето заради такива калинки в държавната администрация в България не идват повече инвеститори.
А къщата е на 3 етажа по 140 квадрата всеки.Моето семейство обитаваме един етаж. Така че няма да ми е по-малко широко при всички обстоятелства. Със сигурност ти за 140 квадрата жилище може само да си мечтаеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
2023 ще е ужасна година за хората с тухли в главите.
Кредит да имаш,вече ще бъде все едно имаш воденичен камък на врата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти гледай само сестра ти и зетя да не се усетят, че са се прецакали в щатите и да се сетят, че в Бг е по-добре... и да вземат да се върнат за постоянно в бг-то!
Нали се сещаш, че ще трябва да делиш с тях наследствената къща и няма да ти е толкова широко, м?
Ето заради такива калинки в държавната администрация в България не идват повече инвеститори.
А къщата е на 3 етажа по 140 квадрата всеки.Моето семейство обитаваме един етаж. Така че няма да ми е по-малко широко при всички обстоятелства. Със сигурност ти за 140 квадрата жилище може само да си мечтаеш.Last edited by mirodes; 04.06.2023, 14:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не са единици, имат програми и ги интегрират ( тези които имат желание разбира се) а тук защо не ги интегрираме? Много просто, трябват ни неуки и бедни, за да бъдат купувани евтино, когато потрябва.
А един бачкатор на строежите допринася в пъти повече за икономиката,отколкото някой търтей на социални помощи.Last edited by aleks262; 04.06.2023, 14:45. Причина: Следващите коментари няма да бъдат редакирани, а направо ще бъдт изтрити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеЗдравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
ГОЛЯМ ПОЗНАВАЧ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха-представям данни и доказателства от статистическите институти и учени от съответните държави. Викаш да не вярвам на тях,а на теб, който не представяш никакви данни или доказателства.
Наистина си много смешен.
А сестра ми и зет ми работят в полицията в един американски град и ми казват, че престъпността там е в ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А и тепърва ще нараства заради увеличаващите се малцинства.
А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.
Нали се сещаш, че ще трябва да делиш с тях наследствената къща и няма да ти е толкова широко, м?
Коментар
-
Само дето подобни мегаталанти са единици.И то основно в спорта. А има милиони други, които ги хрантутят на социални помощи и вършат престъпления.
То и Чирков беше мегаталант.И дотам свършиха мегаталантите от тоя етнос. А забравих Азис.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-представям данни и доказателства от статистическите институти и учени от съответните държави. Викаш да не вярвам на тях,а на теб, който не представяш никакви данни или доказателства.
Наистина си много смешен.
А сестра ми и зет ми работят в полицията в един американски град и ми казват, че престъпността там е в ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А и тепърва ще нараства заради увеличаващите се малцинства.
А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.
Трябвало е да кандидатстваш за виза като турист, и после да им поискаш политическо убежище,
но на интервюто не е трябвало да им казваш за здравословните ти проблеми. Тях си можел да им ги кажеш по-късно.Last edited by Kris_; 04.06.2023, 16:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И лошо ли е? По-добре мега талант като Мохамед Салах, отколкото, бял Щефан с изпъната ръка напред.
То и Чирков беше мегаталант.И дотам свършиха мегаталантите от тоя етнос. А забравих Азис.
Коментар
-
Не са 25 процента от децата в тия държави, а над 50 процента. Най-предпочитаното мъжко име за новородено е Мохамед в много европейски градове.
И голямата разлика е,че ромите емигрират от България, а в посочените държави имигрират. Роми и тем подобни от цял свят.Плюс високата им раждаемост е ясно какъв ще е резултатът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И докторчето се оказа злобарче... или просто е изнервен от нещо?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар