Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Относно имотите, преди няколко седмици споменах на една семейна комшийка (те имат пари и възможности), че в блока се продава голям апартамент 105 кв.м., ако искат да го купят.
А тя ми казва: "За какво ни е, нали ще умрем."
Та в тази връзка не бива човек да се лакоми за скъпи строителства, за луксозни строителства и т.н.
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...as-se-ohlazhda
Интересът към покупката на имот у нас се охлажда !
Първото полугодие е белязано от изчакване от купувачите, очаква се забавяне на ръста на цените
Охлаждането на интереса към покупка на имот се дължи на високата инфлация, покачването на лихвите по ипотечните кредити и продължаващата война в Украйна. Това се казва в анализ на агенцията за недвижими имоти Arco Real Estate за първото тримесечие на тази година.
Очаква се активността на пазара да се забави поради повишаването на лихвите и поскъпването на кредитите. Прогнозата е, че банките ще станат по-внимателни и ще завишат изискванията си към клиентите и проектите, които финансират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Т.е. ние на турците например?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
А така Евго! Ще почистиш задния двор на жонката подобаващо, сигурен съм.После няма да му се иска да си тръгне за швабско.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
А така Евго! Ще почистиш задния двор на жонката подобаващо, сигурен съм.После няма да му се иска да си тръгне за швабско.
Докато ние си пием бирата на припек,
- 1 like
Коментар
-
"Търся малко коте до 38г за сериозна връзка"
Относно имотите, преди няколко седмици споменах на една семейна комшийка (те имат пари и възможности), че в блока се продава голям апартамент 105 кв.м., ако искат да го купят.
Та в тази връзка не бива човек да се лакоми за скъпи строителства, за луксозни строителства и т.н. Ако иска Джонката, може да ме покани за един уикенд в Априлци, ще вземем пиене и ще му помогна да почистим двора,После няма да му се иска да си тръгне за швабско.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Правилно си се ориентирал към немски баби. Лятото на вилата в албена ли ги ловиш?
Та в тази връзка не бива човек да се лакоми за скъпи строителства, за луксозни строителства и т.н. Ако иска Джонката, може да ме покани за един уикенд в Априлци, ще вземем пиене и ще му помогна да почистим двора,
Коментар
-
Правилно си се ориентирал към немски баби. Лятото на вилата в албена ли ги ловиш?Last edited by gbikov; 07.06.2023, 15:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вероятно има,
Но трябва да се държиш с тях както в "Круиз към щастието" и "Кораб на мечтите" - културно, джентълменски, без стрес, и накрая да си твърд,
- 1 like
Коментар
-
Наскоро, колко да е наскоро? През 2021?
Или пък си го гледаш редовно. И всеки път се изненадваш от един и същ момент.
И за да те задоволя напълно ще уточня,че филма го гледах миналата година и случката в този епизод напълно отразява народопсихологията на българите по отношение на недвижимите имоти и затова често го давам за пример по отношение на различни участници във форума.
А дали съм го гледал наскоро или миналата година е без значение. Но ,за да те успокоя обещавам вече да пиша всичко в подробности и няма да правя неточности в бъдеще.Last edited by mirodes; 07.06.2023, 15:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с изключение на ние на турците
ще ходиш ли към неро на 21-ви
Аз вече съм там, пазя най-добрите места за шоуто
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Как да няма? Знаеш ли колко баби стоят самотни по пейките? Ако си по-галантен и вежлив, можеш и някое прашасало порше в гаража да подкараш.
Но трябва да се държиш с тях както в "Круиз към щастието" и "Кораб на мечтите" - културно, джентълменски, без стрес, и накрая да си твърд,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Преди бях против кредити, въпреки че съм използвал, но си промених мнението като виждам накъде са подкарали влака.
Разбира се, има лош и добър дълг. Тръгнал съм от 0 и съм минал през финансови продукти за бедни, а сега каквото и да става имам умения и знания, които винаги могат да ме изкарат от всяка ситуация навсякъде, и който е мислил когато е трябвало, а не е блял, ще жъне в бъдеще каквото е посял.
Ако използвахме пари вместо валута 1 стижка дълг нямаше да имам. Виждам, че ще стигнат до краен предел, ами тогава по-добре да се възползвам докато още времето е на моя страна.
- 1 like
Коментар
Коментар