Първоначално изпратено от AMG2023
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Интересно е да се заслушва и безимотния професор Красимир Петров.Всеки понижител би заспивал до края на дните си под мостовете, слушайки го.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да слушаш Лаконик за цените на имотите е все едно да питаш Евго какво искат жените. Лаконик продаде имотите и остава безимотен.
Ако им изтърсят едни 4-5 милиарда евро на строителите за енергийна ефективност. Ако си пратят бригадите да изолират вместо да строят. Ти тогава гледай какво ще стане с цените.Всеки понижител би заспивал до края на дните си под мостовете, слушайки го.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
ахаха
от година имотите вървят надолу и няма вече повишение! Има големи отстъпки никой не купува без отстъпка в момента абсолютно никой, даже на колегите ти лигите им текат само като видят че кълве някоя рибка, но е вяла работа.
Лихвите ще се изравнят след няколко месеца а ти подвеждаш в момента.Нещата са коренно различни вече.Свиквайте брокери!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да слушаш Лаконик за цените на имотите е все едно да питаш Евго какво искат жените. Лаконик продаде имотите и остава безимотен.
Ако им изтърсят едни 4-5 милиарда евро на строителите за енергийна ефективност. Ако си пратят бригадите да изолират вместо да строят. Ти тогава гледай какво ще стане с цените.
Внимавай с акото, че мирише...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Точно ти и плъха генерирате най-много талаш... Най-големите провокатори сте, а за вас бан няма, защо ли?
Все още влизам в този пропаднал форум почти единствено да чета топ мненията и прогнозите на Laconic! (Да се знае, че и други стойностни потребители също пишат тук, но няма да ги изброявам)!
Айде лека, ти не си ми интересен събеседник или по-скоро си много токсична личност и ме натоварваш с ненужна комуникация!
Ако им изтърсят едни 4-5 милиарда евро на строителите за енергийна ефективност. Ако си пратят бригадите да изолират вместо да строят. Ти тогава гледай какво ще стане с цените.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Стана ми интересно. Я цитирай някоя КОНКРЕТНА прогноза на лаконичния за цените на имотите! Цитат и дата, да видим какво е познал за цените!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да де, ама изглеждат добре обосновани илюзиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, ние нали му извадихме цитати от цяла година назад, НЕ Е ПОЗНАЛ АБСОЛЮТНО НИЩО ЗА ИМОТИТЕ.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Стана ми интересно. Я цитирай някоя КОНКРЕТНА прогноза на лаконичния за цените на имотите! Цитат и дата, да видим какво е познал за цените!
- 1 like
Коментар
-
И тях ги чета, винаги са аргументирани.
първо имат аргументи за спада и мяу
после опъват ластика, защо не се случило
и така от 2017-та насам
но аз и на понижителите, дето ги четат се чудя
7 години приказки от шипковия храст...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
И тях ги чета, винаги са аргументирани.
Коментар
-
Все още влизам в този пропаднал форум почти единствено да чета топ мненията и прогнозите на Laconic! (Да се знае, че и други стойностни потребители също пишат тук, но няма да ги изброявам)!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нов ник е.
по-добре чети старите заслужили прогностици
бъртрам и накавръка. те са понижителски доайени в темата
има какво да научиш от тях
Коментар
-
Точно ти и плъха генерирате най-много талаш... Най-големите провокатори сте, а за вас бан няма, защо ли?
Все още влизам в този пропаднал форум почти единствено да чета топ мненията и прогнозите на Laconic!
Айде лека, ти не си ми интересен събеседник или по-скоро си много токсична личност и ме натоварваш с ненужна комуникация!
ПП Все пак, факта, че реагираш така емоционално и дори обиждаш форума в който пишеш, е индикатор, че цените няма да падат в обозримо бъдеще, за което не сме виновни форумът, аргументите ми или моя скромна милостLast edited by Bailor; 22.06.2023, 21:19.
- 1 like
Коментар
Коментар