- 2.96%- ОЛП от 01.06.2023 г.
- 3.28%- ЛЕОНИА Плюс за 23.06.2023 г.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A защо цената трябва да е над себестойност?Задължително ли е?
Ставаше въпрос , че самата себестойност е куха - обезщетения за полята край София , загуби заради европейски цени на нискоквалифициран труд в строителството , надписани скъпи материали , кредити за строителя . Тлъста печалба също я смятат към себестойност , въпреки че много предприятия и бизнеси в България работят без да формират печалби .Last edited by X_Y; 26.06.2023, 09:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеМекото кацане е във вход на UK пазарa...
В цяла Европа положението не е по различноLast edited by petrg5s; 26.06.2023, 08:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Показания от бетерчо апартамент е от 2008, може да е бил на себестойност 300. Сега себестойността е двойна, без обезщетенията.Last edited by X_Y; 26.06.2023, 09:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам, не знам, ей виж има хора с бургаски собствености, още не познават истинския вкус на водата!не нахлузвате ли кубинки срещу морски таралежи? хаха
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам, не знам, ей виж има хора с бургаски собствености, още не познават истинския вкус на водата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://markets.businessinsider.com/...pmorgan-2023-6
Я виж тука ...
Най-вероятният икономически сценарий е рецесия „сварете жабата“, включваща синхронизирано глобално твърдо приземяване през 2024 г., казва JPMorgan
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има един голям проблем с турския ол инклузив - за 7 дена 7 кила. В гърция само риба и салати ям и свалям по 2-3 кила
П.с Ботчо, ако обичаш, спри да цитираш тоя, че ми е в игнора.Last edited by better; 25.06.2023, 20:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАаа моля, моля, щом ганьо задръства границите към Тр и Гр, значи си е променил "вкуса".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://markets.businessinsider.com/...pmorgan-2023-6
Я виж тука ...
Най-вероятният икономически сценарий е рецесия „сварете жабата“, включваща синхронизирано глобално твърдо приземяване през 2024 г., казва JPMorgan
Обаче има проблем, срутил си пазарЯ на грешното мЕсто - на 500км от Сф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеСупер е за човек, който ходи в Турция на ол инклузив за да се омеси с елитаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕх, че то т'ва вода ли е?
Ганю т'ва не го брои за вода!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой ще дойде тук бре? Декември се влиза в морето, даже някои влизали и Януари, защото водата е около 17-18 градуса - чиста, кристална, без водорасли, щиталки, медузи и лайна.
Ганю т'ва не го брои за вода!
Коментар
Коментар