If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си имам мнение.Апартамент за собствено ползване е най -добрата инвестиция. За даване под наем за мен е най -лошата, защото немам нерви да се занимавам с наематели и ремонти.Ама някой хора си ги влече.
7лв. за два котлета от акула. Изпържени на индукционния котлон, докато в хола се поддържат 22°С от климатика. Отдолу чух, руска, словашка и немска реч. Върха на кестените посадени на тротоара, докосват вторите етажи, безценно, ремонта на катедралата на 300м. от имота ми, почти е довършен. Оттам започва пешеходната зона на моята улица до компаса на ул. Александровска. Днес рано посетих пристана, но утре ще хвана поне 50 рибари по по-късна доба и ще си купя риба от тях.
Колега, прав си, но понякога живота поднася кофти обрати...
Обикновено на хората нямащи топки/възможности да купят, т.е квартирантите - децата им са много предприемчиви и ще изкарват кинти и ще купуват яко имоти. А хората трупали тухли цял живот с цената на всичко, живота яко им го набива, като наследниците за нула време опукват по курви и бело, трупаните с десетилетия тухли...
Има и изключения, но са рядкост.
На 80 годишния юбилей на кибиците ще им купят синовете им по някое стайче колкото да не им се мотят в краката.
Колега, прав си, но понякога живота поднася кофти обрати...
Обикновено на хората нямащи топки/възможности да купят, т.е квартирантите - децата им са много предприемчиви и ще изкарват кинти и ще купуват яко имоти. А хората трупали тухли цял живот с цената на всичко, живота яко им го набива, като наследниците за нула време опукват по курви и бело, трупаните с десетилетия тухли...
Има и изключения, но са рядкост.
Хахахаха, и кво стана сега, всички антибългари, дето се биеха в гърдите, че ще почиват в Гърция, там 45°С, а в родния Бургас, днес беше 31°С макс. При лек полъх на вятъра и доволно населено от чужденци, както всяка година. Гърция е огнен ад, цели хотели са евакуирани и изпепелени, Е не ми е жал за вас, българомразци!
На 80 годишния юбилей на кибиците ще им купят синовете им по някое стайче колкото да не им се мотят в краката.
След целото чекане белким стигнат и за стайчЕ в сутерен..... За последните 10 години вместо да си вземе човек 2-стаен, който чекА да се не мине, се минА... все така става в живота май. И сега същата сума пари изпод дюшека, вече нападнали я дървениците, стига само за гараж. А до 2049 има много дълъг път.
Коментар