Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Не съм сгрешил с нищо относно Ковид / минах вируса поне 2 пъти и спасих всички близки от отровата/ и относно имотите .... бия всички алтернативи на Берти с мили .... е малко сгреших де щото не набухах ипотеюки , ама жената и тъщата не дадоха.....:-(
Та грешиш и относно другото - по никакъв начин не съм руски фен, не съм и американски , а гледам кое е най-изгодно за нас като страна. В момента без никакво съмнение е много по-добре да сме на страната на Запада , което не означава , че те не ни онодят както си искат.... не че с руснаците ще е по-лек този процес.... сигурно е че няма да сме по-добре с тях в момента. НО такава ни е съдбата защото уви Радомир не е център на вселената или на Европа....толкоз :-(
Мале като се замисля колко си заблуден - в Русия съм ходил само 1 път по работа и няколко години ми се налагаше да работя и с руснаци...мъка и нищо хубаво не съм видял от тази страна....
Това не променя факта че знам от първо лице кое и как БЕШЕ в Украйна / бях там дори по време на преврата 2014/. Поради това много съжалявам за страната...съсипаха я , а се чувствах като у дома там....е може и повече ако гръмнат централата.....
Относно кой какво има военно не е важно какво се изказва некой генерал или Медведев ли беше там , кой кви ракети има и т.н..... Тва е за масовката като теб.:-) Ако можеха Американците безрисково да пребият руснаците и да останат ядрено незасегнати отдавна да са го направили....явно не могат
Така че забрави, че Черно море ще се изпари и Варна и Бургас ще са без пари и с радиация...нема да стане....
Коментар