Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Проекта е за старт ъп който ще строи с принтери ,първоначално малки сгради ,с ниски цени + опции като втори продукт малки домове с еко материали ,като глина ,слама ,и други подобни или микс като технологии.Но зависи от цената на земята .Ако не намерим добра опция вариант Б е Македония .
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Как се зарадвах, че ще намажеш от комисионната някой милион, а то всичките ми надежди ги попари като с мокър парцал. Все пак, има ли още надежда да инвестира или всичко беше дотук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обадих се на инвеститора в Израел.Споменах му Банско Разлог и Баня като локации .Само като чу Банско и каза Ооо не не .. Така че офертата се изтегля преди още да е придобила ясни параметри
Коментар
-
Туй към petrg5s, малко са ми модерирали нецензурния език, останало е това:
Между другото, от 2019г. досега, с жената сме продали 3 имота за живеене, 2019, 2021 и 2022г. Кеширали сме някакви суми. Заставам зад думите си и мога да покажа нотариалните актове. Имам реалните цени за продажба, бяха купени с ипотеки. Нали обичаше точните цифри, хайде дай и ти твоите, да видим.Last edited by troika; 28.07.2023, 09:46.
- 1 like
Коментар
-
Обадих се на инвеститора в Израел.Споменах му Банско Разлог и Баня като локации .Само като чу Банско и каза Ооо не не .. Така че офертата се изтегля преди още да е придобила ясни параметриLast edited by X_Y; 28.07.2023, 09:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Според Първият Закон на термодинамиката няма как да продадаш имот ако не си го купил преди това
Елементарна физика
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
ако бяха мааалко по-читави понижителите, досега да са ги срутили тия пусти цени. Ти си виновен, че ги обезвери с тая далечна 2049та, Купата беше къде къде по-човечен с 2029та.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да питам по темата с продаденоте имоти заради предстоящия срив, може ли да кажеш колко имота продаде и колко пари събра от тези продажби?
Елементарна физика
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да питам по темата с продаденоте имоти заради предстоящия срив, може ли да кажеш колко имота продаде и колко пари събра от тези продажби?
Покупко-продажба на имот с наематели - Имоти - www.pariteni.bgLast edited by X_Y; 28.07.2023, 09:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМисля,че тази тема в близките 5г ще е напълно безмислена и най-добре е да бъде затворена !
Хем и модераторите ще си спестят доста работа и нерви
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имам обещания за 40 до 50% дискаунт. Само не споменаха колко дълго ще ми продължи караула на перона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМоля колегите понижители да се фокусират върху 4-стайните апартаменти. С концентрацията на енергия в една точка, може да се постигне много.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар