Интересно , че при пенсионерите има повече напуснали страната отколкото върнали се. Представям си че са хора отиващи да живеят някъде Гърция или Италия. Бонка може да има поинтче нещата се подобряват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
От които колко афганистанци в Харманли и колко Украинци? По-голямата част със сигурност. А последните са само временно явление и ще напуснат при първа възможност. При младите българи, дошли си обратно в БГ с цел работа, статистиката едва ли е повече от 2000-3000 души плюс.
НСИ прави тези статистики на базата на адресните регистрации. Аз примерно никога не съм се отписвал от адреса ми в София, съответно изобщо не съм се водил за напуснал. Не познавам и някой друг да го е правил. Съответно напусналите Българи (които имат адресна регистрация) изобщо не влизат в статистиката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
От които колко афганистанци в Харманли и колко Украинци? По-голямата част със сигурност. А последните са само временно явление и ще напуснат при първа възможност. При младите българи, дошли си обратно в БГ с цел работа, статистиката едва ли е повече от 2000-3000 души плюс.
НСИ прави тези статистики на базата на адресните регистрации. Аз примерно никога не съм се отписвал от адреса ми в София, съответно изобщо не съм се водил за напуснал. Не познавам и някой друг да го е правил. Съответно напусналите Българи (които имат адресна регистрация) изобщо не влизат в статистиката.
*Включва само лицата, които са декларирали пред административните власти за промяна на настоящия си адрес от странатa в чужбина и от чужбина в страната
Аз доколкото знам доста хора работят в Западна Европа със здравни от България. Тия 13к заминали сигурно са за САЩ и Канада
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе едно време някой поп разпространява ХРИСТИЯНСКАТА вяра на туземци дето не са виждали библия и сега въпреки че все още не могат да четат и пишат са християни !?!?!?!
Нима хамериканците са по тъпи? (въпреки че имам някои съмнения).
Тези "млека" се купуват 99% САМО ОТ избягали българи.
Съобразяваш ли се со ЧУЖД език, държава няма как да разпространяваш българщина.
Българщина разпространява СТОИЧКОВ - само той успя да научи 1милиард на "майката"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
ВЪНШНА МИГРАЦИЯ* ПРЕЗ 2022 Г. ПО ВЪЗРАСТ И ПОЛЗаселени в страната Изселени от страната Механичен прираст 40 619 13 175 27 444
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Баси колко си ТЪП! Защо не е на български в САЩ ли? Защото никой няма да разбере какво пише бе гении. Кой ще разбере , че е българско мляко като не може да го прочете?
Нима хамериканците са по тъпи? (въпреки че имам някои съмнения).
Тези "млека" се купуват 99% САМО ОТ избягали българи.
Съобразяваш ли се со ЧУЖД език, държава няма как да разпространяваш българщина.
Българщина разпространява СТОИЧКОВ - само той успя да научи 1милиард на "майката"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Откъде са тия данни че връщащите се са повече ? За какви хора става дума ? Знам че като почнаха локдауните много българи от Западна Европа се върнаха защото си загубиха работата. Чух и за един колега, който отиде да работи в офиса на Юбър в София, но не съм чул за масови връщания зашото хората си намирали по-високоплатени работи. Даже и "високоплатените" ИТ-та са със заплати от порядъка на 40-50к. Смешно е да се твърди , че това е висока заплата. Тоя дето се премести в Юбър (или поне говореше че се е преместил) говореше за 12к лева за мениджърска позиция, което ако е чисто ( за Юбър едва ли) би се равнявало на 90к евро в Западна Европа. 90к не е някаква изключително невероятна заплата за ИТ мениджър в Германия и Франция, но качесттвото на живот ... та малко ме съмнява някой да е избрал доброволно да се върне. Ако е продавал царевица на плажа в Португалия или са го съкратили в Чехия да, но е така да се върне зашото много са се подобрили нещата ... кое по-точно се е подобрило ?
ВЪНШНА МИГРАЦИЯ* ПРЕЗ 2022 Г. ПО ВЪЗРАСТ И ПОЛпп Айде модитата пак да сложите БАН за тази информация. Но в никакъв случай да не триете петрогъзчо като говори за кочина, гето, цигани, прасета и т.н.Заселени в страната Изселени от страната Механичен прираст 40 619 13 175 27 444 Last edited by BONI; 15.05.2023, 12:47.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Миро, аз също вярвам на статистиката и науката. Но на НСИ точно - никокаш! Сам знаеш, че половината сектори са на минимална заплата на 4 часа - и половината сделки се изповядват на данъчна оценка. И т.н. и т.н.
Ако някой има повече информация да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеХора, не се хабете да се вързвате на Петърчо. Във всяка тема пише само заядливи коментари и спори на всяка цена и с всеки. Хейтърче си е.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Що ли не ПИШЕ на БЪЛГАРСКИ?
Бил разпространявал българщината с ЧУЖДА АЗБУКА, ЧУЖД ЕЗИК !?!?!?!?!Last edited by segato; 15.05.2023, 12:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеХора, не се хабете да се вързвате на Петърчо. Във всяка тема пише само заядливи коментари и спори на всяка цена и с всеки. Хейтърче си е.Last edited by aleks262; 15.05.2023, 12:40.
Коментар
-
Глупости, ти скачаш от една неистина на друга. Преди малко за въздуха, сега за идентчиността. Никой не си губи идентичността. Българите в чужбина често са по-големи патриоти от тези в България. Има български училища, центрове, църкви .. Е го тоя пич от Тексас, тръгнал да налага марка БЪЛГАРСКО кисело мляко, при условие , че всеки тук мисли , че оригиналното кисело мляко е гръцко и чисто от маркетингова гледна точка, ше му е по-лесно да се наложи ако напише , че е Greek type. На всичкото отгоре, продава на висока цена и млякото е най-скъпото в секцията. Снимката е от кварталния магазин , нейде си из Калифорния. Къде е Тексас, къде е Калифорния. Тоя човек сигурно е направил повече за популяризирането на България от всички правителства на България заедно.
Бил разпространявал българщината с ЧУЖДА АЗБУКА, ЧУЖД ЕЗИК !?!?!?!?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
1106 лв е била средната цена за декар на сделките със земеделска земя през 2021г според НСИ.
Вярвам на НСИ,не на дървени философи като теб.
А цените в различните държави ги знаят в сайта "Нумбео",където постъпва информация от хиляди хора и данните постоянно се обновяват.
Какво като някой живее еди къде си?Да не би да ползва всички стоки и услуги в съответната държава или град?Last edited by ivanvg93; 15.05.2023, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
1000лв ли е декар земя пак да питам,както твърдят "официалните данни" ?
14% ли е реалната инфлация ?
Живущите в ЕУ/Америка ли знаят по-добре цените или дървен философ в някво гето,ползващ грешни данни от някви си сайтове?
Разбираш ли ,че имаш сериозен проблем с осмислянето на обикновени неща от реалността ?
А кое разбрах ? Разбрах,че на хора с объркани представи и сгрешен мироглед,представляващи 0.01% ,не трябва да се обръща много внимание.
Вярвам на НСИ,не на дървени философи като теб.
А цените в различните държави ги знаят в сайта "Нумбео",където постъпва информация от хиляди хора и данните постоянно се обновяват.
Какво като някой живее еди къде си?Да не би да ползва всички стоки и услуги в съответната държава или град?Last edited by mirodes; 15.05.2023, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеХора, не се хабете да се вързвате на Петърчо. Във всяка тема пише само заядливи коментари и спори на всяка цена и с всеки. Хейтърче си е.
А ти въртиш една и съща плоча нон стоп.Алтерко,хейт.Хейт,Алтерко..Едно и също ,чак на мен ми омръзна.
Алтерко е +500% ,златото е 15%. Сложи спреда при златото и разходите за съхранение и ще разбереш кой е по-умен.Този спечелил 500% или ти който си вътрешна гума?
Отделно това го повтаряш 20 пъти и още не може да го осмислиш ,което говори и за силни дефицити между ушитеLast edited by petrg5s; 15.05.2023, 17:32.
Коментар
Коментар