Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Положителното мислене води до фалит.
Но пък за сметка на това негативното мислене води до развод, ако негативно мислещият въобще е успял да се ожени
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Възможност е но само за този който може да я види, всички понижители виждат само проблеми
То си е от мисленето като само сривове са им в главите как да теглят кредит?
Кредити теглят хора с положително мислене, те са и хората които създават семейства и купуват имоти и тн тн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Странно е, кредита, винаги е възможност. Разни неандерталци в темата, винаги го отричат, дори живеещите в държави в които кредита е по-скоро норма. Какви са тези идиоти? Ако, не беше кредита, нямаше да пиша от мястото в което съм. Не ми достигаха средства, взех нужния кредит и финализирах сделката. Тези, които не ползват кредит за ползи, са някакви неандерталци. Хората на Запад, всички го ползват!
То си е от мисленето като само сривове са им в главите как да теглят кредит?
Кредити теглят хора с положително мислене, те са и хората които създават семейства и купуват имоти и тн тн
- 1 like
Коментар
-
А дотука колко тухли си на плюс?
Стандартните тухли винаги изглеждат като ------------ Минуси
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
майтапя се с климата
швеците тепърва ще ги наблюдаваме, защото много хора си представят, че като ни заселят хора от северна африка и близкия изток - тъмните ни прозорци ще се напълнят и ще станат златни..., заведения за хранене, компании които осигуряват логистика, преводи, настанявания, уреждат документи и прочие. Виж южна Турция когато прие и настани милиони от Сирия колко пари глътна, че и от Европа. Милиарди. За всякаква инфраструктура. Създава се нов свят. А имотите купуват другите, не преселниците. Но и от тях има с възможности, макар и малка част.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И добре че е така....Ако рабирах повече сега щях да съм некоя и друга тула на минус :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Близкия изток затова ще си остане Близък изток гледащ към далечния Запад.
Не съм видял досега Запада да бяга на Изток или бъркам нещо ?
Когато пазара е прозрачен и не владее от мутри и перачи реагира на паричната политика и цената на кредита,това е !Колкото е по непрозрачен толкова повече загуби може да,реализираш,справка 2009 ,2014 годинаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Говорих с един познат наскоро има бизнес в Дубай. Разправям му София стана Дубай по температури като тук беше 35, а той.... аааа не там сега е 48-50....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Швеция наду голям ръст в последните 5 години. И не само в Стокхолм, в градове по периферията. Охлади се от кредитната политика, а и от многото навлеци които се нахлузиха там. Социал като семки на стадиона. Извинете, драги икономисти, но това рефлектира върху данъци и всякакви форми на вземания. Цоциал аз в Близкия изток не съм видял. Немаш ли работа си навън от държавата. И за жълти стотинки да работиш ще спиш в спалня от 70 човека и те возят на работа с рейс. За две смени ще изкараш по две. От 4 сутринта като станеш, та до 22 часа вечерта. Ще пратиш на семейството си да има хляб за децата и да могат да учат. Това е. Така се изкарва хляба който няма образование и кетап.
Не съм видял досега Запада да бяга на Изток или бъркам нещо ?
Когато пазара е прозрачен и не владее от мутри и перачи реагира на паричната политика и цената на кредита,това е !Колкото е по непрозрачен толкова повече загуби може да,реализираш,справка 2009 ,2014 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Швеция наду голям ръст в последните 5 години. И не само в Стокхолм, в градове по периферията. Охлади се от кредитната политика, а и от многото навлеци които се нахлузиха там. Социал като семки на стадиона. Извинете, драги икономисти, но това рефлектира върху данъци и всякакви форми на вземания. Цоциал аз в Близкия изток не съм видял. Немаш ли работа си навън от държавата. И за жълти стотинки да работиш ще спиш в спалня от 70 човека и те возят на работа с рейс. За две смени ще изкараш по две. От 4 сутринта като станеш, та до 22 часа вечерта. Ще пратиш на семейството си да има хляб за децата и да могат да учат. Това е. Така се изкарва хляба който няма образование и кетап.
швеците тепърва ще ги наблюдаваме, защото много хора си представят, че като ни заселят хора от северна африка и близкия изток - тъмните ни прозорци ще се напълнят и ще станат златни...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
При швеците е хладно - защо им пада пазарът?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Много си заблуден.От финанси разбираш даже по- малко отколкото от бридж.
Коментар
-
ама нали климата
Всъщност нещата донякъде са и климатични, но основно гугълски. Много хора в Африка макар и бедни имат понякога достъп до нет и телефон и виждат разбират материалният свят на живота ей там през средиземно.... и го поискват. А сегашната и бъдещата политика ще бъде препувалите го да се приемат щото демографско-пенсионно и дългово Европа е финито....трябват хамстерчета / нема връзка с Ратко :-)/...млади , а може и надарени щото има много дъгови пъстърви....
Коментар
-
Не го следя него и въобще акциите, но не е проблем да не познаеш нещо там. То и да четеш отчети, информираш се пак повечето пъти няма да познаеш защото инфото го имат хора преди теб....Понякога ще познаваш и печелиш, но с батковците които държат ножа и хляба играта е неравностойна. ''Нормалните варианти са 2 - играеш за кеф с малки суми или на индекси / но тук рисковете са в посредническата посока/
Коментар
Коментар