If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съвпадение жестоко е със снимката, у бугарска софия средно на две години стават кражби по панелките.
Измаза ли у Редута, продаде ли го ?
Не съм влизал от година тука.
Аз гледам, че ти изобщо и в темата не си влизал. Тази персонална атака, за някои хора, странични четящи темата, сигурно би изглеждала изненадваща, но аз имам и предположения откъде идва. Моите дела, са си мои, не съм длъжен да се отчитам на някого....
Е, па ценни са аз затова имам и къща. Само не знам, защо ми снима блока на мои роднини, точно в момента в който опитаха домова кражба??? Участието ти трябва да се изясни!
съвпадение жестоко е със снимката, у бугарска софия средно на две години стават кражби по панелките.
Кольо, от години не съм стъпвал у келявата Слатина.
Апаши под път и над път, по тия блокчета всеки знае всичко за всеки, не е трудно.
За това къщите са ценни.
Е, па ценни са аз затова имам и къща. Само не знам, защо ми снима блока на мои роднини, точно в момента в който опитаха домова кражба??? Участието ти трябва да се изясни!
Х-У имаме престъпник в темата, ще му се изиска акаунта. Снимал е блока, където се е опитал да влезе в един апартамент на роднини!
Кольо, от години не съм стъпвал у келявата Слатина.
Апаши под път и над път, по тия блокчета всеки знае всичко за всеки, не е трудно.
За това къщите са ценни.
Май ще ни приемат във ЕЗ тая година и ще спре изпирането на денги, тоест имотите поемат надолу,
всеки имигрант се прибра вече, а се застрои 20% повече тая година по вади и ливади.
Отделно у САЩ иде криза и рецесия.
е, сам си го набута, че си много умен.
Да, толкова е инфлацията 25-35% ВСЯКА ГОДИНА.
Ама със ТОЛКОВА ли се качват имотите вре, историче ?
Ако живееш дълго, ще видиш Тъмните векове от 13 до 18 век. Значи, имотите ги е изяла тая галопираща инфлация, вече ПЕТ години, а идват още поне ПЕТ.
Най-мразя Лидълски излияния привечер.
Блок 43 срещу училището познат ли ти е ??
Чудесно си играеш с огъня младежо, продължавай в този дух, така ще се опариш, че ти е бедна фантазийката...като мразиш излияния привечер, затваряй, не чети...
Да, в момента чакаме да бъйляса борда.
И да префиксират курса към еврото на 1:7, 1:10, или 1:12
Вероятно няма да отнеме много време.
Неизбежното предстои при такава инфлация...
За съжаление, твоята мечта, дори да се сбъдне, акаунта ми в евро, превишава този в лева 2,5 пъти
е, сам си го набутах, че съм много умен.
Ако живееш дълго, ще видиш Тъмните векове от 13 до 18 век. Значи, имотите ги е изяла тая галопираща инфлация, вече ПЕТ години, а идват още поне ПЕТ.
Блок 43 срещу училището познат ли ти е ??
Хахаха, и като не се качват с толкова, тебе какво те бърка? Познат ми е блока, ама на теб не ти е познат явно. Разнищваме един проблем с домови крадци-наркомани. Аматьори са, ще ги хванем скоро...
Благодаря ти за мнението искрено! Вече имаме следа.
Ми те имотите са в евро, Фрости. Колко левчета ще треа да шариш за имотче, мое ли да сметнеш?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
е, сам си го набута, че си много умен.
Коментар