If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.
Само да те питам, чувал ли си - комисиона остава същия даже по-висок, но искам тази цена. Ако не довиждане! Нали пазарът е на купувача според младоците чакали тук.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Хахахаха, представям си как обикалят, мислят, разглеждат и викат ще видим. И на следващия обект. 100те национални туристически обекта! Носят ли си картончета за подпис че са ги посетили?
Преди носеха едни книжки. Раздават ги по туристическите обекти. Искат ми печат...
Той че ще изкара ще изкара, но преди това такива ползи ще ми донесе с подхода и самата сделка/цена че ти това като финансист не можеш да смяташ. Вас са ви учили да трупате полза спечелили 10 евра, а загубили от протакане и чекане или пропуснати ползи 1000€. Такива финансисти сте. Сори, нищо лично, но нали гледам и твоите колеги които изчисляваха че немаме нужда от ток и мощности. Пример. Мога да изброявам стотици.
Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.
Всеки, който иска да купи, първо трябва да ми каже дали има пари и то колко, за да знам дали мога да купя имота, който иска...
Иначе е турист...
Хахахаха, представям си как обикалят, мислят, разглеждат и викат ще видим. И на следващия обект. 100те национални туристически обекта! Носят ли си картончета за подпис че са ги посетили?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар