IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдаа, Радомир като локация е 3 пъти по-добра опция от Карлово, но да поддържам сам цяла къща не ми е приоритет. Търся само етаж, та съседите да поддържат двора.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Ето един имот който може би си заслужава. Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 119000 лв. :: imot.bg Обява

100м2 + таван + мазе + законен гараж, НО без придобивката на снимка 4, не бих го купил.
      Огледална има в Радомир -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9khvyl&f1=1

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j168820014860289&slink=9khvyl& f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        алекс, пак триете по инерция.

тройчо, пазарувахте ли в турция?
        Яко ме модерираха, ще повторя, а съобщенията през телефона не ми вървят. Не съм а и няма май да ходя, на финала преди мебелите съм, намерих наскоро едни турци с представителство в България, на български говорят, ако някой иска ще дам координати.

Коментар

• Ето един имот който може би си заслужава. Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 119000 лв. :: imot.bg Обява

100м2 + таван + мазе + законен гараж, НО без придобивката на снимка 4, не бих го купил.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

за евго я мислех...
            Ще почака малко , жена ми се връща на работа края на септември и ще я помоля да проучи въпроса....

Коментар

• Какво ще кажете за едно мини торнадо още днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не знам.Да нямаш подобна позната ?
                Ако я мислиш за Евго, той предпочита да чисти двора на къщата в Априлци :-)
                за евго я мислех...
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Аз даже им се чудя защо въобще гледат в имотите след като няма на кой да ги оставят

Всяка една стотинка която похарчат за имот е пропуснато от тях преживяване, както и всеки лев който оставят след себе си в банка

От тази страна напълно разбирам мисленето им - Яж пий плащай си наема и си носи новите дрехи
                  Нека всеки прави това, което най-добре умее, другото го има на пазара. Дейвид Рикардо

Коментар

Не знам.
                    Ратко пък следи какво става с дупката на зелено и почти няма свободно време. Добре че е форума и уеб камерата на строежа.

Коментар

Точно това си го представях и се опитвам да го обясня .
                      Проблема е че голяма част от колегите олимпийци нямат деца или дори парт. Живеят сами и мислят само за себе си. Гледната точка и очаквания са различни....
                      А ако имотите са за повече....е трябва да продадат някой , за да платят данъка....
                      То няма как да е различно при толкова дългово задлъжнели държави....От някъде трябва да се прибира кеш.
                      Аз даже им се чудя защо въобще гледат в имотите след като няма на кой да ги оставят

Всяка една стотинка която похарчат за имот е пропуснато от тях преживяване, както и всеки лев който оставят след себе си в банка

От тази страна напълно разбирам мисленето им - Яж пий плащай си наема и си носи новите дрехи

Коментар

има ли фейсбук?
                        Не знам.Да нямаш подобна позната ?

Коментар

• Лятно поскъпване на горивата, при пропан-бутана ще е с поне 20 стотинки

Заредихте ли или няма огледи и това няма значение?

https://www.24chasa.bg/biznes/article/15024025

Коментар

Последният беше на реалната цена при това беше отдавна когато никой не го правеше , купя ли сега пак ще е на реална цена.
                            И разбира се че данъците са важни, ако не ги гледам ще прахосам изработеното , а то е честно и с платени данъци. Не ми е паднало от някъде нито съм го откраднал. Ако не съблюдавам данъците то тогава имотните инвестиции биха безсмислени в дългосрочен план. Например много по-добре е да взема ЕТФ-а на Радев от апарт в Париж щото данъчната политика на Франция и всички Западни държави правят имотните инвестиции от простосмъртни за губещи. У нас засега не е така / ще стане/ и все още имотите имат смисъл според мен.
                            Това за което мисля е къде и как децата ми биха имали по-добър живот. Засега по всички критерии мястото за това е у нас - живота им особено в Европа би бил несравнимо по-лош поради среда , хора за семейство, данъци всичко.... Единтвеното предимство на Европа са тротоарите....
                            Нямам никакъв проблем с други раси и народности - имам колеги от всички видове и работя идеално с тях, дори на мюсюлманите им проверявам храната по кръчмите дали е със свинско и алкохол , но не искам децата ми да създават семейство с такива и съответно внуци . Нее е темата да ти разказвам какво е отношението към жените им на уж интелигентни мюсюлмани говорещи 4-5 езика и с 6 цифрен годишен доход .... ПОТРЕСАВАЩО - третират ги като вещи и подчовеци .... Да поставя дъщеря ми в такава среда ?! Трябва да съм луд да го допусна.....,
                            Сега се сещам , че жена ми има нова колежка от около година - момиче около 30те на Българи прибрали се у нас от отвъдморска държава .... Хубаво момиче и доста умно и възпитано и жена ми я пита там неко мъж не си ли намери ? И тя и отвръща - няма какво да намеря само тъмни и азиатци са на пазара , а аз не ги харесвам бели нема.... Разбираш ли семейство което е изкарало десетилетия там изкарали са кеш са се прибрали у нас за да може дъщеря им / израснала там от няколкогодишна/ да има нормално семейство и бъдеще....
                            има ли фейсбук?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                              Представи си Песи децата ти наследяват къщата ти за 1 милион и трябва да платят 270к данък наследство

Ако ги нямат те трябва да изтеглят заем и при сегашните лихви от 6+% това прави около 1500 на месец само за лихви като се добави и главницата ще плащат по над 3000 на месец само за да живеят в бащиният си дом

Найс а??
                              Точно това си го представях и се опитвам да го обясня .
                              Проблема е че голяма част от колегите олимпийци нямат деца или дори парт. Живеят сами и мислят само за себе си. Гледната точка и очаквания са различни....
                              А ако имотите са за повече....е трябва да продадат някой , за да платят данъка....
                              То няма как да е различно при толкова дългово задлъжнели държави....От някъде трябва да се прибира кеш.

Коментар

Последният беше на реалната цена при това беше отдавна когато никой не го правеше , купя ли сега пак ще е на реална цена.
                                И разбира се че данъците са важни, ако не ги гледам ще прахосам изработеното , а то е честно и с платени данъци. Не ми е паднало от някъде нито съм го откраднал. Ако не съблюдавам данъците то тогава имотните инвестиции биха безсмислени в дългосрочен план. Например много по-добре е да взема ЕТФ-а на Радев от апарт в Париж щото данъчната политика на Франция и всички Западни държави правят имотните инвестиции от простосмъртни за губещи. У нас засега не е така / ще стане/ и все още имотите имат смисъл според мен.
                                Това за което мисля е къде и как децата ми биха имали по-добър живот. Засега по всички критерии мястото за това е у нас - живота им особено в Европа би бил несравнимо по-лош поради среда , хора за семейство, данъци всичко.... Единтвеното предимство на Европа са тротоарите....
                                Нямам никакъв проблем с други раси и народности - имам колеги от всички видове и работя идеално с тях, дори на мюсюлманите им проверявам храната по кръчмите дали е със свинско и алкохол , но не искам децата ми да създават семейство с такива и съответно внуци . Нее е темата да ти разказвам какво е отношението към жените им на уж интелигентни мюсюлмани говорещи 4-5 езика и с 6 цифрен годишен доход .... ПОТРЕСАВАЩО - третират ги като вещи и подчовеци .... Да поставя дъщеря ми в такава среда ?! Трябва да съм луд да го допусна.....,
                                Сега се сещам , че жена ми има нова колежка от около година - момиче около 30те на Българи прибрали се у нас от отвъдморска държава .... Хубаво момиче и доста умно и възпитано и жена ми я пита там неко мъж не си ли намери ? И тя и отвръща - няма какво да намеря само тъмни и азиатци са на пазара , а аз не ги харесвам бели нема.... Разбираш ли семейство което е изкарало десетилетия там изкарали са кеш са се прибрали у нас за да може дъщеря им / израснала там от няколкогодишна/ да има нормално семейство и бъдеще....
                                Охо, то отношението на българските мъже към жените все едно е по-различно. За оная мутра не чу ли, дето нарязал приятелката си? Масова практика в БГ. Ганьо е е голям, щото е краднАл, кара 20 годишно Беимве и може да бие жена си, може да шофира пиян и дрогиран и да го пускат, може за кеф да убие животно, може за кеф да си хвърли стария матрак в горичката край пътя- всички тези неща безнаказано. Това е профилът на българина (не говоря за римлянина) живеещ в БГ.

А на мадамата, дето не си е намерила мъж, със сигурност цветът на кожата при мъжете е най-малкият проблем. Предполагам има котка.

Коментар

Working...
                                X