Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЕто един имот който може би си заслужава. Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 119000 лв. :: imot.bg Обява
100м2 + таван + мазе + законен гараж, НО без придобивката на снимка 4, не бих го купил.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9khvyl&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j168820014860289&slink=9khvyl& f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеалекс, пак триете по инерция.
тройчо, пазарувахте ли в турция?
Коментар
-
Ето един имот който може би си заслужава. Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 119000 лв. :: imot.bg Обява
100м2 + таван + мазе + законен гараж, НО без придобивката на снимка 4, не бих го купил.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за евго я мислех...
Коментар
-
Какво ще кажете за едно мини торнадо още днес?
EUR HCOB Germany Manufacturing PMI (Jul) 38.8 38.8 40.6
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам.Да нямаш подобна позната ?
Ако я мислиш за Евго, той предпочита да чисти двора на къщата в Априлци :-)
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Аз даже им се чудя защо въобще гледат в имотите след като няма на кой да ги оставят
Всяка една стотинка която похарчат за имот е пропуснато от тях преживяване, както и всеки лев който оставят след себе си в банка
От тази страна напълно разбирам мисленето им - Яж пий плащай си наема и си носи новите дрехи
Коментар
-
Не знам.
Коментар
-
Точно това си го представях и се опитвам да го обясня .
Проблема е че голяма част от колегите олимпийци нямат деца или дори парт. Живеят сами и мислят само за себе си. Гледната точка и очаквания са различни....
А ако имотите са за повече....е трябва да продадат някой , за да платят данъка....
То няма как да е различно при толкова дългово задлъжнели държави....От някъде трябва да се прибира кеш.
Всяка една стотинка която похарчат за имот е пропуснато от тях преживяване, както и всеки лев който оставят след себе си в банка
От тази страна напълно разбирам мисленето им - Яж пий плащай си наема и си носи новите дрехи
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има ли фейсбук?
Коментар
-
Лятно поскъпване на горивата, при пропан-бутана ще е с поне 20 стотинки
Заредихте ли или няма огледи и това няма значение?
https://www.24chasa.bg/biznes/article/15024025
Коментар
-
Последният беше на реалната цена при това беше отдавна когато никой не го правеше , купя ли сега пак ще е на реална цена.
И разбира се че данъците са важни, ако не ги гледам ще прахосам изработеното , а то е честно и с платени данъци. Не ми е паднало от някъде нито съм го откраднал. Ако не съблюдавам данъците то тогава имотните инвестиции биха безсмислени в дългосрочен план. Например много по-добре е да взема ЕТФ-а на Радев от апарт в Париж щото данъчната политика на Франция и всички Западни държави правят имотните инвестиции от простосмъртни за губещи. У нас засега не е така / ще стане/ и все още имотите имат смисъл според мен.
Това за което мисля е къде и как децата ми биха имали по-добър живот. Засега по всички критерии мястото за това е у нас - живота им особено в Европа би бил несравнимо по-лош поради среда , хора за семейство, данъци всичко.... Единтвеното предимство на Европа са тротоарите....
Нямам никакъв проблем с други раси и народности - имам колеги от всички видове и работя идеално с тях, дори на мюсюлманите им проверявам храната по кръчмите дали е със свинско и алкохол , но не искам децата ми да създават семейство с такива и съответно внуци . Нее е темата да ти разказвам какво е отношението към жените им на уж интелигентни мюсюлмани говорещи 4-5 езика и с 6 цифрен годишен доход .... ПОТРЕСАВАЩО - третират ги като вещи и подчовеци .... Да поставя дъщеря ми в такава среда ?! Трябва да съм луд да го допусна.....,
Сега се сещам , че жена ми има нова колежка от около година - момиче около 30те на Българи прибрали се у нас от отвъдморска държава .... Хубаво момиче и доста умно и възпитано и жена ми я пита там неко мъж не си ли намери ? И тя и отвръща - няма какво да намеря само тъмни и азиатци са на пазара , а аз не ги харесвам бели нема.... Разбираш ли семейство което е изкарало десетилетия там изкарали са кеш са се прибрали у нас за да може дъщеря им / израснала там от няколкогодишна/ да има нормално семейство и бъдеще....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеПредстави си Песи децата ти наследяват къщата ти за 1 милион и трябва да платят 270к данък наследство
Ако ги нямат те трябва да изтеглят заем и при сегашните лихви от 6+% това прави около 1500 на месец само за лихви като се добави и главницата ще плащат по над 3000 на месец само за да живеят в бащиният си дом
Найс а??
Проблема е че голяма част от колегите олимпийци нямат деца или дори парт. Живеят сами и мислят само за себе си. Гледната точка и очаквания са различни....
А ако имотите са за повече....е трябва да продадат някой , за да платят данъка....
То няма как да е различно при толкова дългово задлъжнели държави....От някъде трябва да се прибира кеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Последният беше на реалната цена при това беше отдавна когато никой не го правеше , купя ли сега пак ще е на реална цена.
И разбира се че данъците са важни, ако не ги гледам ще прахосам изработеното , а то е честно и с платени данъци. Не ми е паднало от някъде нито съм го откраднал. Ако не съблюдавам данъците то тогава имотните инвестиции биха безсмислени в дългосрочен план. Например много по-добре е да взема ЕТФ-а на Радев от апарт в Париж щото данъчната политика на Франция и всички Западни държави правят имотните инвестиции от простосмъртни за губещи. У нас засега не е така / ще стане/ и все още имотите имат смисъл според мен.
Това за което мисля е къде и как децата ми биха имали по-добър живот. Засега по всички критерии мястото за това е у нас - живота им особено в Европа би бил несравнимо по-лош поради среда , хора за семейство, данъци всичко.... Единтвеното предимство на Европа са тротоарите....
Нямам никакъв проблем с други раси и народности - имам колеги от всички видове и работя идеално с тях, дори на мюсюлманите им проверявам храната по кръчмите дали е със свинско и алкохол , но не искам децата ми да създават семейство с такива и съответно внуци . Нее е темата да ти разказвам какво е отношението към жените им на уж интелигентни мюсюлмани говорещи 4-5 езика и с 6 цифрен годишен доход .... ПОТРЕСАВАЩО - третират ги като вещи и подчовеци .... Да поставя дъщеря ми в такава среда ?! Трябва да съм луд да го допусна.....,
Сега се сещам , че жена ми има нова колежка от около година - момиче около 30те на Българи прибрали се у нас от отвъдморска държава .... Хубаво момиче и доста умно и възпитано и жена ми я пита там неко мъж не си ли намери ? И тя и отвръща - няма какво да намеря само тъмни и азиатци са на пазара , а аз не ги харесвам бели нема.... Разбираш ли семейство което е изкарало десетилетия там изкарали са кеш са се прибрали у нас за да може дъщеря им / израснала там от няколкогодишна/ да има нормално семейство и бъдеще....
А на мадамата, дето не си е намерила мъж, със сигурност цветът на кожата при мъжете е най-малкият проблем. Предполагам има котка.
Коментар
Коментар