Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Катуна можеше да е заврян някъде другаде, а на негово място да има квартал на равно разстояние от Банкя, Витоша и Света Неделя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега един доктор в България в момента ако не може да изкара поне половин милион кеш пара не ми ги хвали.Доктор и то вече на години с опит да няма състояние и да ходи да се влачи по банките не е геройство а е жалко но човека си знае .То търговските представители станаха шефове на медицински фирми ти ми говориш за доктори и ипотеки.Това е все едно да ти кажа как Бил Гейтс,живее на помощи не върви ..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Нямам намерение да изгарям нечии квартал, но огромната част от къщите там са незаконни. И е малко нагло може би най-доброто място в Софийската котловина да е и най-голямото гето.
Катуна можеше да е заврян някъде другаде, а на негово място да има квартал на равно разстояние от Банкя, Витоша и Света Неделя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеTepid живее във Факултета, но не съм го срещал да търси да изгражда затворен комплекс. Говорих с местните и всички вкупом взеха да ме питат кой е тоя, който ще им взема квартала. Успокоих ги, че иде реч за човек, който има проблем с главата. Те, обаче реагираха, като ужилени, кой е този Tepix? Обясних, че дори не предполагам, ама предвид несъответствия на аватар и неадекватни писания за полова принадлежност, е нужно снисхождение, а не линч
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. Човекът здрав и прав и работи. И цифри показва. В края на дните си бил. Те 70% от дихателите по на 35-45 не могат да му стъпят на малкия. Евала на човека. Явно малкия не му достига пАра и компресия. Та той взема.
Да бе, за Кавръка не не може. Но не е така. Преценяват и то както трябва.
Коментар
-
Tepiх живее във Факултета, но не съм го срещал да търси да изгражда затворен комплекс. Говорих с местните и всички вкупом взеха да ме питат кой е тоя, който ще им взема квартала. Успокоих ги, че иде реч за човек, който има проблем с главата. Те, обаче реагираха, като ужилени, кой е този Tepix? Обясних, че дори не предполагам, ама предвид несъответствия на аватар и неадекватни писания за полова принадлежност, е нужно снисхождение, а не линчLast edited by Bailor; 28.05.2023, 23:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо така мислиш? Дивия Лаврак се лови от морето - основно идва от Турция и Гърция.
От това което се предлага у нас по дребните чернокоп,сафрид,ципура,са ок,сьомгата я забрави пълна е с хормони,и тя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Щом на тази възраст са му одобрили ипотека от банка, трагичното и жалко не е за него, а за много по-млади хора, на, които никоя банка няма да им отпусне кредит. Всяка банка има цели отдели, които преценяват, кой има възможности, срокове за плащане и т. н....
Да бе, за Кавръка не не може. Но не е така. Преценяват и то както трябва.Last edited by bulgarian lev; 28.05.2023, 22:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да теглиш кредит на края на дните си и то ипотечен е жалко дори трагично,на никой не го пожелавам ...както и да е ,да е жив и здрав..
https://www.housingwire.com/articles...-rates-over-7/
В Щатите ипотечните минаха 7% вече..най високото ниво дотук..Last edited by Bailor; 28.05.2023, 23:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеВинаги съм си мислел, че най-хубавата географски точка на София е... Факултета. Високо, до лесопарк, гледка към Витоша, излаз на Околовръстното, на 10-15 мин от Света Неделя. За съжаление надали ще види луксозните затворени комплекси, които заслужава с това разположение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНякои ме питаха как човек на 64 години, мой колега е, доста по-голям от мен взе 150К евро кредит. Питах го. Човекът е подходил профи и в банка Райфайзен преди да я вземе ОББ. Имал перфектно кредитно досие и перфектен платец бил. Той вярно че през живота си е изплатил два апартамента все с кредит. 2,9% му е ГПР. Показал е доходи които са перфектни. След голямата вноска защото са му го дали за 6 години пак му остава доста. Не е ипотекирал даже друго жилище освен закупеното в Ливади Изток към Вазов (Триадица) частта - 64 кв м за 200К€. Обзаведено и само влизаш. Е, паркомясто нема.
ПП: освен това там се превежда заплатата му от основен трудов договор. А и пенсията му ще бъде там. Така се прави. Не чека да цъфнат налъмите.
https://www.housingwire.com/articles...-rates-over-7/
В Щатите ипотечните минаха 7% вече..най високото ниво дотук..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мс в случая май е метро станция
Коментар
-
Някои ме питаха как човек на 64 години, мой колега е, доста по-голям от мен взе 150К евро кредит. Питах го. Човекът е подходил профи и в банка Райфайзен преди да я вземе ОББ. Имал перфектно кредитно досие и перфектен платец бил. Той вярно че през живота си е изплатил два апартамента все с кредит. 2,9% му е ГПР. Показал е доходи които са перфектни. След голямата вноска защото са му го дали за 6 години пак му остава доста. Не е ипотекирал даже друго жилище освен закупеното в Ливади Изток към Вазов (Триадица) частта - 64 кв м за 200К€. Обзаведено и само влизаш. Е, паркомясто нема.
ПП: освен това там се превежда заплатата му от основен трудов договор. А и пенсията му ще бъде там. Така се прави. Не чека да цъфнат налъмите.Last edited by bulgarian lev; 28.05.2023, 22:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеКо стаа с тия пусти цени не имотьете? Срутихте ли ги вече? Свиркайте ако стане време за вход, че тук една нова кака се появи на хоризонта и така ми омая кратуната, че вече не знам в ЪП ли сме или сме в ДАУН.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар