IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно да споделиш от кой квартал си? Аз съм отраснал, като малък на ул. "Бръшлян" в квартала. Вече улицата е преименувана. Най-нагло и безцеремонно е да дойдеш от някое забутано село из някоя област в БГ в големия град и да почнеш да се разпореждаш къде, какво и как да се строи в столицата на България!!!
    Аз съм роден и израснал в Гевгелийски. Ще имаш да взимаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Катуна можеше да е заврян някъде другаде, а на негово място да има квартал на равно разстояние от Банкя, Витоша и Света Неделя.
      Катун!!!, какво разбираш под катун? В квартала има къщи, които италиянски граф би им завидил. Ти явно си някакъв расист за когото спешно трябва да се сезира администратора да те изключи завинаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега един доктор в България в момента ако не може да изкара поне половин милион кеш пара не ми ги хвали.Доктор и то вече на години с опит да няма състояние и да ходи да се влачи по банките не е геройство а е жалко но човека си знае .То търговските представители станаха шефове на медицински фирми ти ми говориш за доктори и ипотеки.Това е все едно да ти кажа как Бил Гейтс,живее на помощи не върви ..
        Имах колега, гръден хирург. Наложи се да се махне от моята болница, заплатата му не беше по-малко от 15-17 хилки. Но каза, три деца имам, разходи кви ли не. Па коли, па не знам кво си. Каза, аз пари за четиристаен или по-голям апарт в София нямам. Имам три деца. Не си мисли че като си чувал за шепа гангстери в медицинските среди като разни професори и академици и кардиохирурзи че всички доктори ги замерят с пари. Това е несериозно да го мислиш.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Нямам намерение да изгарям нечии квартал, но огромната част от къщите там са незаконни. И е малко нагло може би най-доброто място в Софийската котловина да е и най-голямото гето.
          Катуна можеше да е заврян някъде другаде, а на негово място да има квартал на равно разстояние от Банкя, Витоша и Света Неделя.
          Ще е интересно да споделиш от кой квартал си? Аз съм отраснал, като малък на ул. "Бръшлян" в квартала. Вече улицата е преименувана. Най-нагло и безцеремонно е да дойдеш от някое забутано село из някоя област в БГ в големия град и да почнеш да се разпореждаш къде, какво и как да се строи в столицата на България!!!

Коментар

Tepid живее във Факултета, но не съм го срещал да търси да изгражда затворен комплекс. Говорих с местните и всички вкупом взеха да ме питат кой е тоя, който ще им взема квартала. Успокоих ги, че иде реч за човек, който има проблем с главата. Те, обаче реагираха, като ужилени, кой е този Tepix? Обясних, че дори не предполагам, ама предвид несъответствия на аватар и неадекватни писания за полова принадлежност, е нужно снисхождение, а не линч
            Нямам намерение да изгарям нечии квартал, но огромната част от къщите там са незаконни. И е малко нагло може би най-доброто място в Софийската котловина да е и най-голямото гето.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така. Човекът здрав и прав и работи. И цифри показва. В края на дните си бил. Те 70% от дихателите по на 35-45 не могат да му стъпят на малкия. Евала на човека. Явно малкия не му достига пАра и компресия. Та той взема.
              Да бе, за Кавръка не не може. Но не е така. Преценяват и то както трябва.
              Виж сега един доктор в България в момента ако не може да изкара поне половин милион кеш пара не ми ги хвали.Доктор и то вече на години с опит да няма състояние и да ходи да се влачи по банките не е геройство а е жалко но човека си знае .То търговските представители станаха шефове на медицински фирми ти ми говориш за доктори и ипотеки.Това е все едно да ти кажа как Бил Гейтс,живее на помощи не върви ..

Коментар

• Tepiх живее във Факултета, но не съм го срещал да търси да изгражда затворен комплекс. Говорих с местните и всички вкупом взеха да ме питат кой е тоя, който ще им взема квартала. Успокоих ги, че иде реч за човек, който има проблем с главата. Те, обаче реагираха, като ужилени, кой е този Tepix? Обясних, че дори не предполагам, ама предвид несъответствия на аватар и неадекватни писания за полова принадлежност, е нужно снисхождение, а не линч
                Last edited by Bailor; 28.05.2023, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Защо така мислиш? Дивия Лаврак се лови от морето - основно идва от Турция и Гърция.
                  Много малко риби има които са диви и това че са диви не е гаранция че са чисти защото моретата и океаните просто вече са замърсени .Скумрията,атлантическата и по дребната такава са ок,иначе едрите са пълни с живак и те,рибата тон червената и черната също,тила пия, пангасиус също са замърсени.Лаврака като цяло си е мръсна риба.
                  От това което се предлага у нас по дребните чернокоп,сафрид,ципура,са ок,сьомгата я забрави пълна е с хормони,и тя.

Коментар

Щом на тази възраст са му одобрили ипотека от банка, трагичното и жалко не е за него, а за много по-млади хора, на, които никоя банка няма да им отпусне кредит. Всяка банка има цели отдели, които преценяват, кой има възможности, срокове за плащане и т. н....
                    Точно така. Човекът здрав и прав и работи. И цифри показва. В края на дните си бил. Те 70% от дихателите по на 35-45 не могат да му стъпят на малкия. Евала на човека. Явно малкия не му достига пАра и компресия. Та той взема.
                    Да бе, за Кавръка не не може. Но не е така. Преценяват и то както трябва.
                    Last edited by bulgarian lev; 28.05.2023, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Да теглиш кредит на края на дните си и то ипотечен е жалко дори трагично,на никой не го пожелавам ...както и да е ,да е жив и здрав..
                      https://www.housingwire.com/articles...-rates-over-7/

В Щатите ипотечните минаха 7% вече..най високото ниво дотук..
                      Щом на тази възраст са му одобрили ипотека от банка, трагичното и жалко не е за него, а за много по-млади хора, на, които никоя банка няма да им отпусне кредит. Всяка банка има цели отдели, които преценяват, кой има възможности, срокове за плащане и т. н....
                      Last edited by Bailor; 28.05.2023, 23:12.

Коментар

Винаги съм си мислел, че най-хубавата географски точка на София е... Факултета. Високо, до лесопарк, гледка към Витоша, излаз на Околовръстното, на 10-15 мин от Света Неделя. За съжаление надали ще види луксозните затворени комплекси, които заслужава с това разположение.
                        Така е ,вчера минах през Факултета понеже през Суходолска се спуснахме от Западния парк.Квартал като квартал ромски къщи палати мерцедеси,аудита е имаше и схлупени къщи ,там и българи има ,имат си къщи от едно време останали,но за географията и преди съм казвал че е топ най доброто място нещо като пловдивските тепета

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          Някои ме питаха как човек на 64 години, мой колега е, доста по-голям от мен взе 150К евро кредит. Питах го. Човекът е подходил профи и в банка Райфайзен преди да я вземе ОББ. Имал перфектно кредитно досие и перфектен платец бил. Той вярно че през живота си е изплатил два апартамента все с кредит. 2,9% му е ГПР. Показал е доходи които са перфектни. След голямата вноска защото са му го дали за 6 години пак му остава доста. Не е ипотекирал даже друго жилище освен закупеното в Ливади Изток към Вазов (Триадица) частта - 64 кв м за 200К€. Обзаведено и само влизаш. Е, паркомясто нема.
                          ПП: освен това там се превежда заплатата му от основен трудов договор. А и пенсията му ще бъде там. Така се прави. Не чека да цъфнат налъмите.
                          Да теглиш кредит на края на дните си и то ипотечен е жалко дори трагично,на никой не го пожелавам ...както и да е ,да е жив и здрав..
                          https://www.housingwire.com/articles...-rates-over-7/

В Щатите ипотечните минаха 7% вече..най високото ниво дотук..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мс в случая май е метро станция
                            Това обяснява мнението. Но пак нещо не ми е ясно при Бонвивана, хем не харесва витошката яка, разбираемо /имам колега кореняк драгалевчанин, все търси слънце да се напича през прозореца на офиса/ . Въпреки, че е баровец с продадени землища наоколо, не намира парите по дърветата и постоянно се оплаква, на какво точно отопление да заложи всяка зима. Има газова и въглищтна инсталации

Коментар

• Някои ме питаха как човек на 64 години, мой колега е, доста по-голям от мен взе 150К евро кредит. Питах го. Човекът е подходил профи и в банка Райфайзен преди да я вземе ОББ. Имал перфектно кредитно досие и перфектен платец бил. Той вярно че през живота си е изплатил два апартамента все с кредит. 2,9% му е ГПР. Показал е доходи които са перфектни. След голямата вноска защото са му го дали за 6 години пак му остава доста. Не е ипотекирал даже друго жилище освен закупеното в Ливади Изток към Вазов (Триадица) частта - 64 кв м за 200К€. Обзаведено и само влизаш. Е, паркомясто нема.
                              ПП: освен това там се превежда заплатата му от основен трудов договор. А и пенсията му ще бъде там. Така се прави. Не чека да цъфнат налъмите.
                              Last edited by bulgarian lev; 28.05.2023, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
                                Ко стаа с тия пусти цени не имотьете? Срутихте ли ги вече? Свиркайте ако стане време за вход, че тук една нова кака се появи на хоризонта и така ми омая кратуната, че вече не знам в ЪП ли сме или сме в ДАУН.
                                Във висините сме още. Чекаме. Ма и ние не знам какво. Парцели скъпи, материал скъп, майстори заети по 6 месеца напред. Къща на село 300 бона и то не кой знае какво, добре обзваедена. Само в Бухово грейна надежда тука. За изриване на 65 евра. Бухово си е топ локейшън. Не в Ихтиман все пак. Чудя се що не захлупват пичовете. София е това.

Коментар

Working...
                                X