IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

А така Евго! Ще почистиш задния двор на жонката подобаващо, сигурен съм. После няма да му се иска да си тръгне за швабско.
    Ще го оставим за теб.

Докато ние си пием бирата на припек,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

"Търся малко коте до 38г за сериозна връзка"

Относно имотите, преди няколко седмици споменах на една семейна комшийка (те имат пари и възможности), че в блока се продава голям апартамент 105 кв.м., ако искат да го купят.

А тя ми казва: "За какво ни е, нали ще умрем."

Та в тази връзка не бива човек да се лакоми за скъпи строителства, за луксозни строителства и т.н. Ако иска Джонката, може да ме покани за един уикенд в Априлци, ще вземем пиене и ще му помогна да почистим двора,
      А така Евго! Ще почистиш задния двор на жонката подобаващо, сигурен съм. После няма да му се иска да си тръгне за швабско.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Правилно си се ориентирал към немски баби. Лятото на вилата в албена ли ги ловиш?
        "Търся малко коте до 38г за сериозна връзка"

Относно имотите, преди няколко седмици споменах на една семейна комшийка (те имат пари и възможности), че в блока се продава голям апартамент 105 кв.м., ако искат да го купят.

А тя ми казва: "За какво ни е, нали ще умрем."

Та в тази връзка не бива човек да се лакоми за скъпи строителства, за луксозни строителства и т.н. Ако иска Джонката, може да ме покани за един уикенд в Априлци, ще вземем пиене и ще му помогна да почистим двора,

Коментар

Правилно си се ориентирал към немски баби. Лятото на вилата в албена ли ги ловиш?
          Тази година няма да допуснем Евго в Албена. Ще го изпратим в Априлци. Там пак ще е с немски, но не баби...
          Last edited by gbikov; 07.06.2023, 15:44.

Коментар

Вероятно има,

Но трябва да се държиш с тях както в "Круиз към щастието" и "Кораб на мечтите" - културно, джентълменски, без стрес, и накрая да си твърд,

Коментар

Наскоро, колко да е наскоро? През 2021?

Или пък си го гледаш редовно. И всеки път се изненадваш от един и същ момент.
              Бонке-виждам,че имаш голям интерес към моите коментари. Лошо няма-нормално е да имаш интерес към мъж като мен.
              И за да те задоволя напълно ще уточня,че филма го гледах миналата година и случката в този епизод напълно отразява народопсихологията на българите по отношение на недвижимите имоти и затова често го давам за пример по отношение на различни участници във форума.
              А дали съм го гледал наскоро или миналата година е без значение. Но ,за да те успокоя обещавам вече да пиша всичко в подробности и няма да правя неточности в бъдеще.
              Last edited by mirodes; 07.06.2023, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

с изключение на ние на турците
                ще ходиш ли към неро на 21-ви
                Жалко, точно се обнадеждих
                Аз вече съм там, пазя най-добрите места за шоуто

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Как да няма? Знаеш ли колко баби стоят самотни по пейките? Ако си по-галантен и вежлив, можеш и някое прашасало порше в гаража да подкараш.
                  Вероятно има,

Но трябва да се държиш с тях както в "Круиз към щастието" и "Кораб на мечтите" - културно, джентълменски, без стрес, и накрая да си твърд,

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Преди бях против кредити, въпреки че съм използвал, но си промених мнението като виждам накъде са подкарали влака.
                    Разбира се, има лош и добър дълг. Тръгнал съм от 0 и съм минал през финансови продукти за бедни, а сега каквото и да става имам умения и знания, които винаги могат да ме изкарат от всяка ситуация навсякъде, и който е мислил когато е трябвало, а не е блял, ще жъне в бъдеще каквото е посял.
                    Ако използвахме пари вместо валута 1 стижка дълг нямаше да имам. Виждам, че ще стигнат до краен предел, ами тогава по-добре да се възползвам докато още времето е на моя страна.
                    Мързеливите и неамбициозните нямат заеми само. Няма как да си честен и съвестен предприемач, без да си прибягнал до услугите на банката.

Коментар

Т.е. ние на турците например?
                      с изключение на ние на турците
                      ще ходиш ли към неро на 21-ви
                      Last edited by ratten; 07.06.2023, 15:04.

Коментар

Да, но във Виена няма добра работа за българи, освен ако не искаш да си обслужващ персонал.
                        Как да няма? Знаеш ли колко баби стоят самотни по пейките? Ако си по-галантен и вежлив, можеш и някое прашасало порше в гаража да подкараш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз си имам теория, че бившите колонии
                          ще си върнат с лихвите на империалистите
                          Т.е. ние на турците например?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами тия, дето би трябвало да живеят в центъра на Виена, живеят в Гринциг. Малко по-различно е разбирането за център в европейските столици. Бутиците само маскират резила. В един Брюксел, например, баш в центъра живеят конгоанците - в Иксел. Ами не е за влизане там. Белгийците им дават паспорти от чувство за вина, че са избили навремето 10 милиона от тях. Сега пък тия ще ги ликвидират.
                            и аз си имам теория, че бившите колонии
                            ще си върнат с лихвите на империалистите

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Съгласен съм с теб. Всички тарикати, които познавам, винаги са ме съветвали колкото и пари да имам, винаги да купувам на креди, ако ще и за образование на децата ми да става въпрос. Поради същото обяснение, което даде ти.
                              Преди бях против кредити, въпреки че съм използвал, но си промених мнението като виждам накъде са подкарали влака.
                              Разбира се, има лош и добър дълг. Тръгнал съм от 0 и съм минал през финансови продукти за бедни, а сега каквото и да става имам умения и знания, които винаги могат да ме изкарат от всяка ситуация навсякъде, и който е мислил когато е трябвало, а не е блял, ще жъне в бъдеще каквото е посял.
                              Ако използвахме пари вместо валута 1 стижка дълг нямаше да имам. Виждам, че ще стигнат до краен предел, ами тогава по-добре да се възползвам докато още времето е на моя страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Мисълта ми беше, че във Виена и то на сравнително централно място има тристайни в добър вид на цена 450к. В София читав тристаен под 300к няма изобщо, а на добрите места са дори по 400к-500к. Не е логично цените в София дори да се доближават до Виена на фона на разликата в Стандарта, а виждаш че е факт.
                                Да, но във Виена няма добра работа за българи, освен ако не искаш да си обслужващ персонал.

Коментар

Working...
                                X