If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Представяш ли си сега как тези които са купили на "някакъв връх" през 2017та как са се зазидали със собствено жилище, което не делят с мама и/или тати? Сигурен съм, че са купили много неизгодно, защото тогава беше балон и чакахме гоУемото МЯУ.
2017-та не беше връх, а началото на лудорията с тухлите.
до 2017-та беше ок, а след това не е ок
ти ако мислиш,че върхът ще е 2029/39(без значение) - си мисля, че активно си губиш времето тук с ежечасови постове фиксиран в 2-3 човека... това ли е смисълът на дискусията?
айде приятно броене на зазиданите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
единственият начин да се 'зазидаш' е като купиш неизгодно тухли (на някакъв връх).
Представяш ли си сега как тези които са купили на "някакъв връх" през 2017та как са се зазидали със собствено жилище, което не делят с мама и/или тати? Сигурен съм, че са купили много неизгодно, защото тогава беше балон и чакахме гоУемото МЯУ.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
когато метнеш един камък нагоре, той достига една точка и тръгва да пада обратно (това беше опорката на безимотния, зазидан индивид)
Тук обаче става нещо странно: камъка достига горната точка и си остава там, даже вероятно ще тръгне пак нагоре от тази точка.
Лошоооо, ло-шо, вече и законите на физиката не важат за цените на имотите.
единственият начин да се 'зазидаш' е като купиш неизгодно тухли (на някакъв връх). останеш без капитал и се радваш на 4-те стени от които не може да се измъкнеш - това в добрият случай, защото може да купиш и нещо, в което години да не можеш да влезеш - за справка вече повече от един репортажи на Нова за хора купили (някои с ипотеки и под наем) и чакащи акт16 за сгради, които си стоят без акт..
това го разбирам като истинско зазиждане
докато имаш капитал и финансова свобода (липса на сериозни дългове) - думата зазиждане важи за всеки друг, но не и за теб
Проблема знаеш ли какъв е ...Семирамида е ПОРЕДНИЯ такъв проект закъсал много станаха напослвдък
на мен ми прави впечатление (няколко сгради) - бурното строителство докато стигнат до ниво покрив и после бам....няма никой
дали почват нови обекти, а купилите на зелено се радват и пляскат, че сградата е до покрив нз, но прави впечатление.
дано ги довършат, че 10г празни строежи не е готино да стърчат в кварталите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На този пазар не могат да си позволят да участват всички
ха хахаха, този етап, ще става все по-дълъг!
когато метнеш един камък нагоре, той достига една точка и тръгва да пада обратно (това беше опорката на безимотния, зазидан индивид)
Тук обаче става нещо странно: камъка достига горната точка и си остава там, даже вероятно ще тръгне пак нагоре от тази точка.
Лошоооо, ло-шо, вече и законите на физиката не важат за цените на имотите.
Текста по-долу го видях и копирах от една брокерска група във фейсбук, та да си знаете и да внимавате със зеленото!
"Колеги, мой клиент иска да си продава имотите, които е взел на зелено в комплекс Семирамида във Витоша. Строежът там е силно изостанал/изоставен, та търся насоки/съвети, дали има смисъл да се правят опити за продажба или да го посъветвам да си чака Акт 16, когато и да е това.
Ще съм благодарна за всякаква информация!
Благодаря предварително!"
Проблема знаеш ли какъв е ...Семирамида е ПОРЕДНИЯ такъв проект закъсал много станаха напослвдък
На този пазар не могат да си позволят да участват всички
ха хахаха, този етап, ще става все по-дълъг!
Текста по-долу го видях и копирах от една брокерска група във фейсбук, та да си знаете и да внимавате със зеленото!
"Колеги, мой клиент иска да си продава имотите, които е взел на зелено в комплекс Семирамида във Витоша. Строежът там е силно изостанал/изоставен, та търся насоки/съвети, дали има смисъл да се правят опити за продажба или да го посъветвам да си чака Акт 16, когато и да е това.
Ще съм благодарна за всякаква информация!
Благодаря предварително!"
Амааа…. как така ще свалят лихвите?! Нали уж инфлация щехме да бориме?! Откъде-накъде?! Ще взема да драсна един имейл до Лагард, че това на нищо не прилича?! Аман вече, все Купата да познава. Писна ми!
Добро утро!
Има ли медицински термин на това някой сам да си говори?
Еми намери си истинска работа/бизнес, започни да изкарваш повече и спри да гледаш само нискокачествените имоти (или, за бога, излез под наем)
Не съм брокер, просто за по-семплите хора тук, всеки който е на различно от тяхното мнение е такъв.
Разбирам ги и не им се сърдя, на някои от тях им е непосилно да построят теза (или дори две логически свързани изречения)
В Сф почти няма качествени имоти и нямам предвид само качество на вложени материали и изпълнение, а гледам цялостната картина - инфраструктура, заобикаляща сред и т н. Затова по-хубав апартамент от собствения ми на този етап едва ли ще намеря (гледам съотношение цена-качество).
Ти, като не си чак толкова семпъл човек, можеш ли да съставиш поне едно изречение без думата "наем"?
Пазарите очакват централната банка на еврозоната да постави на пауза увеличението на лихвите и значителни намаления през втората половина на 2024 г.
Амааа…. как така ще свалят лихвите?! Нали уж инфлация щехме да бориме?! Откъде-накъде?! Ще взема да драсна един имейл до Лагард, че това на нищо не прилича?! Аман вече, все Купата да познава. Писна ми!
Коментар