Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://19min.bg/news/novini_8/spetc...sh-184705.html
Спецов събра с 2 млрд. по-малко ДДС, хазната в дефицит въпреки ошушкания БЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нещо повече, много специалисти в бранша предупреждават за предстоящ засилен ръст на цените...
за да катерят вечно цените трябва да има нови и нови хора, които да искат да купуват, а в България с тази демография - точно хората са проблем или по-скоро липсата на хора.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Ще предупреждават нали са "специалисти в бранша" и с това си вадят хляба.
Аз предупреждавам за изтрезвяване, фалити и спекула и предстоящо коригиране на много от нескупосаните им коптори, които в никоя нормална държава не биха ги пуснали дори за продан.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Искаш да кажеш, че много от заинтересованите лица в бранша предупреждават за ръст на цените!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нещо повече, много специалисти в бранша предупреждават за предстоящ засилен ръст на цените...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз предупреждавам за изтрезвяване, фалити и спекула и предстоящо коригиране на много от нескупосаните им коптори, които в никоя нормална държава не биха ги пуснали дори за продан.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
===2039===
Кой купил, купил, кой зазидан-зазидан. Това е положението. Цените на имотите са само нагоре, до 2039та спад не чакайте.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо строителната индустрия в света все още страда от недостиг на служители и какви са решенията? - Investor.bg
Когато няма работна ръка в строителния бранш какво се случва? Вариантите са два:
1. Произвеждат се по-малко жилища---->съответно цените нагоре.
или
2. Вдигат се заплатите в бранша----> съответно това рефлектира в цените---->НАГОРЕ.
===2039===
Кой купил, купил, кой зазидан-зазидан. Това е положението. Цените на имотите са само нагоре, до 2039та спад не чакайте.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Първо да кажа, Вълчо съм. Второ.... гъз знае и 2, и 200И мен 10 на месец не ми стигат в момента за 3-членно семейство, а на други не им стигат и 100. Трети пък го карат скромно и са доволни от живота - нито се занимават с бамки, нито хазяи, нито гонят някакви цели. Радват се на близките и че са здрави. Кой както си го направи. Но нека си кажем истината.... в България средния келеш получава 1500 заплата и носи телефон за 3000 в джоба. И после викат СЪСИПАА Я ТАА ДЪРЖАВА. Това е извратеното.
- 1 like
Коментар
-
Първо да кажа, Вълчо съм. Второ.... гъз знае и 2, и 200И мен 10 на месец не ми стигат в момента за 3-членно семейство, а на други не им стигат и 100. Трети пък го карат скромно и са доволни от живота - нито се занимават с бамки, нито хазяи, нито гонят някакви цели. Радват се на близките и че са здрави. Кой както си го направи. Но нека си кажем истината.... в България средния келеш получава 1500 заплата и носи телефон за 3000 в джоба. И после викат СЪСИПАА Я ТАА ДЪРЖАВА. Това е извратеното.
- 1 like
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Няма да е много. Около 4к отиват на семейство за храна, режийни, дрехи, транспорт. Вече 6к семеен доход не стига за нещо повече от малък двустаен, ако нямат нещо спестено/наследено. Докога така? 200к евро за 70м2 гипсокартон!И мен 10 на месец не ми стигат в момента за 3-членно семейство, а на други не им стигат и 100. Трети пък го карат скромно и са доволни от живота - нито се занимават с бамки, нито хазяи, нито гонят някакви цели. Радват се на близките и че са здрави. Кой както си го направи. Но нека си кажем истината.... в България средния келеш получава 1500 заплата и носи телефон за 3000 в джоба. И после викат СЪСИПАА Я ТАА ДЪРЖАВА. Това е извратеното.
Last edited by ivanvg93; 03.09.2023, 19:24.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Тогава според това ЧСИ пазарните са 800е в Редута? А не 2500е както си въобразява форума!
- 1 like
Коментар
Коментар