Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ще ми се някой да обясни и накъде е обърната стената от стъклени тухли. В никое друго помещение не я виждам. Може да е към спалнята, ама тогава тая спалня има две врати - втората да не е изхода на апартамента? Абе не го разбирам . Абстрактно
надушва ги бъртрам сгодните обяви, спор нямаLast edited by ratten; 08.07.2023, 23:31.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Повдигачи, защо сте толкова изнервени, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
едната част прилича на магазин
в другята мернах спалня
набито око има бъртрам
добре, че не е взел занаята на майк си
Коментар
-
Това не трябваше да му го казваш, че Адрола ще се депресира...
Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
И за протокола не съм на бюджетна издръжка.Съпругата ми е учителка и е на бюджетна издръжка. Но не е държавен служител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
едната част прилича на магазин
в другята мернах спалня
набито око има бъртрам
добре, че не е взел занаята на майк си
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма сми в това, което пишеш, защото mirodes и семейството му са на бюджетна издръжка (общински или държавен все тая)
Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Какво е туй, някакъв недопреработен склад, нещо не го разбирам
в другята мернах спалня
набито око има бъртрам
добре, че не е взел занаята на майк сипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9gpxx5&f1=3
грабвай до ловен парк (дианабад)
85% от обявите в София са под тази цена (1800) .. и не са бусманци, ботунец, левски г и искър... говорим за хиляди жилища...
- 1 like
Коментар
-
Шегувкам се колега.
Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!
А тъмнозелени не ходят на тия плажове. Щото ако отидат и останалите посетители спират да ходят.
Стига с тия опорки как в провинцията тъмнозелените били превзели всичко. Не че ги няма ,,ама си ходят на точно определени места.Last edited by mirodes; 08.07.2023, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Не давай повече инфо на завистливи калинки, които се хранят с държавна пара, но искат да затрият държавата. Кажи им, че няма живот извън четирите града, освен в Радомир.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Прочете ли какво съм написал относно живота в града,в който живея?Посочи конкретни неща ,които липсват. С аргументи, а не щом не бил Пловдив, значи не струвал.
Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!Last edited by Traicho_80; 08.07.2023, 22:49.
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9gpxx5&f1=3
грабвай до ловен парк (дианабад)
85% от обявите в София са под тази цена (1800) .. и не са бусманци, ботунец, левски г и искър... говорим за хиляди жилища...
Коментар
-
Ако областния град не е Пловдив не ми го хвали
Коментар
Коментар