IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Това не трябваше да му го казваш, че Адрола ще се депресира...
    Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
    Ами, аз и теб ще те поканя, няма проблем, щом си ми колега в инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ще ми се някой да обясни и накъде е обърната стената от стъклени тухли. В никое друго помещение не я виждам. Може да е към спалнята, ама тогава тая спалня има две врати - втората да не е изхода на апартамента? Абе не го разбирам . Абстрактно
      изобщо не знам, сякаш гледах 2 или 3 недвижимости
      надушва ги бъртрам сгодните обяви, спор няма
      Last edited by ratten; 08.07.2023, 23:31.
      препоръка е

Коментар

Повдигачи, защо сте толкова изнервени, а?
        кой това

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

едната част прилича на магазин
          в другята мернах спалня
          набито око има бъртрам
          добре, че не е взел занаята на майк си
          Ще ми се някой да обясни и накъде е обърната стената от стъклени тухли. В никое друго помещение не я виждам. Може да е към спалнята, ама тогава тая спалня има две врати - втората да не е изхода на апартамента? Абе не го разбирам . Абстрактно

Коментар

Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
            Явно моята личност много те вълнува.Аз пък не се интересувам от твоята. Нито пък от нечия друга.Интересувам се само от интересни мнения. За жалост са все по-малко.
            И за протокола не съм на бюджетна издръжка.Съпругата ми е учителка и е на бюджетна издръжка. Но не е държавен служител.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в другята мернах спалня
              набито око има бъртрам
              Повдигачи, защо сте толкова изнервени, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

няма сми в това, което пишеш, защото mirodes и семейството му са на бюджетна издръжка (общински или държавен все тая)

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Какво е туй, някакъв недопреработен склад, нещо не го разбирам
                  в другята мернах спалня
                  набито око има бъртрам
                  препоръка е

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9gpxx5&f1=3

грабвай до ловен парк (дианабад)
                    кажи чес'но, ти ще се набуташ ли там?
                    препоръка е

Коментар

85% от обявите в София са под тази цена (1800) .. и не са бусманци, ботунец, левски г и искър... говорим за хиляди жилища...
                      Какво е туй, някакъв недопреработен склад, нещо не го разбирам

Коментар

Шегувкам се колега.
                        Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!
                        Е кой е казал, че са морски плажове?Аз и в момента почивам на хотел с подобни плажове.
                        А тъмнозелени не ходят на тия плажове. Щото ако отидат и останалите посетители спират да ходят.
                        Стига с тия опорки как в провинцията тъмнозелените били превзели всичко. Не че ги няма ,,ама си ходят на точно определени места.
                        Last edited by mirodes; 08.07.2023, 23:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Не давай повече инфо на завистливи калинки, които се хранят с държавна пара, но искат да затрият държавата. Кажи им, че няма живот извън четирите града, освен в Радомир.
                          няма сми в това, което пишеш, защото mirodes и семейството му са на бюджетна издръжка (общински или държавен все тая)
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Прочете ли какво съм написал относно живота в града,в който живея?Посочи конкретни неща ,които липсват. С аргументи, а не щом не бил Пловдив, значи не струвал.
                            Шегувкам се колега.
                            Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!
                            Last edited by Traicho_80; 08.07.2023, 22:49.

Коментар

85% от обявите в София са под тази цена (1800) .. и не са бусманци, ботунец, левски г и искър... говорим за хиляди жилища...
                              Той нарочно избира надути и нереални обяви за,да си чеше безумната душица

Коментар

Ако областния град не е Пловдив не ми го хвали
                                Прочете ли какво съм написал относно живота в града,в който живея?Посочи конкретни неща ,които липсват. С аргументи, а не щом не бил Пловдив, значи не струвал.

Коментар

Working...
                                X