Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Лорде непрекъснато показваш колко си прост ама простено ти е.
Сега по поста,
- как точно разбра, че съм завистлив, кое в поста ме "издаде"
- кой е симпатягата дето ти е "казал", каква е професията ми?
Всички четящи темата от по дълго време знаят какво си ти. Знаят, че си измисляш, знаят, че лепиш етикети, но простено ти е, комплексарите сте така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Значи, ако считаме мнението ти за истина от душа и сърце, както си сметнал и капиталовата им, ти вътрешно противно на понижителските си нагласи, си пар екселанс ПОВИШИТЕЛ! Благодаря за искренното мнение!
Поздравления за инвеститорския нюх!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ти пък да се набуташ баш преди срива 2019-та
А сега в задачата се пита?
Цените ще се върнат на 45к или наемите ще наваксат
Коментар
-
За паунди имах реч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Малко е, но е добре да уточниш валута!
За рубли е малко!
Коментар
-
Не му се връзвай на варненското хю...е, полаксчо, той е много завистлив. По спомен, някой ми беше казал, че работи като медицинска сестра или помощник адвокат, оня дето разнася артиите за подпис. Може и да не съм точен, ама не мога да следя кариерното развитие на цялото понижително войнство...най-смехотворен е проф. Юлка, по-забавен е от Чарли Чаплин...
Сега по поста,
- как точно разбра, че съм завистлив, кое в поста ме "издаде"
- кой е симпатягата дето ти е "казал", каква е професията ми?
Всички четящи темата от по дълго време знаят какво си ти. Знаят, че си измисляш, знаят, че лепиш етикети, но простено ти е, комплексарите сте така.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Панеляците ще ни надживеят гарантирано, също така ще надживеят и голяма част от "новото строителство". 40 квадрата панеляк е по- голям от 60 квадрата " ново строителство" ( лично съм мерил с ролетка
) А цените в момента на нито един вид имоти не са нормални и не стават за инвестиция( поне за София, другите пазари не ги следя) Първия маломерен панеляк който купих края на 2019 за 45 хиляди евра в момента е 75-80 , а наемите са с 50 лева отгоре спрямо тогава
А сега в задачата се пита?
Цените ще се върнат на 45к или наемите ще наваксат
Коментар
-
Значи моя панеляк, който е 60м2, се равнява на ново 80м2.И аз така го мислех, но е ценно да го чуя и от колега понижител! Как мислиш 200 бонбона само за него алчност ли е?
За рубли е малко!
- 1 like
Коментар
-
Панеляците ще ни надживеят гарантирано, също така ще надживеят и голяма част от "новото строителство". 40 квадрата панеляк е по- голям от 60 квадрата " ново строителство" ( лично съм мерил с ролетка
) А цените в момента на нито един вид имоти не са нормални и не стават за инвестиция( поне за София, другите пазари не ги следя) Първия маломерен панеляк който купих края на 2019 за 45 хиляди евра в момента е 75-80 , а наемите са с 50 лева отгоре спрямо тогава
И аз така го мислех, но е ценно да го чуя и от колега понижител! Как мислиш 200 бонбона само за него алчност ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Виктор Папазов - при него карах стокови борси и тържища. Той ми отвори очите за капитализма като система. После разбрах и за недостатъците. Еле след загубите на борсата
10 години ни управлява мутра прочела 1 книга в живота си те се запритеснявали кой ще ни управлява след бащицата
Все едно българските Чърчил и Дегол са ни управлявали до сега та нема кой да ги смени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поздравления за инвеститорския нюх!
Коментар
-
Мани политиката Мите, според теб, още колко години живот ще изкарат панелите? А, също и цените им ще са резонни ли съобразно реалната им квадратура? Питам, щото си заинтересован с няколко. Но мен и роднина, ни останаха само два.... 40 квадрата панеляк е по- голям от 60 квадрата " ново строителство" ( лично съм мерил с ролетка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Копейката, ще затвори границите и ще направи кльонове, ли за да не изчезваме ? Малко по-сериозно все пакНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже аз включих 'кухи лейки'
6000 покажи ми един от елита на възраждане, който става да управлява?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар