If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще цитирам любимия ми дюлгерин: Това са опити да се хванат на хайпа и последните ганьовци. После идва гоУемото МЯУ и време за уреждане на сметките с банките.
===2049===
Моята деЦка е моята крепост! Кольо съм…
Ех, Коле, ма това ГоУемо МЯО, много бавно се задава от зад ъгъла, някои новородени от 2017г. вече ще тръгнат на у-ще.
То това Ви остана Труд,24 часа,северозападните Монтански и Врачански ,и тем подобни извращения ...жалко,жалко...копаене дъно и пазара и той с Вас е на старта
Ще цитирам любимия ми дюлгерин: Това са опити да се хванат на хайпа и последните ганьовци. После идва гоУемото МЯУ и време за уреждане на сметките с банките.
ИзземвАне на жилищни единици само и единствено в името на народа!
Фактите са налице ,действията също..
Експертна група, създадена от бившата берлинска коалиция R2G, представи доклад правителството, в който се посочва, че национализацията на 240 000 апартамента в Берлин в съответствие с резултатите от референдума на Deutsche Wohnen & Co Enteignen ще се счита за конституционна.
Планират национализацията на 240 000 жилища германия-жилища-берлин
Германия разработва проект на закон за социализацията на апартаменти
Още през септември 2021 г. 59,1% от жителите на Берлин подкрепиха идеята за национализиране на жилищата на референдум по този въпрос.
Сегашното правителство обаче не направи много за прилагането на резултатите от референдума
Народа е казал един път имало е даже референдум!
Каква национализация?! Та ти имаш най-доброто - деЦката! Остави чуждите имоти, те са чуждо бреме. Върни парите на А1 и си живей спокойно живота.
Имаш ли представа колко хора си мечтаят да се върнат в деЦката? Ти си постигнал мечтите на мнозина, та ти живееш в нирвана!
Експертна група, създадена от бившата берлинска коалиция R2G, представи доклад правителството, в който се посочва, че национализацията на 240 000 апартамента в Берлин в съответствие с резултатите от референдума на Deutsche Wohnen & Co Enteignen ще се счита за конституционна.
Още през септември 2021 г. 59,1% от жителите на Берлин подкрепиха идеята за национализиране на жилищата на референдум по този въпрос.
Сегашното правителство обаче не направи много за прилагането на резултатите от референдума
След като се спомена Германия - компанията за производството на електрически велосипеди Technibike1, производител на марките Hoheacht, Pyro и Cooper напуска родната си страна и премества производството си в България2.
Момчета и момичета, трябва да си призная честно, че имотите са бреме.
Мечтата ми е да се върна в деЦката. Няма нищо по-хубаво от уюта и сигурността на деЦката. Колко му трябва на човек? Едно легло с чисти чаршафи, закуска сутрин и напълнен хладилник, вечер след работа с мама да гледаме “Като две капки вода” и спокоен сън на ъгловата до радиатора на парното. За какво са ви тези пусти имоти? Къде ще ги занесете?
===2039===
Вече не съм Ванката, Ники съм…
Такива бузки и шкембе се правят с мекички, не със зелена салата
Моята деЦка е моята крепост! Тан няма лихви, ипотеки, рискове, срив или балон.
Това е най-сигурното убежище. Поддръжката на една деЦка е направо смешна, едни тапети на 10 години и циклене на паркета. За 500лв труд+материали и готово.
Пътя е един
Н А Ц И О Н А Л И З А Ц И Я!!!
Моята деЦка е моята крепост! Тан няма лихви, ипотеки, рискове, срив или балон.
Това е най-сигурното убежище. Поддръжката на една деЦка е направо смешна, едни тапети на 10 години и циклене на паркета. За 500лв труд+материали и готово.
Коментар