If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм - Инфраструктурата е добра. Притеснителна е тенденцията с населението, заради локацията. От едната страна - Малашевци, от другата Христо Ботев, а след полето - Враждебна. Прогнозата ми е, че тази зона ще бъде асимилирана, както е Ботунец.
Направо съм в потрес как хората хвърлят луди пари, без да направят елементарно проучване и да се консултират с някой по-запознат.
Който е софиянец, не му трябва проучване. От малък като чуех за квартал Левски и Сухата река, ми спираше растежът.
Дано да има. Преди малко се обадих на един мой приятел. Купил в Левски - София, 220К€. С гараж. Само преди 2 години с тези пари мой приятел купи в Гео Милев.
Най-голяма отстъпка от цена на апартамент съм постигал 2017-та лятото, като от 160 000 свалих на 140 000 +гараж, който се продаваше отделно. Т.е. 35к евро. 35к евро от 160 са малко по-малко от 22% сваляне от цената, което си е супер според мен.
Дано да има. Преди малко се обадих на един мой приятел. Купил в Левски - София, 220К€. С гараж. Само преди 2 години с тези пари мой приятел купи в Гео Милев.
И двамата знаем, че от апартамент до апартамент има бол разлика. А и който за колкото се спазари
Кво да му обяснявам на колегата. Не познават София, а сина му, около 26 годишен млад мъж иска жилище в София, това е накратко. Печели добре, вероятно тук има и кредитче. Но за там стигат възможностите за апарт а и гараж.
То между другото с метрото Левски и Хаджи Димитър стават по-привлекателни. Веднъж се набих там на една вечеря с едни хора в една пицария, не е толкова зле, а с Вл Вазов Булеварда там е най-пропускливо движението, а и с метро се стига за нула време в център София.
Съгласен съм - Инфраструктурата е добра. Притеснителна е тенденцията с населението, заради локацията. От едната страна - Малашевци, от другата Христо Ботев, а след полето - Враждебна. Прогнозата ми е, че тази зона ще бъде асимилирана, както е Ботунец.
Направо съм в потрес как хората хвърлят луди пари, без да направят елементарно проучване и да се консултират с някой по-запознат.
При вноса на стоки от трети страни, разпределен според Стандартната външнотърговска класификация, през периода януари - август 2023 г. най-голямо увеличение спрямо периода януари - август 2022 г. е отчетено в секторите „Храни и живи животни“ (17.5%) и „Безалкохолни и алкохолни напитки и тютюн“ (16.9%) (табл. 4 от приложението). Най-голям спад се наблюдава в сектор „Мазнини, масла и восъци от животински и растителен произход“ (38.1%).
Коментар